Kac yaşındasinBende varım 9 yasında oğlum var 23 yasında anne oldum ilk istediğim ay hamile kaldım çok şükür yine öyle olacak sandim 4 aydır uğraşıyorum olmuyor ilk ay niye olmuyor diye çok araştırdım meğer 2.ler çok zor olur Muş bilseydim geçen yıldan başlardım çalışmalaraincir kuru bal tarcin kürü hepsini denedim ovulasyon testi de kullaniyorum çok mu kafa yoruyoruz ondan mi olmuyor acaba .arkadas 2.bebegine kazara 3. ay hamile kaldı anlamadım ben artık kist falan da yok bu arada
32 yaşındayım evet kafaya takılacak kadar çok beklemedim ama çalıyorum yazın ortasında dogum olmaması lazim onu hesaplıyorum ben hemen olur sanmistim ilkim öyleydi bu sefer baya endişe ettim sorun ne diye görünür de hiçbir problem yok yumurtlama günlerini değerlendiriyoruz ama olmuyorKac yaşındasin
Bende kendimce hesaplar yaptım kış bebeği istedim ama nasip.. hayırlısıyla olsun da yaz kış, oğlan kız hiiic farketmez. İnşallah gönlünce olur canım benim kadar bekletmeden versin Rabbim32 yaşındayım evet kafaya takılacak kadar çok beklemedim ama çalıyorum yazın ortasında dogum olmaması lazim onu hesaplıyorum ben hemen olur sanmistim ilkim öyleydi bu sefer baya endişe ettim sorun ne diye görünür de hiçbir problem yok yumurtlama günlerini değerlendiriyoruz ama olmuyor
İns çok tsk ederim sende tez zamanda kavuşursun insallah Allah sağlıklı hayırlı evlat versin gerisi teferruat ama isler güçler de düşünülmeden olmuyor keyfi değil yanı kısmet artık hatta diyorum ki su bi iki ay yasmin kullanıp kistleri mi temizlesem öyle de kolay kalınıyormuş sanırım Dr zararsız kistimin olduğunu söylemiştiBende kendimce hesaplar yaptım kış bebeği istedim ama nasip.. hayırlısıyla olsun da yaz kış, oğlan kız hiiic farketmez. İnşallah gönlünce olur canım benim kadar bekletmeden versin Rabbim
Arada bir içeriği su olan zararsız kistim olmuştu ama Dr dedi onlar engel olmaz diye. Bence Dr görün eğer engel olmaz derse hiç yasmine başlama hazır beynin gebelik sinyalleri vermişkenİns çok tsk ederim sende tez zamanda kavuşursun insallah Allah sağlıklı hayırlı evlat versin gerisi teferruat ama isler güçler de düşünülmeden olmuyor keyfi değil yanı kısmet artık hatta diyorum ki su bi iki ay yasmin kullanıp kistleri mi temizlesem öyle de kolay kalınıyormuş sanırım Dr zararsız kistimin olduğunu söylemişti
Dr dedi zararsız engel değil diye ama ister tedavi vereyim istersen denemeye devam edin demişti geçen ay ben tabi tedavi istememiştim ama sanırım kist küçükte olsa engel oluyorArada bir içeriği su olan zararsız kistim olmuştu ama Dr dedi onlar engel olmaz diye. Bence Dr görün eğer engel olmaz derse hiç yasmine başlama hazır beynin gebelik sinyalleri vermişken
Ayni fikirdeyim ben gittim ama birşeye gerek yok dedi normal herşey diyor birazda erken diye sanırım müdahale etmek istemediBenim oglumdan sonra 4 sene olmamıştı dr a gittiğimde hormonlara bakıldı bi ilaç verdi ertesi ay gebeydim bence tedavi olun arkadaşlar
