Gözün aydın canım banada dua edermisin rica etsem sağlıkla tez zamanda olsunNeredeyse br yil kadar olmadi canim. Doktor muayenesinde hicbir sorun cikmadi sadece yumurtlama zamanim duzensiz oldugu icin ilac ile yumurtalarimi buyutup yumurtlamama yardimci oldu doktor. Boylelikle gercek yumurtlama zamanimda iliskiye girerek cok sukur ki ilk seferde hamilelik haberimi aldim
3 gün kaldı regliye ama yine kırmızılar gelecek öyle hiasediyorum göğüa büyüdü alnım da sivilcelendi.. Bu ay da hüsran.. sen de durumlar nasıl?Heh işte 21. Gün protestona bakılıyodu 3. Gün adetin de başka hormonlar
Tabiki canim benim zaten tek duamiz rabbim isteyen kimseyi geri cevirmesim kimsenin kucagi bos kalmasin insalah. Rabbim tez zamanda bir evlat nasip etsin insallah sanadaGözün aydın canım banada dua edermisin rica etsem sağlıkla tez zamanda olsun
Tabiki canim benim zaten tek duamiz rabbim isteyen kimseyi geri cevirmesim kimsenin kucagi bos kalmasin insalah. Rabbim tez zamanda bir evlat nasip etsin insallah sanada[/QUOTE
Amin canım saolasın
Canım gözlerin aydın yeni gördüm mesajını kan.verdin mi hamilesin dimiKızlar bugün test yaptım çift çizgi çıktı 1 yılın sonunda.. Yarın da kan vericem umarım herşey yolundadır. Sizlere de en kısa zamanda Rabbim nasip etsin inşallah tüm kalbimle diliyorum..
Allah'a şükür yine bitane var cnm ya hiç olmasaydı ben kendimi hep onla teselli ediorum artk oğlumda çok istio 1senedr ugrasioz bakalım adetime 6 gün kaldı heyecandn stresten yerimde duramıyorumKızlar nerelerdesiniz ben adet oldum bu sefer iki gün erken geldi bu ayda olmadı ve olmayacak içime doğuyor tek çocuk kalacak oğlum içime hiç doğmuyor ikinci olacağı 11 ay oldu bu saatten snra zaten olmas
İnşallah hamile kalmışsndir canım yaAllah'a şükür yine bitane var cnm ya hiç olmasaydı ben kendimi hep onla teselli ediorum artk oğlumda çok istio 1senedr ugrasioz bakalım adetime 6 gün kaldı heyecandn stresten yerimde duramıyorum
Selamın aleyküm arkadaşlar benim de bır çocuğum var. Ikinci çocuğu bır yıldır istiyoruz olmuyo. Eşimle ikimiz doktora gittik. Hiç biR sıkıntı yok dedi. Gecen ay klomen ve folik asit aldım. Ve kimyasal gebelik oluştu. Bu ay yine klomen kullandim. Hep aklımda çocuk var.
maşallah ne güzel. Böyle güzel şeyler duymaya ihtiyacım var. Inşallah canım Rabbim isteyen herkese nasip etsinAy kızlar inş Rabbim tez zamanda bir evlat daha nasip etsin size inş..bende geçen sene bu zamanlar bu sitede çok moral buldum,çok hikâyeler dinledim ve kısa bir tedaviyle ikinci bebeğine kavuştum
Merhaba canım benimde bir oğlum var tam.bir yıl oldu olmadı şuan adetim başladı hatta sen ne kadardır istiyosinSelamın aleyküm arkadaşlar benim de bır çocuğum var. Ikinci çocuğu bır yıldır istiyoruz olmuyo. Eşimle ikimiz doktora gittik. Hiç biR sıkıntı yok dedi. Gecen ay klomen ve folik asit aldım. Ve kimyasal gebelik oluştu. Bu ay yine klomen kullandim. Hep aklımda çocuk var.
Kısa süre dedigij kaç ay canım benim 1 yıldır olmadiAy kızlar inş Rabbim tez zamanda bir evlat daha nasip etsin size inş..bende geçen sene bu zamanlar bu sitede çok moral buldum,çok hikâyeler dinledim ve kısa bir tedaviyle ikinci bebeğine kavuştum
Merhaba canım benimde bir oğlum var tam.bir yıl oldu olmadı şuan adetim başladı hatta sen ne kadardır istiyosin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?