ay bende ikinciye hamile kalsam ucuncuye ara vermicemde evleneli 1p sene oldu kizimda 8 yasinda bana yardimcida olur. iste veren Allah neyapicaz dua etcez baska care yok. Allah isteyen herkese versin ben 4 senedir beklemekten bunaldimMerhaba hanımlar ilk bebegime 2.5 sene sonra kavuştum o süre zarfinda bir cok zorluktan geçtik simdi oglum 1 yasinda herkes erken dese de bu bebeklerin ne zaman geleceği belli degil ikinci ne zaman olur belli degil o yüzden korunmayi 2 aydir bıraktık inşallah tekrar bu zorlukları yaşamadan gelir ikinci bebişler, yaş ilerledikçe sıkıntılar da artıyor bu gebeligimde bile son aylar tansiyon problemi yasadim en iyisi mi cok gecmeden ikinciyi de yapalım dedik zaten kolay hamile kalamiyoruz
Amin İnşallah hep beraber burdan hamilelik haberimizi veririz, buyuk çocuklar kardesin kıymetini daha iyi biliyorlar gerçekten tez zamanda gelir ins. kardesiay bende ikinciye hamile kalsam ucuncuye ara vermicemde evleneli 1p sene oldu kizimda 8 yasinda bana yardimcida olur. iste veren Allah neyapicaz dua etcez baska care yok. Allah isteyen herkese versin ben 4 senedir beklemekten bunaldim
Amin Amin AminAmin İnşallah hep beraber burdan hamilelik haberimizi veririz, buyuk çocuklar kardesin kıymetini daha iyi biliyorlar gerçekten tez zamanda gelir ins. kardesi
var kız hemde 40 41 de dogurdular 5.yi sende ne sorun var? Çocuğun var dimi?kiz alemsin millet 5-6 tane mi dogurdu yuh kim o Allah akil versin dogurmak mi mesele sence yoksa bir birey yetistirmekmi o 5-6 tane doguranlar nasil ilgileniyo acaba ilginc valla. ben enfazla 3 daha fazlasina bakamam geleceklerinide dusunmek lazim.. bunun becerisizlikle alakasi yokk canim Allah verirse oluyo iste . ......
var sukurler olsun. hastaligim vardi endemetrium hiperplazi ve polipoid fragmanlari ve polipler. adetim bitmiydu hemde az da degil 10 gun temiz kaliyodum ondada lekelenme oluyodum. sukur tedavi gordum parca alindi rahmim temizlendi falan filan pregesteron hormonum calismiyodu. simdi iyiyim sukur. yeni parca alindi tekrar rahmim temizlendi histereskobiyle. olur mu bilmem doktor olur Allah verirse 1 sene bekle dedi ama yas 33 . beklemek ?? zaten hastaydim. kafamda sorular. nebyapicami sasirrdim. senin cocugun kac yasinda. sen kac yasindasin. senin sebep nevar kız hemde 40 41 de dogurdular 5.yi sende ne sorun var? Çocuğun var dimi?
