Hmm baya uzunmuş sureler.bilemiyorum valla.allah hakkımızda hayırlısını versin.Bazen 14 gun arayla bazen 24 bazende 30 en son 30 gunu buldu. Sevindim galiba bu ay oldu geldi bebisim diye tam test almayi planladigim gunun sabahi oldum...
KayınvalideBu arada kv destegi ne anliyamadim
Onunla paylaştığımdan değil .kendisi dile getirdi ben para vereyim diye.biz de düşünüyorduk.tamam dedik.ama bir hareket yok henüz.Ne guzel ben kimselere bisey soyluemiyorum. Cunku zamaninda bana cok soylediler ara vermeden dogur bitane daha dinlemedim kimselere dusunmuuodum ozamanlar ama ne kadar haklilarmis. Sadece kk da paylasiyorum bi sorunumu bir esim bir ben kimselere soyluyemiyorum
Allah razı olsun kuzum.rabbim senin de minik mucizeni çok bekletmeden göndersin inşallah.Benim yas faktorumde var cnm 40 yasindayim fsh icin kurler kullaniyorum bakalim 6 sinda doktor kontrolum var yumurtlamaya bakilacak nasip artik. Sana tekrar hayirli olsun cnm bebisin.
Burada ilk bebeğini dünyaya getirmiş ancak bir kez daha hamile kalmak için uğraşanlar toplanalım. Başımızdan geçenleri paylaşalım bu şekilde olupta hamile kalanları görüp umut bulalım.
geldiiim ...... bende bebek istiyorummm...
benimde bi kızım var 9 yaşında.....
bizde ona kardeş istiyoruz...
ama henüz bi gelişme yook...
1 yıldır uğraşıyorum...
tedavideyim yine olmuyor..
hayırlısı allahtan...
bekliyorum kendi adıma ümitle...
Ne guzel ben kimselere bisey soyluemiyorum. Cunku zamaninda bana cok soylediler ara vermeden dogur bitane daha dinlemedim kimselere dusunmuuodum ozamanlar ama ne kadar haklilarmis. Sadece kk da paylasiyorum bi sorunumu bir esim bir ben kimselere soyluyemiyorum
Amin sagol cnm insallag. Rabbim tum isteyen ve bu ugurda emek harcayan anneligi sonuna kadar hakeden herkese nasip etsin insallah.dediğin çok dogru buyukler çok dogru konuşuyor , ilk zamnalar hem durmumuz yoktu hemde kv inat dogurmadım , şimdide rabbim nasip etsin diye dualar ediyorum hem kendime hem kk tüm üyelere .,
rabbim sana hayırlısıyla dogum nasip etsin darısı bana bize olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?