Kac yasindasin cnm zamanla yumurta rezervlerimiz azaliyor cnm maalesefBenimde 2. Gelmiyooglum 4 yasinda kolay da olmustu ama
25 yasindayimKac yasindasin cnm zamanla yumurta rezervlerimiz azaliyor cnm maalesef
Cektirmnde fayda var diye dusunuyorum cok etkili oluyormus insAllah sendede etkili olurhanımlar merhaba okuyanlar olur mu bilmiyorum ama yazıyorum yinede.6 yaşında bir oğlum var ve bir buçuk yıldır ikinciyi istiyoruz ama olmadı henüz hormon tahlillerimi yaptırdım normal çıktı değerler.doktor rahim filmi çektirmemi söyledi çocuk olduğu halde rahim filmi çektirmeye gerek var mı ki? bilginiz var mı bu konuda
inşallah canım aklımıozda kalcağına yaptırmak daha iyi sanırım bakalım hayırlısıCektirmnde fayda var diye dusunuyorum cok etkili oluyormus insAllah sendede etkili olur
Aynen en azindan zaman kaybetmemis olursun umarim sende bende rum isteyenler ikinci kez anneligi tadarizinşallah canım aklımıozda kalcağına yaptırmak daha iyi sanırım bakalım hayırlısı
aynen canım inşallah ilkinde hemen olmuştu birde acemilik varya pek birşey anlamamıştım :) şimdi olsa şunu yaparım bunu yaparım diyorum olmuyor bakalım birde rahim filmi çektirelim birde onu deneyelim inşallah tüm isteyenlere nasip etsin RabbimAynen en azindan zaman kaybetmemis olursun umarim sende bende rum isteyenler ikinci kez anneligi tadariz
Ben hamileyim cnm. Ama tup cok sukurki o oldu nasip kismet Rabbim hayirlisini versin insallah herseyin.Kızlar merhaba benimde 4yaşında bir oğlum var.geçen sene korunmayı bıraktık ve 2.ayda bi gebelik oluştu ama kimyasalmış düştü.sonra olmadı.olmuyordoktora gittim tabi pko dedi.bi ton tahlil yaptı.prolaktin yüksek çıktı hap kullandım indi şükür. Sonra insilün direncim yüksek çıktı.şimdi onun için şeker hapı,folik asit kullanıyorum bu adetim de de klomen tedavisine başladım.perşembe günü de yumurta takibim başlıcak..inş bebeklerimize kavusuruz..
Burada yazanlardan hamile kalan var mı acaba çok merak ediyorum..
Evet tatlim ilkine hemen istedigim ay hamile kalmistim gene aynisi olur sandik 8 sene ara verdik kizim 8 yasinda yumurta rezervlerimde azalma amh dusmus vs 2 3 sene ugrastim olmadi derken yas ilerledi vs nasipte tup bebek yaptirmak varmis hamdolsun Rabbime ilk denemede oldu. Darisi tum isteyenlerin basina insallah cnm.Amin canım..çok tebrik ederim.rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşşşşş...sorun neydi senin?ilki problemsiz oldu sanırım benim ki gibi
Evet tatlim ilkine hemen istedigim ay hamile kalmistim gene aynisi olur sandik 8 sene ara verdik kizim 8 yasinda yumurta rezervlerimde azalma amh dusmus vs 2 3 sene ugrastim olmadi derken yas ilerledi vs nasipte tup bebek yaptirmak varmis hamdolsun Rabbime ilk denemede oldu. Darisi tum isteyenlerin basina insallah cnm.
Evet canım bende varım çok şükür hamile kalabildim darısı hepinizjn başına
Yoktu bir sorun kızım a ilkgun hamile kalmistim ama bu iki yıl dan fazla bekletti bizi herşey normal çıkıyordu enson atmıştım kafamdan ve o ay idrar yolu enfeksiyonu olmuştum her zamanki gibi bu sefer doktorun verdiği bütün antibiyotik bitirdim ilkkez sonra bir ay geçti grip oldum hastaneye bi gittim hamileyim rabbim sizde nasip etsinEvet canım bende varım çok şükür hamile kalabildim darısı hepinizjn başına
Hayirli olsun canim benim darisi kucagina almaya ve bizlereYoktu bir sorun kızım a ilkgun hamile kalmistim ama bu iki yıl dan fazla bekletti bizi herşey normal çıkıyordu enson atmıştım kafamdan ve o ay idrar yolu enfeksiyonu olmuştum her zamanki gibi bu sefer doktorun verdiği bütün antibiyotik bitirdim ilkkez sonra bir ay geçti grip oldum hastaneye bi gittim hamileyim rabbim sizde nasip etsin
Allah hayirla dogurmayi nasip etsin canim gozun aydin darisi bizlere insAllahEvet tatlim ilkine hemen istedigim ay hamile kalmistim gene aynisi olur sandik 8 sene ara verdik kizim 8 yasinda yumurta rezervlerimde azalma amh dusmus vs 2 3 sene ugrastim olmadi derken yas ilerledi vs nasipte tup bebek yaptirmak varmis hamdolsun Rabbime ilk denemede oldu. Darisi tum isteyenlerin basina insallah cnm.
Amin inşallah canımHayirli olsun canim benim darisi kucagina almaya ve bizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?