Günün geçti mi ki olmadı bu ay diyorsun? Erken yaptıysan cikmayabilir 1 yada 2 gün geçince tekrar yap. Daha erken ümidini kaybetmeİdrar testi yaptım çıkmadı bu ay da nasip değilmiş
Kısmet olmayınca olmuyor demek ki hepimiz için hayırlısı olsunmerhaba kızlar
benimde 3,5 yaşında bir oğlum var
2,5 yıla yaklaştı 2. olmuyor
çikolata kistim var
1 aşılama 1 tüp bebek denedim olmadı
artık bıraktım inanın
ilaçlar tedaviler de bir işe yaramadı
eşim bir kez daha tüp bebek deneyelim diyor
rabbim dilerse olur nasibimizde varsa verir bir tane daha hepimize
yoksa da ne yapsak boş
hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin rabbim
Geçen sene klomen denedik sadece 1 ay olmadı tabi.. ama ben catlama iğnesi olmamistim. Allahım bizim de yüzümüzü güldürür inşallahbizim oğlan 6 yaşında. 2. icin 3 yıldır istiyoruz. yaşım 37. bu ay klomen ve overtille iğne kullandım. Yumurtalarım çatlamamış. Hakkımızda hayırlısı. Rabbimin ol demesi gerekiyor.
sadece hamile kalmakla da olmuyor dimiBenim de kızım Aralık ayında dört yaşını dolduracak. Ocak ayında 9 haftalık hamileyken kalp atışları duyulmadığı için kürtaj oldum 3 ay sonra kimyasal gebelik yaşadım hemen ardından da tekrar hamile kaldım. Herşey yolunda gidiyordu geçen hafta 16 haftalık hamileyken bebeğimi kaybettim. Allah kızıma sağlık sıhhat uzun ömürler versin diyorum ama kaybettiğim oğluma içim yanıyor. Hamile kalabilsem bile olmayınca olmuyor. Allah hepimize hayırlısıyla gönlümüzdekini versin inşallah
İşin kötüsü de araştırılacak bir durum yok diyor doktorlar tamamiyle rastlantısal düşüklerin olduğunu söylüyorlar. çünkü ikinci düşüğümde bebekte hiçbi sorun yoktu yani kalbi falan durmamıştı rahim kasılmalarla açıldı ve bebeği resmen attı normal doğum gibi. iki gün öncesine kadar ultrasonda herşey yolundaydı. Olayın şokundan çıkamadım hala. Tekrar aynı şeyi yaşama korkusuyla nasıl denerim onu düşünüyorumsadece hamile kalmakla da olmuyor dimihep duamdir hayırlısıyla versin Rabbim. Bebek haberini alıpta kucağımıza da almak nasip olsun. Sen hamile kalabiliyorsun da başka sorunlarin var bunu araştırsan belki kolay bi tedavisi vardır. Ben çift çizgiyi bile görmedim hiç
içini ferah tut allaha sığın.. hep kış olmaz dimi.. bence yine deneİşin kötüsü de araştırılacak bir durum yok diyor doktorlar tamamiyle rastlantısal düşüklerin olduğunu söylüyorlar. çünkü ikinci düşüğümde bebekte hiçbi sorun yoktu yani kalbi falan durmamıştı rahim kasılmalarla açıldı ve bebeği resmen attı normal doğum gibi. iki gün öncesine kadar ultrasonda herşey yolundaydı. Olayın şokundan çıkamadım hala. Tekrar aynı şeyi yaşama korkusuyla nasıl denerim onu düşünüyorum
İşin kötüsü de araştırılacak bir durum yok diyor doktorlar tamamiyle rastlantısal düşüklerin olduğunu söylüyorlar. çünkü ikinci düşüğümde bebekte hiçbi sorun yoktu yani kalbi falan durmamıştı rahim kasılmalarla açıldı ve bebeği resmen attı normal doğum gibi. iki gün öncesine kadar ultrasonda herşey yolundaydı. Olayın şokundan çıkamadım hala. Tekrar aynı şeyi yaşama korkusuyla nasıl denerim onu düşünüyorum
Engel teşkil edecek büyük bir sorun yok dediği için Dr eşimde diyor madem sorun yok bizde korunmuyoruz olursa olur olmazsa da bunda da vardır bir hayır.. zorlamaya gerek yok diyor. Yumurta oluyor bende çatlıyor hormonlar çok iyi ama olmadı olmuyor