Dr gittim tüm hormon testleri normal, eşimde sorun yok. geçen ay hsg çekildim tek tüpüm kapalı ve hafif endometriozis var Dr dediği bunlar engel değilmis belki biraz zaman alabilir dedi bu yüzden aşılama yada tüp deneyebilirsin şansın yüksek diyor ama eşim asla kabul etmiyor. Bana da beklemekten başka çare kalmıyorBenim oglumdan sonra 4 sene olmamıştı dr a gittiğimde hormonlara bakıldı bi ilaç verdi ertesi ay gebeydim bence tedavi olun arkadaşlar
Canim yumurtlama akintisini takip et devamli onu gordugun gun ve ertesi gun mutlaka iliski olsun dogru zamanlamayi yakalarsan olur insallahMerhabalar ben de ikinciye hamile kalamıyorum 5 ay oldu kızım 4.5 yaşında ve yaşım 36 ne hikmetse yumurtlama dönemini kaçırıyorum bir şekilde
Engel teşkil edecek büyük bir sorun yok dediği için Dr eşimde diyor madem sorun yok bizde korunmuyoruz olursa olur olmazsa da bunda da vardır bir hayır.. zorlamaya gerek yok diyor. Yumurta oluyor bende çatlıyor hormonlar çok iyi ama olmadı olmuyorAşılamayı neden kabul etmiyor ki başkabi dr la görüşebilirsin banada yumurta çatlatma ilacı vermişti o ay hamile kaldım bi özelle filan görüş eşin cocuk istediğine emin mi belki istemio
Ben inanmıyorum yumurtlama dönemini tutturamadigimiza hiç mi denk gelmez? Aslında olay çok basit eğer bi sorun engel yoksa kontrollerde zamanı değilmiş, kısmet değilmiş demektir yani Rabbim istedikten ol dedikten sonra engel mi kalır? Belki sabretmeli ama biz aciz kullar için bu çok zor malesefMerhabalar ben de ikinciye hamile kalamıyorum 5 ay oldu kızım 4.5 yaşında ve yaşım 36 ne hikmetse yumurtlama dönemini kaçırıyorum bir şekilde
İnşallahhh canımCanim yumurtlama akintisini takip et devamli onu gordugun gun ve ertesi gun mutlaka iliski olsun dogru zamanlamayi yakalarsan olur insallah
Kesinlikle Rabbim ol dedikten sonra kim önüne durabilir ben biraz sanırım kafaya takıyorum yaş 36 oluncaBe
Ben inanmıyorum yumurtlama dönemini tutturamadigimiza hiç mi denk gelmez? Aslında olay çok basit eğer bi sorun engel yoksa kontrollerde zamanı değilmiş, kısmet değilmiş demektir yani Rabbim istedikten ol dedikten sonra engel mi kalır? Belki sabretmeli ama biz aciz kullar için bu çok zor malesef
Ben yas olayına takılmıyorum 32 yaşındayım annem bana 35 yasında hamile kalmış bi kaç ayda zor bulmuş ama arkadasım 34 yasında bir kaç ay içinde kaldı bi komşunuz 39 yasında kazara kaldı gibi gibi yasla ilgisi çok yoktur ama sanırım hormonlar daha yetersiz belki eslerimizin de spermleri ayni şekilde esimde malesef sigara ve alkol var 10 yil içinde vücuttaki katsayısı baya vardır bilemiyorum hayirlisiKesinlikle Rabbim ol dedikten sonra kim önüne durabilir ben biraz sanırım kafaya takıyorum yaş 36 olunca
Benim eşim de sigara kullanıyor Rabbim arattırmasın hiç birimize inşallahhhhBen yas olayına takılmıyorum 32 yaşındayım annem bana 35 yasında hamile kalmış bi kaç ayda zor bulmuş ama arkadasım 34 yasında bir kaç ay içinde kaldı bi komşunuz 39 yasında kazara kaldı gibi gibi yasla ilgisi çok yoktur ama sanırım hormonlar daha yetersiz belki eslerimizin de spermleri ayni şekilde esimde malesef sigara ve alkol var 10 yil içinde vücuttaki katsayısı baya vardır bilemiyorum hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?