Başınız sağolsun yaa çok zor gerçekten bibdubyada en zor ama.en güzel şey anne olmak anne olmay8 istemek
Beni ozetlemisssin..sanki iateyince hemen öbür ay olacak sandim..kazara kalmaktan cok korktum..simdi ise Allaha yalvariyorum..hayirlisiyla bir evlat diye..Ya kızlar inanın bencillik etmek istemiyorum allahım en azından bizlere birer evlat verdi ama insan yinede neden olmuyor diye kendini yiyip duruyor en azından ben öyle oldum eskiden öyle korkardım ki kaza ile ya çocuk olursa diye vakti değil diye ama kızım yeterince büyümeden ona haksızlık etmek istemiyordum zaten çalışıyorum ve çalışan insanın bebeği çok zor şartlarda büyüyor birde kardeş yükü getirmek istememiştim ama ben nerden bileyim böyle aylarca uğraşacağım ve olmayacak umarım hepimizin yakında yeni minikleri gelir
Mrhb cok eskilerde buldum yazinizi...suan kacinci cocugunuza hamilesiniz.benimde bir oğlum var 1 yıldır ikinci için uğraşıyoruz geçen ay dr a gittim bir sorun yok dedi klomen verdi ama yine olmadı
eşimle konuştuk ve dr a gitmemeye karar verdik çünkü sorun yokmuş zamanı gelince olacaktır inş.
Sizde sorun nedir? Doktorun ne diyorKizim 3unu bitirdi 4 olacakbir yildan fazladir korunmuyorum olmadi hala..uc ay once asilama oldum olmadi..
Basiniz sagolsun. Allah kiziniza omir versin saglikla. Nasip olmayinca olmuyo galiba benim kizim 8 yasinda esim hemen pesine istedi ben istemedim. Simdi 4 senedir olmuyo 5 ay once polip lerim vardi onlari aldirdim poliplerde hormon dengesizligi yapip rahmimi kalinlastirmis onun tedavisini goruyorum. 1 bucuk ay sonra tekrar parca alinacak benden. Iyilesip iyilesmedigime bakilacak. Sonra neolcak bilemiyorum. Siz hamile kalabilyomusunuz o bile bi lutuf be onuda beceremiyorum.Benim bir kızım var 4 buçuk yaşında geçen yıl bir kardeşi oldu 6 gün yaşadı ve kaybettik oğlumu bir yıldır istiyirum. Kendim için kizim için ailemiz için iyi gelir oglumuzla yasayamadigimiz hayallerimizi kardesiyle yasariz ama imtihan butmiyir Ranbim bu sefer de böyle imtihan ediyor. İki hamileligimde beklemeden hemen oldu. Kızım ikinci aydan sonra oğlum korunmayı bıraktığım ay. Ama şimdi olmuyir üç ay önce bı kimyasal gebelik geçirdim
canim ya gozun aydin Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin . bende ramazanda yapamadim bikac gun oldu corekotu yiyorum Peygamberimizin Hadisi Serifi var corek otuyla ilgili.Corekotu sifadir. ben sirke iyi degil diye biliyorum hatta Peygamberimizin Hz.Ali ye soyledigi bi Hadis vardi ondan biliyom. aspir yaginida ilk defa duydum vallaKızlar bende 5 senedir tipik topik.grziyorum en sonunda buraya h
Yazmak nasip oldu kan testim pozitif Allâh kimseye aratmasin ilk klomen catlatma iğnesi sonası hamileyim sanırım ama yan takviye olarak ilm defa bu ay çörek otu yağı aspir yağı ve elma sirkesi birer kaşık yumurtlamadan 1 hafta önce başlayıp içtim vesile oldu sanırım.çok hamile kalan vardı bu sekilde diye okudum ve denedim sizde deneyin bi zarari olmaz
Canım çörek otunu tane olarak yeme yağını iç çünkü midede haşim olmadan bütün olarak diskiliyomus yani faydasını görmeden gidiyor sirke de bende polikistiköver vardı 4 ü bir arada yumurtlama zaman ına kadar içip bıraktım ama ev yapımı çok hafif bir elma sirkesi birer tatlı kaşığı demekki fayda eet diyorum çoğu insan kullanırken hamile kalmışcanim ya gozun aydin Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin . bende ramazanda yapamadim bikac gun oldu corekotu yiyorum Peygamberimizin Hadisi Serifi var corek otuyla ilgili.Corekotu sifadir. ben sirke iyi degil diye biliyorum hatta Peygamberimizin Hz.Ali ye soyledigi bi Hadis vardi ondan biliyom. aspir yaginida ilk defa duydum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?