Allah yardimcin olsunBugün tekrar genetik için randevu aldmıştım onun için gideceğim
Çok teşekkür ederim hepimiz için inşallahAllah yardimcin olsun
Sanırım hamilesiniz gözünüz aydın yani istedikten 8 sene snra mi hamile kaldınız benimde 1.5 yıldır ölmüyor ikincisi canım sıkkın sanki hiç olmayacak mis gibi..2004 dogumlu bir oglum var hamdolsun.2009da kardesi olsun diye niyet ettik ama nasip neyse o imiş.iki kimyasal oldu daha yok sebepte bulamadilar niye gebe kalamiyorum diye ben psikolojik rahatsizliklar bile yasadim.sonra tevekkul etmeyi olanimla mutlu olmayi ogrendim.kabullendim tek cocuklu olmayi hiç olmayan ne yapsin dedim ve rabbim okadar buyukki ona bir kez daha âşık oldum ol demesi yetiyor binlerce kez hamdolsun mucizeyi gönderdi düşük riskim var biraz endiseli geciyor ilk zamanlarim ama icimde kalbi atan minnacık ALLAHIn lütfu var.yani kizlar Allahtan ümidi kesmek cok büyük gunah müslümana yakışmaz vakti gelmeden bir yaprak kımıldayamaz sabredin ümid edin dua edin rabbim hayırlısını versin
Sizin olmama sebebi ney canımBende 4 senedir ikinciye hamile kalamiyorum Rabbim hayirlisini nasip et. Insan paranoyak oluyo kafaya taka taka
Merhabalar.. uzun zamandır yazmadım.. bende ikinciye hamile kalamayanlardanim. Bu aralar ovulasyon dönemindeyim.. sizler neler yapıyorsunuz gebelik için tavsiyeniz varsa yumurtlama döneminde degerlendireyim
Oğlum 2.5 yaşında 1.5 senedir olmuyorArkadaşlar bizim gibi olanlar yazalım lütfen.. belki birine çare olmayan bisey diğerine olur.. benim oğlum 7 yaşında sizinkiler kaç? O kadar çok istiyor ki kardeş içim gidiyor..çok üzülüyorum
Allah rahmet eyleisn size sabır versin insalah bi an önce olur eşiniz neden istemidkiAllah var umutsuzluk yok arkadaşım. Olmasa benim olmazdı 6.5 sene eşim istesin veya kaza olsun diye bekledim (2011 de 21 haftalık 2.oğlumu kaybettim, erken doğum oldu yaşamadı, eşim defnetti etkilendi çocuk istemedi)elim kolum bağlıydı hiç yılmadım hiç umutsuzluğa düşmedim, sonunda eşim istedi geçen sene martta 9 ay uğraştık hamile kaldım ama 7+6 haftalıkken kalbi durdu, doktorum düşük istemedi ilaç verdi,evde kendim ilaçla düşük yaptım. Yaşım 40 hala umutluyum. Oğlum 11 yaşında çok istiyor onun için tekrar deneyecem
Vee kızlar geç olsun sağlıklı olsun inanın kayıplar çok yıpratıyor, tam oldu derken başa dönmek kaybedilen evlatların acısı çok kötü
canim 4 senedir bekliyorum 1 bucuk sene neki. bide cocugun kucuk daha benim kizim 8 yasindaKimse yok mu buralarda hanımlar 1.5 sene oldu hiç hamile kalamadım 2.ye moralim çok bozuk .....
sebep bende olan endemetrium hiperplazi rahim kalinligi vede polipler adetlerim hic bitmiyodu 10 gun temizdim o 10 gundede ara kanama oluyodumSizin olmama sebebi ney canım
merhaba hamile kalabildinizmiBu konunun topiği beni anlatmış.
1977 doğumluyum. 2007 li bir oğlum var. 2010 da kardeş vermek istedik asherman sendromu çıktı ocak 2011 de ameliyat oldum martta hamile kaldım ama malesef ağustos 2011 de 21 haftalıkken kaybettim. Eşim defnetti ta geçen sene mart ayına kadar çocuk istemedi. Geçtiğimiz sene martta fikir değiştirdi. Dokuz ay klomendi, femaraydı, yumurtlama iğnesiydi uğraştım aralıkta hamile kaldım 17 ocakta öğrendim 9 şubatta kalbi durmuştu yıkıldım. Doktorum beklemene gerek yok dedi ama eşim pürüz çıkardı 3 ay ara sen iyice iyileş, kilolarını ver dedi (1.56 boy 65 kg yum 7 -8 kg fazlam var çok aman aman fazlam yok), bana kalsa yaşım 40 hiç beklemek istemiyorum ama yine elim kolum bağlandı. Oğlum çok istiyor çok dua ediyor kardeşi olsun diye.
Rabbim tüm isteyenlere de bana da nasip etsin inşaaAllah
Daha küçükmüs oğlun tavsiyem hiç zaman kaybetme çaresine bak. Benim tek tüp kapalı geçenlerde hsg çekildim inşallah vesile eder allahımOğlum 2.5 yaşında 1.5 senedir olmuyor
hamilemisin anlamadim takvim varda okuyunca celiskili olduMerhaba arkadaşlar bende geldim aranıza ilk kızımda ılk aydan hamile kalmıştım 2. Icın denemelerimiz oldu ama malesef ara vermiştik 3 ay kadar bu ay tekrar çalışmalar başlıyoruz hayırlısı hakkımızda
Yok canım hamile değilim sat imi girerek hamilelik takvimi oluşturdum inşallah kaldırmak zorundA kalmam bu ay olur dahamilemisin anlamadim takvim varda okuyunca celiskili oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?