Bir çocuk Sahibi Olupta Ikinciye Hamile Kalamayanlar

dert ortaklarım merhaba ben de 3 yıldır beklıyorum yumurtlama günlerindeyim su anda ama bu ay olmasssa asılama olacam inşallah gerek kalmadan hamile kalırım rabbim hepimize hayırlısıyla bir evlat daha nasip etsin

dert ortaklarım merhaba ben de 3 yıldır beklıyorum yumurtlama günlerindeyim su anda ama bu ay olmasssa asılama olacam inşallah gerek kalmadan hamile kalırım rabbim hepimize hayırlısıyla bir evlat daha nasip etsin
asilama sureci nasil oluyo. yani bana doktor 1 sene bekle dedi yas oldu 33 10 senelik evliyim 2. olmuyo 8 yasinda cocugum var . once istemedim. son 4 senedir hastaligim cikti . endemetrium hiperplazi polipler vs.. 2 defa histereskobiyle rahmim temuzlendi kucuk bi ameliyat yani. simdi tedavimi oldum doktor olur Allah verirse olur 1 sene bekle diyo Allahim beklemek cok zor. asilamayi siz mi talep ettiniz

Daha küçükmüs oğlun tavsiyem hiç zaman kaybetme çaresine bak. Benim tek tüp kapalı geçenlerde hsg çekildim inşallah vesile eder allahım
Valla ne yapacağımı şaşırdım ne dusinecegimide bilmiyorum çok uzuluyorm sanki boşlukta gibiyim ..rahim filmini bende çekildim tüplerim açık sadece çok küçük polip çıktı onuda aldırdım ama hiç hamile kalamadım

Sizinde mi 2. Olmuyor ..sorun nedir acaba yaa insalahhh olur yaaa insalah

C
sebep bende olan endemetrium hiperplazi rahim kalinligi vede polipler adetlerim hic bitmiyodu 10 gun temizdim o 10 gundede ara kanama oluyodum
canım bende rahim filmi çektim ocak ayında tüpler açık sadece çok küçük polip çıkmış onuda engel oladabilir olmayadabilir dediler 3 ay bekledim filmden snra kalamadım gittim polipleri aldırdım gene kalamadım 3 ay olacak polip aldirali aha kalamadım afetimin 35.gunu uç gün önce kan verdim negatif hala adet olmuş değilim belirtice yok hamilelik zatn yok ama adet te yok afetlerimde bi tuhaf oldu boşluktayım

arzucuk44
yani sorun bendim tedavi oldum doktor 1 sene bekle dedi yas oldu 33 . 2 defa histereskobiyle rahmimi temizlediler. neyapacagimi sasirmisim moral hep bozuk. takmiyorum diyorum ama iste nebilim genede takiyo insan kafaya
seni o kadar iyi anlıyorum kii ilk çocuğu benimkinden küçük olanlar şimdi 2.ye hamile hemde istemedikleri halde

seni o kadar iyi anlıyorum kii ilk çocuğu benimkinden küçük olanlar şimdi 2.ye hamile hemde istemedikleri halde
aynen oyle 20 lik yeni evlenenler 2. yi dogurdu ben 33 oldum 10 sene oldu evleneli.kimse bilmiyo iste herkes anca konusuyo ay sen ne rahatsin diyo sana cocuk bakmak zor gelir diyolar kendi cocuklarini basina birakiyolar senin kizinla oyalanir diyolar kizim buyuk ya onlara bakacakti he siz dogurun ben bakarim millet enayi ariyo iste beni uyuz ediyolar. daha da sinirleniyorum niye olmuyo diye. sen benden gencsindir bide beni dusun

Çok ta genç sayılmam artık oğlum çevreme göre ever 1 2 yaş erken doğurdum ama herkes yetişti bana 2.ye hamileler 27 yaşındayım

