Allah bi daha yasatmasin . en kisa zamanda hayirlisiyla ikinci bebegine kavustursun Rabbim seni ve isteyen herkesi.. Amin Amin AminEvet biliyorum doktoruma da sordum hatta bu testi yaptırmamız gerekir mi diye ama hiçbi teste gerek yok dedi ısrarla çünkü bebeğin gelişiminde beslenmesinde bi sıkıntı yoktu pıhtılaşmada bebeğin kalbi durduğu için düşük oluyormuş. Yine de başka bi doktora daha gideceğim.
vet yakin bir zamanda bi kadina oyle yapnislar haberlerde gosterdi . bebek 6 aylik mi 7 aylikmi ne dogmustu galiba bide.Bencede git bebeği iyice inceledilermi? Belki rahimle ilgili bi sıkıntı vardır mesela neydi adı unuttum bişey vardı rahim ağzını dikiyolardı yani rahim ağzıyla ilgili bi sorun... durduk yere rahim neden açılsınki vardır bi nedeni Allah hayırlara çıkarsın
Rahim ağzı yetmezliğine dikiş atıyorlar iki gün önce gittiğimde rahim ağzında bi sıkıntı yok demişlerdi zaten benim kasılmalar la açıldı resmen doğum sancısı çektim bağıra bağıra düşürdüm yavrumu doğurur gibi çok acı bir tecrübeydi ertesi günü göğüslerimden süt bile geldi o kadar sızladı ki sağmak zorunda kaldım psikolojim alt üst oldu Allah kimsenin başına vermesin. Şimdi altı haftalık bekleme süresini tamamlayıp iyi bir doktora gitmeyi düşünüyorum rahimde yapışıklık falan mı vardı acaba kese büyüyemedi içerde aklıma o geliyor.Bencede git bebeği iyice inceledilermi? Belki rahimle ilgili bi sıkıntı vardır mesela neydi adı unuttum bişey vardı rahim ağzını dikiyolardı yani rahim ağzıyla ilgili bi sorun... durduk yere rahim neden açılsınki vardır bi nedeni Allah hayırlara çıkarsın
Amin. Allah razı olsun. nerde varsa isteyen kucaklarını boş bırakmasın rabbim inşallah..Allah bi daha yasatmasin . en kisa zamanda hayirlisiyla ikinci bebegine kavustursun Rabbim seni ve isteyen herkesi.. Amin Amin Amin
canim ya daha cok cok yeni olmus bide kusura bakma ben oldu baya sandim anlamadim. Vardir Rabbimin bildigi ne yapican . Elden bisey gelse coktan yapmistin boyle dusunmeli..Rahim ağzı yetmezliğine dikiş atıyorlar iki gün önce gittiğimde rahim ağzında bi sıkıntı yok demişlerdi zaten benim kasılmalar la açıldı resmen doğum sancısı çektim bağıra bağıra düşürdüm yavrumu doğurur gibi çok acı bir tecrübeydi ertesi günü göğüslerimden süt bile geldi o kadar sızladı ki sağmak zorunda kaldım psikolojim alt üst oldu Allah kimsenin başına vermesin. Şimdi altı haftalık bekleme süresini tamamlayıp iyi bir doktora gitmeyi düşünüyorum rahimde yapışıklık falan mı vardı acaba kese büyüyemedi içerde aklıma o geliyor.
Rahim ağzı yetmezliğine dikiş atıyorlar iki gün önce gittiğimde rahim ağzında bi sıkıntı yok demişlerdi zaten benim kasılmalar la açıldı resmen doğum sancısı çektim bağıra bağıra düşürdüm yavrumu doğurur gibi çok acı bir tecrübeydi ertesi günü göğüslerimden süt bile geldi o kadar sızladı ki sağmak zorunda kaldım psikolojim alt üst oldu Allah kimsenin başına vermesin. Şimdi altı haftalık bekleme süresini tamamlayıp iyi bir doktora gitmeyi düşünüyorum rahimde yapışıklık falan mı vardı acaba kese büyüyemedi içerde aklıma o geliyor.
mesela hamile kalsaydim hemen 2 . cocugum 3 yasini gecmisti coktan.