kimin 7 cocugu var Allah seni. evlenirse 15 inde ne okul ne bisey olur 7 cocuk 10 da olur hersene dogursa Allah verirse olur:))Kızlar merhaba.. ağustos başlarında rahim filmi çekildim ama malesef dün adet oldum.. şimdi bütün umutlarim eylüle kaldı. Araştırmalarim sonucu öğrendiğim en önemli şey stres yapmamak ama ne mümkün.. yaş 35 çocuk 7 olmuş gelde stres yapma
benimki 8 iste . 4 senedir bekliyorum. benim rahatsizligim vardi iste 2 kez operasyon gecirdim kanamam hic bitmiyodu. ben neler cektim ondan oncede kistle ugrastim aman. sukur iyilestim.inisAllah olmam gene korkuyorum oyle olursam diye. ilk defa bu ay normal adet oldum. o bile nimet sukretmek lazim normal olmak bile yani dusun. Genede Sukur seninde bir tane var benimde hic olmayanda var Rabbim tatdirdi Sukurler olsun. iste planlar tutmuyo akil plan yapar kalp suzer kaderde guler. ben simdiye 3. yu dogurmustum coktan pespese. 4 senedir bekliyoz iste gelen giden yok. yas 33 e hastaligim var gene boyle olabilirim doktor 1 sene bekle dedi iste gencsin diyo e simdi olursa daha kolay degilmi iste Allah verirse olur bekle diyo. doktoruma cok guveniyorum tabiki o araci Veren Rabbim Allahim O verirse olur suphesiz. bikac ay beklerim sonr a tekrar giderim doktora. bide kanim enaz 12 olmasi gerekirYok canım istemem zaten 5 -6 çocuk. Bir oğlum var benim 7 yaşında çok istiyor kardesi olsun. Benimde başka rahatsızligim vardı fıtıktan çok çektim oğlum küçükken o yüzden istemedim bilseydim böyle olacak hiç beklermiydim akilsiz kafam sandım ki ben hangi ay istersem hemen olacak.. sorunlarıma gelince sağ tüpüm kapalı, hafif endometriozis var ama müdahale edilecek bişey değil dedi Dr. Hormonlar hep normal sorun yok, adetlerim düzenli sagolsun hic aratmaz her ay gelir :) masallah diyeyim de gelmese oda problem. eşimin testi de iyi sorun yok ama malesef bebek de yok..
. bende hemen olur sandim bende 4 sene istemedim olur diye . kafama e..yim. simdiki aklim olsa ah ahhh.Yok canım istemem zaten 5 -6 çocuk. Bir oğlum var benim 7 yaşında çok istiyor kardesi olsun. Benimde başka rahatsızligim vardı fıtıktan çok çektim oğlum küçükken o yüzden istemedim bilseydim böyle olacak hiç beklermiydim akilsiz kafam sandım ki ben hangi ay istersem hemen olacak.. sorunlarıma gelince sağ tüpüm kapalı, hafif endometriozis var ama müdahale edilecek bişey değil dedi Dr. Hormonlar hep normal sorun yok, adetlerim düzenli sagolsun hic aratmaz her ay gelir :) masallah diyeyim de gelmese oda problem. eşimin testi de iyi sorun yok ama malesef bebek de yok..
bende 4 senedir bekliyorum ama olmadı inşallah daha beklemeyiz. Benim herhangi bir tedavim yok d vitaminim düşük zaten onu alıyorum onun dışında kendimce burdan öğrendiklerimi yapıyorum işte omega 3, çörek otu bal tarçın, hayit hapı. Bi de dua.. herşey bahane aslında Rabbim nasip ettimi hastalık mı engel olur. Ya zamanı değil yada imtihan.. çok şükür Rabbim 1 tane de olsa verdi hiç olmayanlar ne yapsin sonsuz şükürler olsun. Ama işte kuzucuklar üzülüyor, diğer arkadaslarinin 2-3 kardeş görünce benim niye hiç yok diyorlar.. allahım onların hatırına hayırlı yavrular versin hepimizebenimki 8 iste . 4 senedir bekliyorum. benim rahatsizligim vardi iste 2 kez operasyon gecirdim kanamam hic bitmiyodu. ben neler cektim ondan oncede kistle ugrastim aman. sukur iyilestim.inisAllah olmam gene korkuyorum oyle olursam diye. ilk defa bu ay normal adet oldum. o bile nimet sukretmek lazim normal olmak bile yani dusun. Genede Sukur seninde bir tane var benimde hic olmayanda var Rabbim tatdirdi Sukurler olsun. iste planlar tutmuyo akil plan yapar kalp suzer kaderde guler. ben simdiye 3. yu dogurmustum coktan pespese. 4 senedir bekliyoz iste gelen giden yok. yas 33 e hastaligim var gene boyle olabilirim doktor 1 sene bekle dedi iste gencsin diyo e simdi olursa daha kolay degilmi iste Allah verirse olur bekle diyo. doktoruma cok guveniyorum tabiki o araci Veren Rabbim Allahim O verirse olur suphesiz. bikac ay beklerim sonr a tekrar giderim doktora. bide kanim enaz 12 olmasi gerekir
ken 9 cikti. oyuzden 3 ay emme hapi verdi hem folik asit hem vitamin belki vesile olur cunku kansizlik d vitamini eksikligide etkiliyomus onuda iki gun oldu yeni duydum tv de .sasirdim yani. hayirlisi ne demeli
İleri vakaları gebeliğe engel ama benim ki 1.evre onun engel oldugunu düşünmüyorum dedi Dr. Ağrım hiç yok benim elhamdülillah. bende hemen olur sandim bende 4 sene istemedim olur diye . kafama e..yim. simdiki aklim olsa ah ahhh.
