Bir çocuk Sahibi Olupta Ikinciye Hamile Kalamayanlar

alemsin

guzel dualarin icin cok sagol canim..
zannetmiyorum ama inisAllah nediyim

Halksınız rabbimin dediği zamansa olur da işte sabretmek zor yaa hemde çok zorr

Hakkımızda hayırlısı. Yüce Allah hayırlısıyla nasip etsin...

Bu arada 3 gün geçti sabah teste negatif çıktı.Beklemek de hoş olmuyor maalesef. Geçen ay tüm hormon tahlillerimi yaptırıp denemeye başladık. Kızım çok istemese bu kadar uğraşmam sanırım .Birkaç ay ara verip tekrar deneriz...Hepimizin Allah gönlüne göre versin..

Benim oğlum da çok istiyor çok özeniyor kardeşi olanlara Allahim hayırlısıyla yüzlerini güldürsün kuzucukların.

Merhaba herkese pek kimse yok heralde hadi bu gurubu bi costuralim. Herkes pesi sira hamile kalsin insallah da guzel haberlerimizi ve surecimizi burda birbirimize paylasalim. Biz de ikinciyi istiyoruz hayirlisiyla beklemedeyim

Kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi gebe kalamayacagim hem ailemizde yok maşallah hemde ilki hemen olunca sandik ki tamam biz çok dogurganiz istediğimiz zaman patır patır yaparız bebekleri zavallı ben korunuyordum bi ara ay şimdi olmasın da 2 ay sonra olsun ki baharda doğsun tey teyyy nerdee bende o kısmet meğer kısır olmuşum da haberim yokmuş

Merhaba herkese pek kimse yok heralde hadi bu gurubu bi costuralim. Herkes pesi sira hamile kalsin insallah da guzel haberlerimizi ve surecimizi burda birbirimize paylasalim. Biz de ikinciyi istiyoruz hayirlisiyla beklemedeyim
hosgeldin hayirlisiyla gelir inisAllah bebegin.
beklemek cok hataymis hepimiz ayni fikirdeyiz. pespese olsaydi iste .
kismet Rabbim verir inisAllah hepimize.gene bizim bir tane var hic olmayan ne yapsin bunada Sukur

kisir mi yok canim okadar degil canim. kisir teshisi konulanin da cocugu oluyo. akrabam var oyle. Allah ol derse oluyo iste.
vakti var de gonlunu ferah tut olur inisAllah hepimizi .
bende cok pismanim pesine dogurmadigimaa

Merhaba tekrardan.Bugün yine test yaptım. 5 gün geçti. Silik bir pembelik var.Fotograf yükleyemedim .Yüklesem size de sormak istiyorum.İnsallah hayırlısıdır. Kan testi yapınca sonucunu yazarım inşallah .

Merhaba tekrardan.Bugün yine test yaptım. 5 gün geçti. Silik bir pembelik var.Fotograf yükleyemedim .Yüklesem size de sormak istiyorum.İnsallah hayırlısıdır. Kan testi yapınca sonucunu yazarım inşallah .
Silik çizgi varsa pozitiftir erken olduğu için net çıkmamıştır genelde öyle duydum okudum. İnşallah bebeğin gelmiştir canım

İnan ben bile burda heyecanlandim ne kadardir bekliyordun? Şimdiden hayırlı olsun canım gelişmeleri yaz
Daha çok şükür 2. denememizde oldu ilk çocuk bir kerede ,ikinci çocuğumuz da ikinci denemede nasip oldu.Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin.Insallah olumsuz bir şey yaşamadan sağlıkla kucağıma almak nasip olur.Allah sizleri de güldürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…