3. ude hemen pesine olmustu. insaniz iste plan yapiyoruz istiyoruz. kader kismet diye bisey var Vardir Rabbimin bildigi. Sukurki hastaligim vardi tedavi oldum yas oldu 33 simdi diyorumki Rabbim bir tanede olsun ver bir de oglum olsun. cunku kizim var . ben 3 derken 2 tane olsun kizim tek kalmasin raziyim diyorum artik. ama tedavi gordugum icinde umutluyum bende daha yeni kuretaj oldum biri ocak ayinda biride 1 ayi gecti kuretaj rahim temizleme kazima parca alma polip ne var ne yoksa oldum iate Allah tan umut kesilmez
Ben de 33 yaşındayım aynen ben de kızım yalnız kalmasın diye bi kez daha o güzel duyguları yaşamak için istiyorum. Benim de ocak ayında kürtajım olmuştu. 16 Haftalık düşükte de kürtaja gerek kalmadı kese hiç patlamadan düştü peşinden de plesantayı çıkardılar. Bence de allahtan ümit kesilmez Allah kabul etmeyeceği duayı kullarına ettirmez derler hayırlısıyla hepimize gönlümüzdekini versin inşallahmesela hamile kalsaydim hemen 2 . cocugum 3 yasini gecmisti coktan.
3. ude hemen pesine olmustu. insaniz iste plan yapiyoruz istiyoruz. kader kismet diye bisey var Vardir Rabbimin bildigi. Sukurki hastaligim vardi tedavi oldum yas oldu 33 simdi diyorumki Rabbim bir tanede olsun ver bir de oglum olsun. cunku kizim var . ben 3 derken 2 tane olsun kizim tek kalmasin raziyim diyorum artik. ama tedavi gordugum icinde umutluyum bende daha yeni kuretaj oldum biri ocak ayinda biride 1 ayi gecti kuretaj rahim temizleme kazima parca alma polip ne var ne yoksa oldum iate Allah tan umut kesilmez
evet bunu kaynanam soyluyo esim soyluyo ben cok kafaya takiyomusum.Sanada çok geçmiş olsun bacım Rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin inşAllah banada bütün isteyenlerede.... elhamdulillah benimde 1 oğlum var bende kız istiyorum :) ama cinsiyet önemli değil tabi gönlüm ondan yana ama Allah hangisi hayırlı olacaksa onu nasip etsin...
Ama ben inanıyorum ya inşaAllah nasip eder sende sakın ümitsizliğe düşme Allah Ol deyince oluverir
Bizim planladığımız şekilde olmuyor tabi aciz kullarız...
Sende daha gençsin olur inşAllah bak benim bi tanıdığım 38 yaşında ilk bebeğine kavuştu biz yine şükredelim başka biri 45 yaşında hamile kaldı.... ve daha nice vakalar... o yüzden tevekkül en önemlisi sabır olacak inşallah üzülme canım strese girersen hormonlarında etkilenir biliyosun
Amin inisAllahhBen de 33 yaşındayım aynen ben de kızım yalnız kalmasın diye bi kez daha o güzel duyguları yaşamak için istiyorum. Benim de ocak ayında kürtajım olmuştu. 16 Haftalık düşükte de kürtaja gerek kalmadı kese hiç patlamadan düştü peşinden de plesantayı çıkardılar. Bence de allahtan ümit kesilmez Allah kabul etmeyeceği duayı kullarına ettirmez derler hayırlısıyla hepimize gönlümüzdekini versin inşallah
evet bunu kaynanam soyluyo esim soyluyo ben cok kafaya takiyomusum.
simdi 10 -11 gun sonra gorurum kirmizilari gene baslar aglama krizleri . simdi bu ay kafaya takmadim ama kirmizilari.gorunce takicam gibime geliyor az kaldikca:)))
Allah razi olsun ne guzel moral veriyorsun. Amin Allah sanada versin canim ya.Lütfen kendini bu kadar yıpratma : (
Daha gençsin olmayacak bişey yokki
Şükredecek o kadar çok nedenimiz varki herşeyden önce onları düşünmelisin Allah bişeyi vermediğindede bir hayır vardır ayetinde bile diyor .... çok şükür bir evladımız var . Onu veren 2.yi de verir elbet zamanı gelince.... bende ilk çocuk olmadan önce aşırı stresli üzüntülü günler geçirmiştim yaşadıklarımdan ötürü ama şimdiki aklım olsa kendimi o kadar paralamazdım zamanı gelince nasip oldu nasılsa. inşAllah seninde 2.çocuğun olacak bak içim öyle diyo : ) neşelen biraz kızınla oyna bak annesi huzur onun yanında :) Rabbim yavrularımıza sağlık versin daima
Allah razi olsun ne guzel moral veriyorsun. Amin Allah sanada versin canim ya.