sanada Rabbim sifa versin agrili geciyo dimi endemetriozis o demek. onun bi sakincasi yoktur herhalde bebek konusunda
aynenKızlar aktif tutalım burayı. Neler yapiyoruz paylaşalım , dertleşelim.. Malum herkesle konuşamıyoruz bu konuları
Amin o dediklerini bende hep yaptim oo neler neler otlar .bende 4 senedir bekliyorum ama olmadı inşallah daha beklemeyiz. Benim herhangi bir tedavim yok d vitaminim düşük zaten onu alıyorum onun dışında kendimce burdan öğrendiklerimi yapıyorum işte omega 3, çörek otu bal tarçın, hayit hapı. Bi de dua.. herşey bahane aslında Rabbim nasip ettimi hastalık mı engel olur. Ya zamanı değil yada imtihan.. çok şükür Rabbim 1 tane de olsa verdi hiç olmayanlar ne yapsin sonsuz şükürler olsun. Ama işte kuzucuklar üzülüyor, diğer arkadaslarinin 2-3 kardeş görünce benim niye hiç yok diyorlar.. allahım onların hatırına hayırlı yavrular versin hepimize
dur daha stres için çok erken 4 ay ne ki ben 4 yıldan bahsediyorum.. Keşke hiç beklemeseydim diyorum şimdi çok pişmanım. 1 yaşındayken çalışmalara baslasaymisim. 4 yıl diyorum ama biz 4 yıl aralıksız denemedik fıtık sorunum var benim çok ağrılarım vardı bi dönem hala da var ama biraz daha kontrol altında. Çocuk hasta oldu aman şimdi ikincinin sırası değil dedik korunduk, benim ağrılar arttı aman şimdi hamile kalırsam nasıl yaparım bebeği nasıl taşırim kendime hayrım yok dedik yine korunduk. Birkaç ay denedik birkaç ay korunduk derken 4 yıl geçti. Keşke benimde 4 ay olsaydı ne kadar umutlu olurdumBende varım 9 yasında oğlum var 23 yasında anne oldum ilk istediğim ay hamile kaldım çok şükür yine öyle olacak sandim 4 aydır uğraşıyorum olmuyor ilk ay niye olmuyor diye çok araştırdım meğer 2.ler çok zor olur Muş bilseydim geçen yıldan başlardım çalışmalaraincir kuru bal tarcin kürü hepsini denedim ovulasyon testi de kullaniyorum çok mu kafa yoruyoruz ondan mi olmuyor acaba .arkadas 2.bebegine kazara 3. ay hamile kaldı anlamadım ben artık kist falan da yok bu arada
Bi umut işte koca karı yöntemleri deniyorum elimden başka bir şey gelmiyor ki. Eşim ne aşılamaya ne de tüp bebeğe yanasmiyor. Kendiliğinden oldu oldu olmadı zorlamaya gerek yok diyor ama onu bide bana anlat anlatabilirsen..Bende varım 9 yasında oğlum var 23 yasında anne oldum ilk istediğim ay hamile kaldım çok şükür yine öyle olacak sandim 4 aydır uğraşıyorum olmuyor ilk ay niye olmuyor diye çok araştırdım meğer 2.ler çok zor olur Muş bilseydim geçen yıldan başlardım çalışmalaraincir kuru bal tarcin kürü hepsini denedim ovulasyon testi de kullaniyorum çok mu kafa yoruyoruz ondan mi olmuyor acaba .arkadas 2.bebegine kazara 3. ay hamile kaldı anlamadım ben artık kist falan da yok bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?