- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
- 448
Canım arayı açınca zor olur derler ben ikinci oğluma tek ilişkide hamile kaldım ama doğum yapalı 5 ay olmuştu rahim hazırdı demekki. Olur inşallah kafaya takma ama doktorda yumurta takibiyle deneyebilirsin belki bir kızın olur inşallahBende varım 9 yasında oğlum var 23 yasında anne oldum ilk istediğim ay hamile kaldım çok şükür yine öyle olacak sandim 4 aydır uğraşıyorum olmuyor ilk ay niye olmuyor diye çok araştırdım meğer 2.ler çok zor olur Muş bilseydim geçen yıldan başlardım çalışmalaraincir kuru bal tarcin kürü hepsini denedim ovulasyon testi de kullaniyorum çok mu kafa yoruyoruz ondan mi olmuyor acaba .arkadas 2.bebegine kazara 3. ay hamile kaldı anlamadım ben artık kist falan da yok bu arada
masAllah8 gün sonra inşaAllah 1 yaşına giriyor teyzesi
Hayırlı evlat olsun da canim illa kız demiyorum evet zor olduğunu yaşayınca ogrendim kısmet bakalım bekliycez hayırlısınıCanım arayı açınca zor olur derler ben ikinci oğluma tek ilişkide hamile kaldım ama doğum yapalı 5 ay olmuştu rahim hazırdı demekki. Olur inşallah kafaya takma ama doktorda yumurta takibiyle deneyebilirsin belki bir kızın olur inşallah
Olur canım benim annem 51 yaşında menopoza giriyor diye doktora gitti yine bile hala çocuk olabilir diyor doktor bir süre düşün o yüzden biz genciz olur insallahHayırlı evlat olsun da canim illa kız demiyorum evet zor olduğunu yaşayınca ogrendim kısmet bakalım bekliycez hayırlısını
Sen ne kadardir bekliyorsun?Bende ayni ikinci cocuk icin ugrasiyorum
nasip canim iste masAllah Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin inisAllahmerhaba. benim ilki hemen olmuştu. ikincisi için baya uğraştık.
bu forumları çok okumuştum bir ara. ben de gebelik testinde yeni çift çizgiyi gördüm. hemen yazmak istedim. aylardır ovulasyon testleri kullanıyordum ama olmuyordu. en son yumurtlamadan önce doktora gitmiştim. biz hep bir gün ara verip deniyorduk o dönemde. doktorun bana söylediği, son çalışmalara göre bir gün yapıp,ertesi gün de yapınca sonuncusu daha kaliteli oluyormuş. artık tüp bebekte de arka arkaya 2 gün örnek istemeye başlamışlar mesela.
örneğin salı günü ovulasyonda 2 koyu çizgiyi görmüştüm. doktorum bana pazartesi, salı deneyin demişti. bir de garanti olsun diye çarşamba. bu şekilde yapınca oldu.
geciktimi 2 gun gectiyse yap benceKlasik bir soru olacak ama,gebelik testlerinizi regli tarihinizden kaç gün sonra uyguluyorsunuz?
Günüm geçmedi ki hiç test yapayımKlasik bir soru olacak ama,gebelik testlerinizi regli tarihinizden kaç gün sonra uyguluyorsunuz?
bende bikac gune karalari baglarim senin gibiGünüm geçmedi ki hiç test yapayımbuna rağmen regl günü yada 1 gün öncesi yaptım tabiki kocamaaannn tek çizgi
bende oyle oluyorum sorma halbuki diyorumki bi tane var Sukret hic olmayan ne yapsin. insaniz isteKızlar geçen gün çarşıda bir arkadaşi gördüm 3.yü doğurdu 2 aylık olmuş bile bebeği. İnanır mısınız içim gitti o kadar tatlı bir bebekti ki maşallah koklamamak için zor tuttum kendimi. Çok imrendim bebek arabasında bebeğini sürmeyi çok özledim. Çok zaman geçince sanki hiç yasamamissin gibi geliyor o duyguyu aslında oğlumun her anı aklımda ama yinede sanki hiç yokmuş gibi özlem oluyor. Allahım bize de nasip etsin inşallah hayırlısıyla
Kan değerim kaç bilmiyorum ama Dr Demir hapı yazdı ferro sanol alıyorum günde 1 kereayrica yeni bisey ogrendim saracogly soyledi
kani 10 ve 9 olanlar yani kan normalde 12 olmali . hamile kalmasi zormus. 10 olanlarda tup bebek bile zor dedi. ben sasirdim benim 9. oyuzden demekki doktor bana kan ilacini mutlaka kullan dedi.
evet Sukurler olsun. banada verdi benim kanim 9. bana emme hapi verdi kansizlik icin icinde folik asitte var. belki yazmak yasaktir ilac ismi diye yazamadim.Geçtiğimiz günlerde ovulasyon zamanimdi ama iyi değerlendiremedik malesef yani şöyle 12.günü ok 13 14 boş 15.günü doluydu bugün de 16. Günü herhalde bitmiştir süreç dimi? Gerçi akintim hala var. Off ne zormuş ya yumurtladim mı? Çatladımi? Spermle buluştu mu? Tuttu mu? Kaç tane soru.. hiç hesap yapmadan hiçbir şey bilmeden evlat sahibi olmak ne kolaymış. Şükürler olsun ki Rabbime aratmadan verdi birer tane. Bidaha nasip etsin inşallah allahim varsın biraz stresli olsun
Dua et bol bol bakarsın çift çizgiyi görürsün. Gözlerimden rahatsızim bu aralar şu gebelik testi harici herşeyi çift görmeye başladımbende bikac gune karalari baglarim senin gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?