Bir çocuk Sahibi Olupta Ikinciye Hamile Kalamayanlar

Kimse yok mu buralarda hanımlar 1.5 sene oldu hiç hamile kalamadım 2.ye moralim çok bozuk .....

Sanırım hamilesiniz gözünüz aydın yani istedikten 8 sene snra mi hamile kaldınız benimde 1.5 yıldır ölmüyor ikincisi canım sıkkın sanki hiç olmayacak mis gibi..

Bende kalamiyorum ...sizin bi sebep varmı

Merhabalar.. uzun zamandır yazmadım.. bende ikinciye hamile kalamayanlardanim. Bu aralar ovulasyon dönemindeyim.. sizler neler yapıyorsunuz gebelik için tavsiyeniz varsa yumurtlama döneminde degerlendireyim

Allah rahmet eyleisn size sabır versin insalah bi an önce olur eşiniz neden istemidki

arzucuk44
yani sorun bendim tedavi oldum doktor 1 sene bekle dedi yas oldu 33 . 2 defa histereskobiyle rahmimi temizlediler. neyapacagimi sasirmisim moral hep bozuk. takmiyorum diyorum ama iste nebilim genede takiyo insan kafaya

merhaba hamile kalabildinizmi

Merhaba arkadaşlar bende geldim aranıza ilk kızımda ılk aydan hamile kalmıştım 2. Icın denemelerimiz oldu ama malesef ara vermiştik 3 ay kadar bu ay tekrar çalışmalar başlıyoruz hayırlısı hakkımızda

hamilemisin anlamadim takvim varda okuyunca celiskili oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…