Bir çocuk Sahibi Olupta Ikinciye Hamile Kalamayanlar

Ahh ahh şimdi daha beterim bu ay hsg çaktırmıştım ama sanırım adet olucam ...

Ahh ahh şimdi daha beterim bu ay hsg çaktırmıştım ama sanırım adet olucam ...

Gecmis olsun canim
Devlettemi yaptirdin hsg yi? Nasil gecti.
Universite hastanesinde banada istersen yaptirabilirsin dediler diger tum degerlerim iyi cunku ama korktum almadim randevu..

Gecmis olsun canim
Devlettemi yaptirdin hsg yi? Nasil gecti.
Universite hastanesinde banada istersen yaptirabilirsin dediler diger tum degerlerim iyi cunku ama korktum almadim randevu..
Özelde yaptım canım istanbulda 55p tl ye anestezisuz hiç acı olmadi saol canım

Arkadaşlar bende böyle bir topik arıyordum Allâh herkese sağlıklı birer evlat versin.bir kızım var 9 yaşında öncesinde ve sonrasında 2 dış gebeliğim var kızimdan sonra 5 senedir hamile kalamıyorum dış gebelik hariç bir kez de kisa sureli bir kimyasal yaşadım ama sonra yok.en Son bu ay rahim hsg cektirmek için randevu aldim korkuyorum ama yuDe şansı çok arttığı için istiyorum.yakında çektiren varmı ecomar eregliden randevu aldım özelde uma günü gidicem insallah

Bende ecomarda çektim istanbulda hiç acımıyor emi olun peki doktorlar ne diyo hani mesela yumurta mı çatlamıyor bu zamanda dek ne dediler size

Bende ecomarda çektim istanbulda hiç acımıyor emi olun peki doktorlar ne diyo hani mesela yumurta mı çatlamıyor bu zamanda dek ne dediler size
Hayır canım yumurtalmam normal çatlamsi falanda hatta senin çocuğun oluyor 3 kez hamile kalmissin diyip her seferinde bekle olur dediler bi ara pco vardı sırf kilodan dedilerek sırf hamile kalmak için 17 kilo verdim 2.5 ayda yie yok bir yıl geçti pco yik olmuş dediler istersen asilama yapalım dedi bi doktor en sön ama Sol tupumun hasar görmüş olması çok yüksek kimse rahim filmi istemedi bende kendi kendime artık cektiriyim An azından sorun ordami ordaysa ilaçla açılma olasılı yuksek diye cektirmeye karar verdim bakalım ilk üç ay yuksekmis hamile kalma şansı insallh bendede öyle olur

Anladım canım aman ne zor yaa beklemek gerçekte insan çok merak ediyo yaa olacakmı olmayacak mı

Anladım canım aman ne zor yaa beklemek gerçekte insan çok merak ediyo yaa olacakmı olmayacak mı
Canım bugün hsg çektirdim anestezisiz oldu fakat eregli echomar Şişli'deki gibi gelismis makinelere sahip değil ağrım baya oldu rahimı aşağı falan cekerek çekti dayandim ama hemşirenin elini sika sika bi hal oldum 2 kez ilaç verdi birinciye açık gibi görünüyo dedi 2 filme baKamadan acil doğuma girdi bıraktı gitti beni çok sinir oldum 430 tl aldı ama ilgi sıfırdı acikcasi neyse ins ise yarar

Kızlar kimsede ses yok Son durumlar nedir bat bekleyenler nerede ben hsg sonrası 4.gündeyim sağ tarafta sizi var inşallah yumurtlama alametidir

Bu konunun topiği beni anlatmış.
1977 doğumluyum. 2007 li bir oğlum var. 2010 da kardeş vermek istedik asherman sendromu çıktı ocak 2011 de ameliyat oldum martta hamile kaldım ama malesef ağustos 2011 de 21 haftalıkken kaybettim. Eşim defnetti ta geçen sene mart ayına kadar çocuk istemedi. Geçtiğimiz sene martta fikir değiştirdi. Dokuz ay klomendi, femaraydı, yumurtlama iğnesiydi uğraştım aralıkta hamile kaldım 17 ocakta öğrendim 9 şubatta kalbi durmuştu yıkıldım. Doktorum beklemene gerek yok dedi ama eşim pürüz çıkardı 3 ay ara sen iyice iyileş, kilolarını ver dedi (1.56 boy 65 kg yum 7 -8 kg fazlam var çok aman aman fazlam yok), bana kalsa yaşım 40 hiç beklemek istemiyorum ama yine elim kolum bağlandı. Oğlum çok istiyor çok dua ediyor kardeşi olsun diye.
Rabbim tüm isteyenlere de bana da nasip etsin inşaaAllah