Oglum 2.5 yaşında teyzesi 1.5 sene dır olmuyor işte bende 27 yim ve icimde bi his var sanki hiç olmayacak gibi hani zorlama diyor içimdeki ses kabullen diyor kismetin 1 taneymia diyor ve benin sezilerim güçlüdür belki bunuda hissediyorum...ama alışamıyorum bu duruma yada nasıl alisacagimi bilmiyorum tek çocuklu hayata eksik gibi hissediyorum kendimi ve bu çok kötü bi duygu hayatım boyunca bu eksiklikle yaşayacağımi bilmek beni saha da düşündürüyor üzüyor ...oglum daha 2.5 yaşında akli yetince de ona ne diyeceğim o bu duruma alışacak mi .... ahh ahhh icimde neelr neler
aynen oyle 20 lik yeni evlenenler 2. yi dogurdu ben 33 oldum 10 sene oldu evleneli.kimse bilmiyo iste herkes anca konusuyo ay sen ne rahatsin diyo sana cocuk bakmak zor gelir diyolar kendi cocuklarini basina birakiyolar senin kizinla oyalanir diyolar kizim buyuk ya onlara bakacakti he siz dogurun ben bakarim millet enayi ariyo iste beni uyuz ediyolar. daha da sinirleniyorum niye olmuyo diye. sen benden gencsindir bide beni dusun
Amin inisAllah veren AllahBacım sen en azından 25'inde ilk doğumunu yapmışsın mesela bende ilk doğumumu 31'ime doğru yaptım
Bu durumda sen daha avantajlısın 2.yi de Allah verir inşallah olmadığındada nedeni var elbet Allah katında...
Bi tanıdığımın yıllardır olmuyordu Allah ilk çocuğunu 37-38 yaşında nasip etti
Şimdi biz daha çok şükretmemiz gerek
Başka bi akrabamızdan birisi de 45 yaşındayken süpriz bi şekilde hamile olduğunu öğrendi :) daha nice vakalar varken umutsuzluk ve karamsarlığa kapılmamak gerek. Gönlünüzü ferah tutun
Kızımla ilgileniyordum sürekli dinlenmeye pek fırsatım olmadı. hafif lekelenmem vardı ama doktor kesin istirahat gerekli düşük tehliken var falan demedi ben de hiç ihtimal vermedim kötü bişey olacağına 16 haftada düşmez diye düşündüm. Kan tahlili ilk gebeliği öğrendiğimde yapılmıştı bütün değerler normaldi. Tekrar test yapılmadı. Kesin bir sebebi var ama bunu bulamamak gerçekten çok sinir bozucuGeçmiş olsun inşallah Allah sağlıklı hayırlı gebelik nasip etsin. Acaba rahimin açılmasına neden olabilecek bi harekette bulundunuzmu veya yediğiniz bişeymi etkiledi? Tabiki nasip olmayınca olmuyor ama vardır bundada bir hayır...
Bu arada yakın zamanda kan değerlerinize baktırdınızmı? Vücuttaki bazı vitamin eksiklikleri de gebeliğin sürdürülmesinde sıkıntı olabiliyor
Kızımla ilgileniyordum sürekli dinlenmeye pek fırsatım olmadı. hafif lekelenmem vardı ama doktor kesin istirahat gerekli düşük tehliken var falan demedi ben de hiç ihtimal vermedim kötü bişey olacağına 16 haftada düşmez diye düşündüm. Kan tahlili ilk gebeliği öğrendiğimde yapılmıştı bütün değerler normaldi. Tekrar test yapılmadı. Kesin bir sebebi var ama bunu bulamamak gerçekten çok sinir bozucu
Evet biliyorum doktoruma da sordum hatta bu testi yaptırmamız gerekir mi diye ama hiçbi teste gerek yok dedi ısrarla çünkü bebeğin gelişiminde beslenmesinde bi sıkıntı yoktu pıhtılaşmada bebeğin kalbi durduğu için düşük oluyormuş. Yine de başka bi doktora daha gideceğim.Allah aynı üzüntüyü tekrar yaşatmasın
Acaba pıhtılaşma olabilirmi? Bu sebepten ötürü yaşayan çok oluyor testi var yaptırdınızmı? Öyle bi durum varsa ilaç veriyolar sıkıntı olmuyo
Evet biliyorum doktoruma da sordum hatta bu testi yaptırmamız gerekir mi diye ama hiçbi teste gerek yok dedi ısrarla çünkü bebeğin gelişiminde beslenmesinde bi sıkıntı yoktu pıhtılaşmada bebeğin kalbi durduğu için düşük oluyormuş. Yine de başka bi doktora daha gideceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?