1 yıl olmaması beni çok üzüyor sanırım daha da olmazBende bir yıldır istiyorum.
Umutsuzluk yok. Inşallah olacak. Biliyorum bir gun gelecek1 yıl olmaması beni çok üzüyor sanırım daha da olmaz
ben pcos li degilim... 7 aydir gebelik olmadi diye de gunde 2 tane klomen kullandirdi. 8 yumurta oldu. sonra gelismediler diye puregon igne verdi. 4 gunde onu yaptim. 2 yumurtam 18 mm olunca catlatma ignesini yaptim. ertesi gun 20mm oldular. ertesi gunde catladilar...Kızlar bide benim Dr klomeni bitince gel dio gidiorum büyümemiş dio burda çoğunuz klomen ile catlatma iğnesi kullanio bana niye Dr um vermio ki
İşte bana bunlar yapilmio klomen bitince gel dio gidiorum büyümemiş dio bak sana ne güzel puregon vermiş klomen 3ay kullandım bugün gittiğimde de yanıt vermio aşılamaya geçelim dedi Dr değiştireyim bilemedimkiben pcos li degilim... 7 aydir gebelik olmadi diye de gunde 2 tane klomen kullandirdi. 8 yumurta oldu. sonra gelismediler diye puregon igne verdi. 4 gunde onu yaptim. 2 yumurtam 18 mm olunca catlatma ignesini yaptim. ertesi gun 20mm oldular. ertesi gunde catladilar...
Cektirirsen cnm bana da yazarmisin burdan bu ay benim de çekilmem lazım acio die korkuomMerhabalar kızlar cumartesi günü rahim filmi cekincem çok.korkuyorum 1 yıldır olmadı bakalım neymiş inşallah cektirebikrim
Bizde malesef 1senedr ugrasioz ikinci için Rabbim herkese nasip etsin inşallahMerhabalar...
Eski kk mudavimlerinden sayilirim. Ilk hamilelik surecimde az dertlenip az sevinmedik bu sayfalarda...
Tekrar cocuk niyetine girince yine dönüp dolasip kendimi burada buldum
Bir kizim var 4.5 yasinda. Ikinci cocuk icin calisiyoruz. Yaklasik 1 yil olucak henuz sonuc yok..insallah isteyen herkese hayirlisiyla nasip eder.
Bizde malesef 1senedr ugrasioz ikinci için Rabbim herkese nasip etsin inşallah
Canım çektirdim bugün sabah korkulacak bişey değil emin olCektirirsen cnm bana da yazarmisin burdan bu ay benim de çekilmem lazım acio die korkuom
Bende eski mudavimin yaa bende şimdi ikinci istiyorum bir sene oldu olmadı dahaMerhabalar...
Eski kk mudavimlerinden sayilirim. Ilk hamilelik surecimde az dertlenip az sevinmedik bu sayfalarda...
Tekrar cocuk niyetine girince yine dönüp dolasip kendimi burada buldum
Bir kizim var 4.5 yasinda. Ikinci cocuk icin calisiyoruz. Yaklasik 1 yil olucak henuz sonuc yok..insallah isteyen herkese hayirlisiyla nasip eder.
İnşallah canım yaaaUmutsuzluk yok. Inşallah olacak. Biliyorum bir gun gelecek
Benim kadar korkan yoktur heralde ben şişlide bi yere çektirdim son teknoloji kullanıyorlar ondan acımıyor sen nerde cektirfeksinCektirirsen cnm bana da yazarmisin burdan bu ay benim de çekilmem lazım acio die korkuom
Tamam cnm inşallah benimde acımaz ne kadara yaptrdin burda 700 tl anesteli 500 tl anestesizCanım çektirdim bugün sabah korkulacak bişey değil emin ol
Ben de aydın da cektiricem özel hastane de oda çok pahalı çoğu devlette çektirmiş cok acio diolarBenim kadar korkan yoktur heralde ben şişlide bi yere çektirdim son teknoloji kullanıyorlar ondan acımıyor sen nerde cektirfeksin
Bende eski mudavimin yaa bende şimdi ikinci istiyorum bir sene oldu olmadı daha
Aynı ben de senin gibi dusunuodum hiç de öyle olmuimusInsallah daha bekletmez bu sipalar bizi..
Sizde ayni seyi hissettinizmi bilmiyorum ama kizim dogduktan sonra birdaha cocuk dusunursem asla ilki kadar kafaya takmam olursa olur olmazsa olmaz diyordum simdi su halime bak hicte oyle olmuyormuşşş
550 ye yaptirdim canım anestezisuzTamam cnm inşallah benimde acımaz ne kadara yaptrdin burda 700 tl anesteli 500 tl anestesiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?