Bir çocuk Sahibi Olupta Ikinciye Hamile Kalamayanlar

hepyek-34 canım rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde sana da nasip etsin inşallah.özel bir şey yapmadım.ama düzensİz olduğum için ovulasyon testi kullandım ve 2 güne 1 kesin ilişki oldu.
Folidoc diye de bi folic kullandım.yaşım 30 senin ki?
Fsh ilaçla düşmez mi ki?

Benim yas faktorumde var cnm 40 yasindayim fsh icin kurler kullaniyorum bakalim 6 sinda doktor kontrolum var yumurtlamaya bakilacak nasip artik. Sana tekrar hayirli olsun cnm bebisin.

Benim yas faktorumde var cnm 40 yasindayim fsh icin kurler kullaniyorum bakalim 6 sinda doktor kontrolum var yumurtlamaya bakilacak nasip artik. Sana tekrar hayirli olsun cnm bebisin.
Hangi kürleri kullanıyorsun canım?ben de kırk yaşındayım.

Canim icinde hayit otu aslan pencesi civam percemi vs var 238 lira 2.5 aylikmis valla denemek icin aldim. Senin fsh kac

9 dan sonrasi icin yuksek deniyor. Bilemem istersen musteri hizmetlerini ara sonuclarini soruyorlar zaten sana ondan sonra kur oneriyorlar. Ne kadar zamandir bebek ugrasi icindesiniz.

Aynen bizde yaklasık 2 yildir istiyoruz. kizim 8 yasinda ve bir kardesi olsun cok istiyor. Rabbim insallah tum isteyenlerle beraber bizede hayirli ve saglikli ikinci evlatlarimizi nasip eder

Aynen bizde yaklasık 2 yildir istiyoruz. kizim 8 yasinda ve bir kardesi olsun cok istiyor. Rabbim insallah tum isteyenlerle beraber bizede hayirli ve saglikli ikinci evlatlarimizi nasip eder
Amin canım.benimki de 7 yaşında.ama benim hiç umudum kalmadı artık.ustüne de düşmuyorum.

Bundan 2_3 sene sonra keskelerle dolu pismanlik yasamamak icin bu aralar yogunlastim. Doktora gittim. Ve belkide bi kerede olsa tup bebek durumunu denemek istiyorum. Gerisi Rabbime kalmis hayirli saglikli bi sekilde olur insallah bebislerimiz. Olmazsada demekki bizim icin dogrusu olan bi der kadere boyun egerim. Tedbir bizden takdir Allahtan.

Haklısın.ustüne koyacak bir lafım yok.
Tüp bebegi biz de düşünüyoruz.ama icraat yok henüz.nerde yaşıyorsun?ben izmir.

Sanslisin İZMIRDE Kaan Bey var dpktor onun adini cok duydum tup bebek konusunda cok iyi diyorlar. Ben istanbuldayim Maltepe unirversitesi hastanesine gittim 6 ekimde yumurtlarimin durumuna bakicak ama sadece muayene simdilik tup bebek hakkinda konusmadik henuz ve esim cok sicak bakmiyor tup bebek olayina

Adını görmüştüm forumlarda.benim eşim de bir tamam diyor bir borcumuz çok diyor.bilmiyorum nolacak sonuç :/

Adını görmüştüm forumlarda.benim eşim de bir tamam diyor bir borcumuz çok diyor.bilmiyorum nolacak sonuç :/
Benimde maddi olarak sanirim bi kere deneme sansim var . Arabami gozden cikardim onun haricinde verecek maddi guimuz yok zaten hayirlisi Allah a dia edicez bolca

Adetlerin nasil duzenlimi benim adetlerde dengesizlesti.

Benimde maddi olarak sanirim bi kere deneme sansim var . Arabami gozden cikardim onun haricinde verecek maddi guimuz yok zaten hayirlisi Allah a dia edicez bolca
Benim de bir kere biz bir kere de kv destegiyle deneme durumumuz var.baska yok.

Benim düzenli.hiç sorun yaşamadım.seninki nasıl,birkac gün mü sarkıyor yoksa daha fazla mı?
Bazen 14 gun arayla bazen 24 bazende 30 en son 30 gunu buldu. Sevindim galiba bu ay oldu geldi bebisim diye tam test almayi planladigim gunun sabahi oldum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…