Bir çocuk Sahibi Olupta Ikinciye Hamile Kalamayanlar

Kızlar merhaba bnde ikinci bebegimi istiyorum 3 yasında bır oglum var 10 aydır korunmuyoruz ama ıkıncı cocuk yok daha olanlar neler yaptı paylasabılır mı

Ben de aynı durumdayım.. İlk çocuğum hemen oldu şimdi 5 yaşında. İkinci de mayıs ta oldu ama kimyasaldı.. Sonra ara verdik ekimde başladık ama olmadı 6 aydır.. Bu ay bi umut dedim ama dün regli oldum maalesef

Merhaba bende ikinciyi istiyorum benimde adetlerim hep aşağı vuruyor

Sizin ikinci oldumu acaba

Benim 1 yıl oluyor bu ekimde yukarıda 6 ay oldu yazmışım 6 ay daha geçmiş vayy be.. Reglime 1 hafta var bakalım.. Perşembe de hormon tahlili olucam inşallah hamile haberi ile dönerim doktordan..

Benim 1 yıl oluyor bu ekimde yukarıda 6 ay oldu yazmışım 6 ay daha geçmiş vayy be.. Reglime 1 hafta var bakalım.. Perşembe de hormon tahlili olucam inşallah hamile haberi ile dönerim doktordan..
Yaa bende regl oldum olucam doktora gittinizmi nedio doktor

Kızlar merhaba bnde ikinci bebegimi istiyorum 3 yasında bır oglum var 10 aydır korunmuyoruz ama ıkıncı cocuk yok daha olanlar neler yaptı paylasabılır mı
Merhaba sizin bebek oldumu peki sanki olmuş profilden öyle anladım. inşallah da olmuştur yaa

Yaa bende regl oldum olucam doktora gittinizmi nedio doktor
Geçtiğimiz ay klomen verdi kullandım sonra adet oldum umutlanmıştım ama.. Yarın hormon testim var dua edin kızlar bakalım sonuçlar nasıl çıkıcak. Diyorum yarın teste gidip hamile olduğumu öğrensem ne güzel olur ama bakalım nasip.. Reglşme de 6 gün var.. Allah hepimize de nasip etsin inşallah..

Canım benim bildiğim hormon testi adetin.3. Günü yapılıyo ozaman doğru sonuç çıkıyormuş bende yaptiracam hatta seninki nasıl bi test ki acaba.yaa inşallah gerek kalmaz bebek olur yaa

Merhaba sizin bebek oldumu peki sanki olmuş profilden öyle anladım. inşallah da olmuştur yaa
Evet canim suan hamileyim. Ben daha once sadece yumurtlama tarihine denk getirmeye calisarak iliskiye girmiye ozen gosteriyordum. Daha sonra bir seneye yaklasinca sure doktora gittim. Ilk ay klomen kullanip igne yaptiramamjstim ikinci ay da tekrar klomen kullanip igneyi vurdurdum sukur ki o ay hemen hamile kaldim. Rabbim isteyenlere de versin insallah

Gözlerin aydın canım sağlıkla kucağına al inşallah ne kadar süre ve neden olmamıştı canım acaba

Merhaba canım senin bebek oldumu bende ikinciyi istiyorum ve benimde adet öne vuruyor bazı aylar

Kızlar adet oldum 6 ekimdi geçen ay tam gününde oldum bu sefer iki üç kere önce olmuştum amann oldum ya sonuçta oldum işte gene geldi kirmizlar

Hormon tahlili sonucum 8.25 çıktı doktor çatlamış yumurtan dedi inşallah 4 gün sonra hamileyim diye yazarım buraya

Hormon tahlili sonucum 8.25 çıktı doktor çatlamış yumurtan dedi inşallah 4 gün sonra hamileyim diye yazarım buraya
Canım hangi hormonun 8.25 çıktı ki 4 gü snra adet olacaksın sanırım anlamadıki senin yaptığın nasıl bi test

Gözlerin aydın canım sağlıkla kucağına al inşallah ne kadar süre ve neden olmamıştı canım acaba
Neredeyse br yil kadar olmadi canim. Doktor muayenesinde hicbir sorun cikmadi sadece yumurtlama zamanim duzensiz oldugu icin ilac ile yumurtalarimi buyutup yumurtlamama yardimci oldu doktor. Boylelikle gercek yumurtlama zamanimda iliskiye girerek cok sukur ki ilk seferde hamilelik haberimi aldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…