Merhaba bende ikinciyi istiyorum benimde adetlerim hep aşağı vuruyormeraba arkadaşlar benimde 3,5 yaşında bir oğlum var 6 aydır ikinci için uğraşıyoruz ama olmuyo korunmayı bırakalı beri adet günlerim hep aşağı vuruyo hayırlısı inşallah hamile kalırız bizde
Sizin ikinci oldumu acabameraba arkadaşlar benimde 3,5 yaşında bir oğlum var 6 aydır ikinci için uğraşıyoruz ama olmuyo korunmayı bırakalı beri adet günlerim hep aşağı vuruyo hayırlısı inşallah hamile kalırız bizde
Yaa bende regl oldum olucam doktora gittinizmi nedio doktorBenim 1 yıl oluyor bu ekimde yukarıda 6 ay oldu yazmışım 6 ay daha geçmiş vayy be.. Reglime 1 hafta var bakalım.. Perşembe de hormon tahlili olucam inşallah hamile haberi ile dönerim doktordan..
Merhaba sizin bebek oldumu peki sanki olmuş profilden öyle anladım. inşallah da olmuştur yaaKızlar merhaba bnde ikinci bebegimi istiyorum 3 yasında bır oglum var 10 aydır korunmuyoruz ama ıkıncı cocuk yok daha olanlar neler yaptı paylasabılır mı
Geçtiğimiz ay klomen verdi kullandım sonra adet oldum umutlanmıştım ama.. Yarın hormon testim var dua edin kızlar bakalım sonuçlar nasıl çıkıcak. Diyorum yarın teste gidip hamile olduğumu öğrensem ne güzel olur ama bakalım nasip.. Reglşme de 6 gün var.. Allah hepimize de nasip etsin inşallah..Yaa bende regl oldum olucam doktora gittinizmi nedio doktor
Canım benim bildiğim hormon testi adetin.3. Günü yapılıyo ozaman doğru sonuç çıkıyormuş bende yaptiracam hatta seninki nasıl bi test ki acaba.yaa inşallah gerek kalmaz bebek olur yaaGeçtiğimiz ay klomen verdi kullandım sonra adet oldum umutlanmıştım ama.. Yarın hormon testim var dua edin kızlar bakalım sonuçlar nasıl çıkıcak. Diyorum yarın teste gidip hamile olduğumu öğrensem ne güzel olur ama bakalım nasip.. Reglşme de 6 gün var.. Allah hepimize de nasip etsin inşallah..
Evet canim suan hamileyim. Ben daha once sadece yumurtlama tarihine denk getirmeye calisarak iliskiye girmiye ozen gosteriyordum. Daha sonra bir seneye yaklasinca sure doktora gittim. Ilk ay klomen kullanip igne yaptiramamjstim ikinci ay da tekrar klomen kullanip igneyi vurdurdum sukur ki o ay hemen hamile kaldim. Rabbim isteyenlere de versin insallahMerhaba sizin bebek oldumu peki sanki olmuş profilden öyle anladım. inşallah da olmuştur yaa
Gözlerin aydın canım sağlıkla kucağına al inşallah ne kadar süre ve neden olmamıştı canım acabaEvet canim suan hamileyim. Ben daha once sadece yumurtlama tarihine denk getirmeye calisarak iliskiye girmiye ozen gosteriyordum. Daha sonra bir seneye yaklasinca sure doktora gittim. Ilk ay klomen kullanip igne yaptiramamjstim ikinci ay da tekrar klomen kullanip igneyi vurdurdum sukur ki o ay hemen hamile kaldim. Rabbim isteyenlere de versin insallah
Merhaba canım senin bebek oldumu bende ikinciyi istiyorum ve benimde adet öne vuruyor bazı aylarmeraba arkadaşlar benimde 3,5 yaşında bir oğlum var 6 aydır ikinci için uğraşıyoruz ama olmuyo korunmayı bırakalı beri adet günlerim hep aşağı vuruyo hayırlısı inşallah hamile kalırız bizde
Ben de 21.gün testi diye biliyorum ama adetliyken yapılıyor mu?Canım benim bildiğim hormon testi adetin.3. Günü yapılıyo ozaman doğru sonuç çıkıyormuş bende yaptiracam hatta seninki nasıl bi test ki acaba.yaa inşallah gerek kalmaz bebek olur yaa
Evet böyle bi test de var.ama unuttum sanırım başka bi hormona bakiliyodu bundadaBen de 21.gün testi diye biliyorum ama adetliyken yapılıyor mu?
Canım hangi hormonun 8.25 çıktı ki 4 gü snra adet olacaksın sanırım anlamadıki senin yaptığın nasıl bi testHormon tahlili sonucum 8.25 çıktı doktor çatlamış yumurtan dedi inşallah 4 gün sonra hamileyim diye yazarım buraya
Progestan hormonuna baktı sonuç iyi çıkmış dedi çatlamış yani yumurta dediğine göreCanım hangi hormonun 8.25 çıktı ki 4 gü snra adet olacaksın sanırım anlamadıki senin yaptığın nasıl bi test
Heh işte 21. Gün protestona bakılıyodu 3. Gün adetin de başka hormonlarProgestan hormonuna baktı sonuç iyi çıkmış dedi çatlamış yani yumurta dediğine göre
Neredeyse br yil kadar olmadi canim. Doktor muayenesinde hicbir sorun cikmadi sadece yumurtlama zamanim duzensiz oldugu icin ilac ile yumurtalarimi buyutup yumurtlamama yardimci oldu doktor. Boylelikle gercek yumurtlama zamanimda iliskiye girerek cok sukur ki ilk seferde hamilelik haberimi aldimGözlerin aydın canım sağlıkla kucağına al inşallah ne kadar süre ve neden olmamıştı canım acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?