Bir çocuk Sahibi Olupta Ikinciye Hamile Kalamayanlar

Bazen 14 gun arayla bazen 24 bazende 30 en son 30 gunu buldu. Sevindim galiba bu ay oldu geldi bebisim diye tam test almayi planladigim gunun sabahi oldum...
Hmm baya uzunmuş sureler.bilemiyorum valla.allah hakkımızda hayırlısını versin.

Ne guzel ben kimselere bisey soyluemiyorum. Cunku zamaninda bana cok soylediler ara vermeden dogur bitane daha dinlemedim kimselere dusunmuuodum ozamanlar ama ne kadar haklilarmis. Sadece kk da paylasiyorum bi sorunumu bir esim bir ben kimselere soyluyemiyorum

Onunla paylaştığımdan değil .kendisi dile getirdi ben para vereyim diye.biz de düşünüyorduk.tamam dedik.ama bir hareket yok henüz.

Benim yas faktorumde var cnm 40 yasindayim fsh icin kurler kullaniyorum bakalim 6 sinda doktor kontrolum var yumurtlamaya bakilacak nasip artik. Sana tekrar hayirli olsun cnm bebisin.
Allah razı olsun kuzum.rabbim senin de minik mucizeni çok bekletmeden göndersin inşallah.
Yaş önemli ama artık 40 tan sonra sağlıklı doğum yapan çok.

Arkadaşla size umut olsun diye yazıyorum ben iki yıl beklemenin ardından gebe olduğumu öğrendim tam umudumu kaybetmiş rahim filmi cektircektim allahima şükürler olsun sizlere de nasip etsin en kısa zamanda

Kizlar benimde 5 sene sonra bi kizim oldu ama zaman gecmeden ona kardes istiyorum insanllah hayirlisi olur

Bence hic kimse fazla. Ara katmasim sonra olmuyo malesefff uzun zaman boyunca helde ilk hamileligi gec olanlar ikincide dahada zorlaniyo

Merhaba arkadaşlar benim se 3 yaşında bir kızım var. ikincisini istiyoruz. kızım 16 ay ugrasmamizin sonucunda oldu. şimdi de 20 aydır olmuyor malesef. 9 ay önce bi kimyasal gebelik yaşadım. bu ay klomen ve ovitrelle kullandım 14. test yaptim negatif çıktı. yarın 17. gün biraz daha bekleyip adet olmazsam test yapmayı düşünüyorum. dualarınızda baba da yer verin lutfen

bende 1 senedir ikinci bebek icun ugrasiyorum oglum 4 yasinda kardesi olsun istiyorum ama yok daha Allah im nasip eder ins

dediğin çok dogru buyukler çok dogru konuşuyor , ilk zamnalar hem durmumuz yoktu hemde kv inat dogurmadım , şimdide rabbim nasip etsin diye dualar ediyorum hem kendime hem kk tüm üyelere .,

rabbim sana hayırlısıyla dogum nasip etsin darısı bana bize olsun inşallah

Amin sagol cnm insallag. Rabbim tum isteyen ve bu ugurda emek harcayan anneligi sonuna kadar hakeden herkese nasip etsin insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…