Oglum 2.5 yaşında teyzesi 1.5 sene dır olmuyor işte bende 27 yim ve icimde bi his var sanki hiç olmayacak gibi hani zorlama diyor içimdeki ses kabullen diyor kismetin 1 taneymia diyor ve benin sezilerim güçlüdür belki bunuda hissediyorum...ama alışamıyorum bu duruma yada nasıl alisacagimi bilmiyorum tek çocuklu hayata eksik gibi hissediyorum kendimi ve bu çok kötü bi duygu hayatım boyunca bu eksiklikle yaşayacağımi bilmek beni saha da düşündürüyor üzüyor ...oglum daha 2.5 yaşında akli yetince de ona ne diyeceğim o bu duruma alışacak mi .... ahh ahhh icimde neelr neler

ben neyapiyim 4 senedir beterin beteri var sukret.Allah bi tane vermis ya olmasaydi.. yat kalk sukret ilk once . aslinda cevre moral bozuyo o etkiliyo bende hesaplarima gore 3. dogurmustum ya hesap tutmuyo iste kader alin yazisi denilen bisey var. sende abartma canim moralini bozuyosun yani deniz sekiye bak 50 yasinda cocuk dogurucam ilerleyen senelerde diyo. yani abartma benim kiz kardesim senle yasit yeni evlendi . insanlar okuldu falan derjen gec evleniyo artik. doktor ne diyor tam olarak sana

evet bi de o tipler var kovalayan var gibi dogurup dogurup cok zor diyen sen akillisin 1 tane yaptin diyen soyle yuzlerine bir carpasim geliyoda Rabbim sabrini veriyo

cnm doktoruma 3 yıldır olmadıgını esimin tahlillerinde sıkıntı cıktıgını falan soyledim tahlillere baktı ikimize de vitamin destegi verdi bu ay daolmassa asılama yapalım dedi

dediklerinde çok haklsın canım çok..ama bakıyorum artık herkes bana yetişti eşitledik yada eşitlemek üzereyiz tabiki herkesin kısmeti neyse o ama.benim kendimi eksik givi hissetmem
Iste o geçmiyor git gide artiryor elimde değil yaa elimde değil valla işte polip çıkmıştı aldırdık 4 yada 6 ay bekle gel dediler aslında sorun polip de değil belkide ...hic bi sorun yok görünürde eşimde de bendede

kismet artik daha cok gencsin olur inisAllah sorunda yoksa bol dua etmeli Allah verirse olur benim doktorum hep oyle dedi bana cokta dogru bazi seyler vesile o dunyaya gelecekse geliyo

Elbet herşey vesile Rabbim ol dedikten sonra bütün doktorlar imkansız desede yine olur. Bende kendimi eksik hissediyorum daha doğrusu başarısız buluyorum. Millet 5-6 dogururken, bazıları dogurdugunu çöpe atarken ben yavruma bir kardeş veremedim beceriksizim diyorum. Hadi biz yetiskiniz kısmet değilmiş deyip avutuyoruz kendimizi ama çocuklar nasıl anlasın.. yavrumun ici gidiyor bebek gördüğü zaman ellerini açıp dua ediyor benimde kardeşim olsun diye. Bir keresinde ağladı keşke bende dogmasaydım dedi öldüm sanki o an, kalbime bıçak saplandı gibi hissettim.. Sonsuz şükürler olsun Rabbim verdi anne oldum ya hiç vermeseydi ne yapardım ama tek çocuk hem anne için hem çocuk için çok zor

Merhaba hanımlar ilk bebegime 2.5 sene sonra kavuştum o süre zarfinda bir cok zorluktan geçtik simdi oglum 1 yasinda herkes erken dese de bu bebeklerin ne zaman geleceği belli degil ikinci ne zaman olur belli degil o yüzden korunmayi 2 aydir bıraktık inşallah tekrar bu zorlukları yaşamadan gelir ikinci bebişler, yaş ilerledikçe sıkıntılar da artıyor bu gebeligimde bile son aylar tansiyon problemi yasadim en iyisi mi cok gecmeden ikinciyi de yapalım dedik zaten kolay hamile kalamiyoruz

kiz alemsin millet 5-6 tane mi dogurdu yuh kim o Allah akil versin dogurmak mi mesele sence yoksa bir birey yetistirmekmi o 5-6 tane doguranlar nasil ilgileniyo acaba ilginc valla. ben enfazla 3 daha fazlasina bakamam geleceklerinide dusunmek lazim.. bunun becerisizlikle alakasi yokk canim Allah verirse oluyo iste . ......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…