Bir çocuk Sahibi Olupta Ikinciye Hamile Kalamayanlar

bizim oğlan 6 yaşında. 2. icin 3 yıldır istiyoruz. yaşım 37. bu ay klomen ve overtille iğne kullandım. Yumurtalarım çatlamamış. Hakkımızda hayırlısı. Rabbimin ol demesi gerekiyor.

merhaba kızlar
benimde 3,5 yaşında bir oğlum var
2,5 yıla yaklaştı 2. olmuyor
çikolata kistim var
1 aşılama 1 tüp bebek denedim olmadı
artık bıraktım inanın
ilaçlar tedaviler de bir işe yaramadı
eşim bir kez daha tüp bebek deneyelim diyor
rabbim dilerse olur nasibimizde varsa verir bir tane daha hepimize
yoksa da ne yapsak boş
hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin rabbim

Kısmet olmayınca olmuyor demek ki hepimiz için hayırlısı olsun

bizim oğlan 6 yaşında. 2. icin 3 yıldır istiyoruz. yaşım 37. bu ay klomen ve overtille iğne kullandım. Yumurtalarım çatlamamış. Hakkımızda hayırlısı. Rabbimin ol demesi gerekiyor.
Geçen sene klomen denedik sadece 1 ay olmadı tabi.. ama ben catlama iğnesi olmamistim. Allahım bizim de yüzümüzü güldürür inşallah

Benim de kızım Aralık ayında dört yaşını dolduracak. Ocak ayında 9 haftalık hamileyken kalp atışları duyulmadığı için kürtaj oldum 3 ay sonra kimyasal gebelik yaşadım hemen ardından da tekrar hamile kaldım. Herşey yolunda gidiyordu geçen hafta 16 haftalık hamileyken bebeğimi kaybettim. Allah kızıma sağlık sıhhat uzun ömürler versin diyorum ama kaybettiğim oğluma içim yanıyor. Hamile kalabilsem bile olmayınca olmuyor. Allah hepimize hayırlısıyla gönlümüzdekini versin inşallah

sadece hamile kalmakla da olmuyor dimi hep duamdir hayırlısıyla versin Rabbim. Bebek haberini alıpta kucağımıza da almak nasip olsun. Sen hamile kalabiliyorsun da başka sorunlarin var bunu araştırsan belki kolay bi tedavisi vardır. Ben çift çizgiyi bile görmedim hiç

İşin kötüsü de araştırılacak bir durum yok diyor doktorlar tamamiyle rastlantısal düşüklerin olduğunu söylüyorlar. çünkü ikinci düşüğümde bebekte hiçbi sorun yoktu yani kalbi falan durmamıştı rahim kasılmalarla açıldı ve bebeği resmen attı normal doğum gibi. iki gün öncesine kadar ultrasonda herşey yolundaydı. Olayın şokundan çıkamadım hala. Tekrar aynı şeyi yaşama korkusuyla nasıl denerim onu düşünüyorum

içini ferah tut allaha sığın.. hep kış olmaz dimi.. bence yine dene

Geçmiş olsun inşallah Allah sağlıklı hayırlı gebelik nasip etsin. Acaba rahimin açılmasına neden olabilecek bi harekette bulundunuzmu veya yediğiniz bişeymi etkiledi? Tabiki nasip olmayınca olmuyor ama vardır bundada bir hayır...
Bu arada yakın zamanda kan değerlerinize baktırdınızmı? Vücuttaki bazı vitamin eksiklikleri de gebeliğin sürdürülmesinde sıkıntı olabiliyor

Yakın zamanda kan tahlili yaptırdınızmı? Vücuttaki bazı vitamin eksiklikleri de gebe kalmayı zorlaştırır mesela d vitamini ve demir eksikliği. ... Bütün değerlere baktırmakda fayda var. Bide folik asit kullanıyomusunuz?

Bacım bu yaşta bu kadar karamsar olma daha 27 yaşındasın ya... Eski bi arkadaş vardı 6 senedir denediler hiç çocuğu yoktu ama Allah 7.senede nasip etti evlendiğinde 24 yaşındaydı ama Allah 32 yaşında verdi.. Allah diledikten sonra her yaşta verir sadece hayırlısını dileyip sabretmek lazım Allah bizim için en doğru zamanda verir

Bacım sen en azından 25'inde ilk doğumunu yapmışsın mesela bende ilk doğumumu 31'ime doğru yaptım
Bu durumda sen daha avantajlısın 2.yi de Allah verir inşallah olmadığındada nedeni var elbet Allah katında...
Bi tanıdığımın yıllardır olmuyordu Allah ilk çocuğunu 37-38 yaşında nasip etti
Şimdi biz daha çok şükretmemiz gerek
Başka bi akrabamızdan birisi de 45 yaşındayken süpriz bi şekilde hamile olduğunu öğrendi :) daha nice vakalar varken umutsuzluk ve karamsarlığa kapılmamak gerek. Gönlünüzü ferah tutun

Amin inisAllah veren Allah

Kızımla ilgileniyordum sürekli dinlenmeye pek fırsatım olmadı. hafif lekelenmem vardı ama doktor kesin istirahat gerekli düşük tehliken var falan demedi ben de hiç ihtimal vermedim kötü bişey olacağına 16 haftada düşmez diye düşündüm. Kan tahlili ilk gebeliği öğrendiğimde yapılmıştı bütün değerler normaldi. Tekrar test yapılmadı. Kesin bir sebebi var ama bunu bulamamak gerçekten çok sinir bozucu

Allah aynı üzüntüyü tekrar yaşatmasın
Acaba pıhtılaşma olabilirmi? Bu sebepten ötürü yaşayan çok oluyor testi var yaptırdınızmı? Öyle bi durum varsa ilaç veriyolar sıkıntı olmuyo

Evet biliyorum doktoruma da sordum hatta bu testi yaptırmamız gerekir mi diye ama hiçbi teste gerek yok dedi ısrarla çünkü bebeğin gelişiminde beslenmesinde bi sıkıntı yoktu pıhtılaşmada bebeğin kalbi durduğu için düşük oluyormuş. Yine de başka bi doktora daha gideceğim.

Bencede git bebeği iyice inceledilermi? Belki rahimle ilgili bi sıkıntı vardır mesela neydi adı unuttum bişey vardı rahim ağzını dikiyolardı yani rahim ağzıyla ilgili bi sorun... durduk yere rahim neden açılsınki vardır bi nedeni Allah hayırlara çıkarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…