ben hastaligimdan dolayi biraz zor olacagini dusunuyorum. doktor biseyin yok duzeldin dedi ama 1 sene bekle olur cocugun Allah verirse dedi. beklemekte zor. zaten bekliyorum 4 senedir. bide tekrar hasta olursam ondan sonrasi zor zaten..
endemetrium hiperplazi ve polipoldik endemetrium fragramlari mi ne demekti o pek hatirliyamadim suanda hucre cogalmasi demisti doktor ve polipler falan hepsi alindi Sukur. pregesteron salgilamadigimdan vucudum adetim hic bitmiyodu ve cok yogun oluyodum. ve enfazla 10 gun temiz kalsam 1 ay icinde ara kanamam oluyodu. bu hastalik kansere ceviren biseymis ve ya yani kanama durmazsa ilaclar falan kar etmezse bazen rahim aliniyo. oyuzden acelem ya gene hasta olursam oda geriyi beni .
valla Allah razi olsun ne guzel moral veriyosun . suan iyiyim Sukurler olsun Hamdolsun normale dondum . doktor 10 gunden fazla surunce hemen geliyosun dedi . tabiki Veren Rabbim Verirse Verir . yoktan Varedendir O Kunfeyekun. inisAllah amin canim sende hamile kalirsin kisa zamanda guzel haberlerini duyariz.Amin cümlemizden canım...
Çok şükür iyileşmişsin korkularını anlıyorum ama lütfen pozitif düşün...
Belki yakın zamanda hamile kalacaksın inşAllahda öyle olur
Şuan adetlerin kanamaların düzeldimi peki? İnşallah tekrarlamaz sen gönlünü ferah tutmaya bak unutmaki hastalıkların en büyük nedeni üzüntü ve stres... benim annem birkaç sene önce kısmi felç geçirdi stresten dolayı... Rabbim daha beterinden korusun onu. Bak sana ne anlatayım bizim bi tanıdığımız kız verem hastasıydı ağır ilaçlar kullanıyordu tedavi görüyordu bigün anneme gelmiş annem bakmış karnı biraz şiş... demişki sen hamilesin o da yokya öyle bişey olamaz demiş gidince test yaptır demiş annem ve yaptırmış 5 aylık hamile olduğunu öğrenmiş! Hepimiz şok olduk düşün verem hastası Allah nelere Kâdir ya işte... Ve sonra iyileşti sağlıklı bir oğlu oldu
Sen öyle diyosun ama Allah'a zorluk yokki :) Yoktan vareden için hangi hastalık mani olabilir?
O yüzden böyle olumsuz düşünceleri at kafandan...anlaştıkmı?
valla Allah razi olsun ne guzel moral veriyosun . suan iyiyim Sukurler olsun Hamdolsun normale dondum . doktor 10 gunden fazla surunce hemen geliyosun dedi . tabiki Veren Rabbim Verirse Verir . yoktan Varedendir O Kunfeyekun. inisAllah amin canim sende hamile kalirsin kisa zamanda guzel haberlerini duyariz.
sende canim Allah a emanet ol doktorunuda dinle egerki guveniyorsan dinle yoksa baska doktora gitSendende razı olsun canım amin inşAllah bende hayırlısını diliyorum şuan henüz 2.için bi girişimde bulunmasakda bir yanım istiyor :) sende inşAllah o güzel haberi alırsan benimle paylaşırmısın? Rabbim gönlüne göre hayırlısını versin
Olaki yazmak istersen ben burdayım özelden falanda olur :) Allah'a emanet ol....
sende canim Allah a emanet ol doktorunuda dinle egerki guveniyorsan dinle yoksa baska doktora git
senin oglan kac yasindaBen daha o doktora gitmem doğumdan hiç memnun kalmadım zaten canıma okudular...inşAllah hayırlı ilgili birini bulabilirim bakalım nasip.....
senin oglan kac yasinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?