Kızlar nerelerdesiniz ben adet oldum bu sefer iki gün erken geldi bu ayda olmadı ve olmayacak içime doğuyor tek çocuk kalacak oğlum içime hiç doğmuyor ikinci olacağı 11 ay oldu bu saatten snra zaten olmas
Allah var umutsuzluk yok arkadaşım. Olmasa benim olmazdı 6.5 sene eşim istesin veya kaza olsun diye bekledim (2011 de 21 haftalık 2.oğlumu kaybettim, erken doğum oldu yaşamadı, eşim defnetti etkilendi çocuk istemedi)elim kolum bağlıydı hiç yılmadım hiç umutsuzluğa düşmedim, sonunda eşim istedi geçen sene martta 9 ay uğraştık hamile kaldım ama 7+6 haftalıkken kalbi durdu, doktorum düşük istemedi ilaç verdi,evde kendim ilaçla düşük yaptım. Yaşım 40 hala umutluyum. Oğlum 11 yaşında çok istiyor onun için tekrar deneyecem
Vee kızlar geç olsun sağlıklı olsun inanın kayıplar çok yıpratıyor, tam oldu derken başa dönmek kaybedilen evlatların acısı çok kötü

Allah icine serinlik versin kayıpların için çok uzuldum allah tekrarını yasatMason oğluna uzun ömür versin bende zaten nasıp te varsa olur diyorum benim kızimda 10 yaşına girdi cok istiyor en çok onun için istiyorum hayırlısıyla tekrar evlat sahibi oluruz insallah şu mübarek 3 aylar yuzusuyu hurlmetine dua edelim

Merhaba bende orta çektirdim inanki hiç açımiyo hiç hiç hemde vajinal muayeneden bile daha rahat

Başınız sağolsun yaa çok zor gerçekten bibdubyada en zor ama.en güzel şey anne olmak anne olmay8 istemek

Sizin ne zamandır olmuyo bi sorun varmi

Merhaba bende orta çektirdim inanki hiç açımiyo hiç hiç hemde vajinal muayeneden bile daha rahat
Canım cuma günü çektirdim filmi ama ağrım oldu baya ilgisizlik hat safadaydi oda beni sanssizligim sanırım doktoru bile göremedim hemen ayrıldı yanımdan ben kalkana kadar 3.gün az miktarda kanamam ağrım. Oldu bugün bitti henüz Sol tüpum diz gebelikere bağlı olrak şişmiş. Muhtelen fonksiyonunu yitirmiş dedi sağ tüp sağlıklı ikiside açık görünüyor sağ taraftan yumurtlayınca hamile.kalmanın gerek dedi bakalım. Artık bekleyeceğim

Allah allah ilgiisizlermiydo ya orda bi hemşire yı bende hiç beğenmemiştim kadın doktor çekti benim filmide cevat beye cektirmedim utandım dedim keşke ona çektirseydim

Allah allah ilgiisizlermiydo ya orda bi hemşire yı bende hiç beğenmemiştim kadın doktor çekti benim filmide cevat beye cektirmedim utandım dedim keşke ona çektirseydim
Canım benim gittiğim hastane Şişli'deki echomar. Değil yalnız zonguldak ereğli echomar yani makineler falan baya eski doktorda aşırı acele davrandı hiç beğenmedim ama geçti en azından ne olduğunu anladik

Bende en çok oğlum için istiyorum 2007 li haziranda 11 i dolacak. Çok dua ediyor o da ve o küçük yaşında 2 kere kardeş acısı hüsran yaşadı. Amin Allah razı olsun. Allah kimseye yaşatmasın
Mübarek üç aylar hürmetine rabbim tüm isteyenlere nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…