Bir çocuk Sahibi Olupta Ikinciye Hamile Kalamayanlar

Kızlar moralim çok bozuk klomen günde 3tane iciodum ona da cevap vermedi klomenle şansım bitti pko hastaları cvp vermediği oluomuş klomene Dr karar sizin aşılama yapalm dedi ilk rahim filmi istedi çok mu acio dayanabilurmiyim aciomus napayım karar veremedim içtiniz kürler çaylar varsa yazarmisiniz

Kızlar bide benim Dr klomeni bitince gel dio gidiorum büyümemiş dio burda çoğunuz klomen ile catlatma iğnesi kullanio bana niye Dr um vermio ki

Kızlar bide benim Dr klomeni bitince gel dio gidiorum büyümemiş dio burda çoğunuz klomen ile catlatma iğnesi kullanio bana niye Dr um vermio ki
ben pcos li degilim... 7 aydir gebelik olmadi diye de gunde 2 tane klomen kullandirdi. 8 yumurta oldu. sonra gelismediler diye puregon igne verdi. 4 gunde onu yaptim. 2 yumurtam 18 mm olunca catlatma ignesini yaptim. ertesi gun 20mm oldular. ertesi gunde catladilar...

İşte bana bunlar yapilmio klomen bitince gel dio gidiorum büyümemiş dio bak sana ne güzel puregon vermiş klomen 3ay kullandım bugün gittiğimde de yanıt vermio aşılamaya geçelim dedi Dr değiştireyim bilemedimki

Merhabalar kızlar cumartesi günü rahim filmi cekincem çok.korkuyorum 1 yıldır olmadı bakalım neymiş inşallah cektirebikrim

Merhabalar...
Eski kk mudavimlerinden sayilirim. Ilk hamilelik surecimde az dertlenip az sevinmedik bu sayfalarda...
Tekrar cocuk niyetine girince yine dönüp dolasip kendimi burada buldum
Bir kizim var 4.5 yasinda. Ikinci cocuk icin calisiyoruz. Yaklasik 1 yil olucak henuz sonuc yok..insallah isteyen herkese hayirlisiyla nasip eder.

Bizde malesef 1senedr ugrasioz ikinci için Rabbim herkese nasip etsin inşallah

Bende eski mudavimin yaa bende şimdi ikinci istiyorum bir sene oldu olmadı daha

Bende eski mudavimin yaa bende şimdi ikinci istiyorum bir sene oldu olmadı daha

Insallah daha bekletmez bu sipalar bizi..
Sizde ayni seyi hissettinizmi bilmiyorum ama kizim dogduktan sonra birdaha cocuk dusunursem asla ilki kadar kafaya takmam olursa olur olmazsa olmaz diyordum simdi su halime bak hicte oyle olmuyormuşşş

Aynı ben de senin gibi dusunuodum hiç de öyle olmuimus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…