Bir çocuk Sahibi Olupta Ikinciye Hamile Kalamayanlar

Kızlar bat bekleyen yokmu ben bugun yumurtluyorum sanırım çok ağrım var uzun zaman sorma ilk defa sağ sağlıklı tupumde ağrı var genelde hep bozuk taraf olan solda olurdu dua edelim mübarek günlerde hamilelik haberi alan varsa burda paylassin mutluluğunu

Merhabalar.. uzun zamandır yazmadım.. bende ikinciye hamile kalamayanlardanim. Bu aralar ovulasyon dönemindeyim.. sizler neler yapıyorsunuz gebelik için tavsiyeniz varsa yumurtlama döneminde degerlendireyim

Kızlar bende yumurtlama döneminde yazmıştım şimdi bat gunundeyim beklemedeyim benim gibi bekleyen varmı hadi beraber bekleyelim

2.bebegi belki 1 yildir deniyorum olmuyor fiziksel bir sorun yokmus...kizim kardes istyor..aradaki yas farki acilsin istemiyorum.psikoljm bozuldu diyebilirim..hayirlisi inşallah. .

Beni ozetlemisssin..sanki iateyince hemen öbür ay olacak sandim..kazara kalmaktan cok korktum..simdi ise Allaha yalvariyorum..hayirlisiyla bir evlat diye..

Mrhb cok eskilerde buldum yazinizi...suan kacinci cocugunuza hamilesiniz.
O zaman doktora gitmediniz mi..

Arkadaşlar bizim gibi olanlar yazalım lütfen.. belki birine çare olmayan bisey diğerine olur.. benim oğlum 7 yaşında sizinkiler kaç? O kadar çok istiyor ki kardeş içim gidiyor..çok üzülüyorum

Ne tüp ne aşılama hiçbir şey denemedim eşim yaklasmiyor. O gayet rahat olursa olur olmazsa kısmet değilmiş diyor ama bi de bana sorun.. hergün kardeş muhabbeti dinleyen benim

2004 dogumlu bir oglum var hamdolsun.2009da kardesi olsun diye niyet ettik ama nasip neyse o imiş.iki kimyasal oldu daha yok sebepte bulamadilar niye gebe kalamiyorum diye ben psikolojik rahatsizliklar bile yasadim.sonra tevekkul etmeyi olanimla mutlu olmayi ogrendim.kabullendim tek cocuklu olmayi hiç olmayan ne yapsin dedim ve rabbim okadar buyukki ona bir kez daha âşık oldum ol demesi yetiyor binlerce kez hamdolsun mucizeyi gönderdi düşük riskim var biraz endiseli geciyor ilk zamanlarim ama icimde kalbi atan minnacık ALLAHIn lütfu var.yani kizlar Allahtan ümidi kesmek cok büyük gunah müslümana yakışmaz vakti gelmeden bir yaprak kımıldayamaz sabredin ümid edin dua edin rabbim hayırlısını versin

Bende 4 senedir ikinciye hamile kalamiyorum Rabbim hayirlisini nasip et. Insan paranoyak oluyo kafaya taka taka

Benim bir kızım var 4 buçuk yaşında geçen yıl bir kardeşi oldu 6 gün yaşadı ve kaybettik oğlumu bir yıldır istiyirum. Kendim için kizim için ailemiz için iyi gelir oglumuzla yasayamadigimiz hayallerimizi kardesiyle yasariz ama imtihan butmiyir Ranbim bu sefer de böyle imtihan ediyor. İki hamileligimde beklemeden hemen oldu. Kızım ikinci aydan sonra oğlum korunmayı bıraktığım ay. Ama şimdi olmuyir üç ay önce bı kimyasal gebelik geçirdim

Basiniz sagolsun. Allah kiziniza omir versin saglikla. Nasip olmayinca olmuyo galiba benim kizim 8 yasinda esim hemen pesine istedi ben istemedim. Simdi 4 senedir olmuyo 5 ay once polip lerim vardi onlari aldirdim poliplerde hormon dengesizligi yapip rahmimi kalinlastirmis onun tedavisini goruyorum. 1 bucuk ay sonra tekrar parca alinacak benden. Iyilesip iyilesmedigime bakilacak. Sonra neolcak bilemiyorum. Siz hamile kalabilyomusunuz o bile bi lutuf be onuda beceremiyorum.

Kızlar bende 5 senedir tipik topik.grziyorum en sonunda buraya h
Yazmak nasip oldu kan testim pozitif Allâh kimseye aratmasin ilk klomen catlatma iğnesi sonası hamileyim sanırım ama yan takviye olarak ilm defa bu ay çörek otu yağı aspir yağı ve elma sirkesi birer kaşık yumurtlamadan 1 hafta önce başlayıp içtim vesile oldu sanırım.çok hamile kalan vardı bu sekilde diye okudum ve denedim sizde deneyin bi zarari olmaz

canim ya gozun aydin Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin . bende ramazanda yapamadim bikac gun oldu corekotu yiyorum Peygamberimizin Hadisi Serifi var corek otuyla ilgili.Corekotu sifadir. ben sirke iyi degil diye biliyorum hatta Peygamberimizin Hz.Ali ye soyledigi bi Hadis vardi ondan biliyom. aspir yaginida ilk defa duydum valla

Canım çörek otunu tane olarak yeme yağını iç çünkü midede haşim olmadan bütün olarak diskiliyomus yani faydasını görmeden gidiyor sirke de bende polikistiköver vardı 4 ü bir arada yumurtlama zaman ına kadar içip bıraktım ama ev yapımı çok hafif bir elma sirkesi birer tatlı kaşığı demekki fayda eet diyorum çoğu insan kullanırken hamile kalmış

ben de sizler gibi ikinciyi isteyenlerdenim 1 yıl önce muayenemde sorum yoktu esi doktora gitti değerleri düşük olunca tedavi oldu degerlerini yukseltti ama hala gelen giden yok

Bende ikinciyi çok isteyenlerdeyim bendede gebelik oluşuyor fakat sonu gelmiyor 4 düşüğüm var ikisinin kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım diğeri de biri dış gebelik geçirdim biri de kimyasal 2016 da korunmayı bıraktım en son 5 Haziran da kürtaj oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…