Aminnn canım inşallahDaha çok şükür 2. denememizde oldu ilk çocuk bir kerede ,ikinci çocuğumuz da ikinci denemede nasip oldu.Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin.Insallah olumsuz bir şey yaşamadan sağlıkla kucağıma almak nasip olur.Allah sizleri de güldürsün
silik pembe varsa hamilesindir bwnce hadi inisAllahMerhaba tekrardan.Bugün yine test yaptım. 5 gün geçti. Silik bir pembelik var.Fotograf yükleyemedim .Yüklesem size de sormak istiyorum.İnsallah hayırlısıdır. Kan testi yapınca sonucunu yazarım inşallah .
ay ben resmi simdi gordum Allah bariz cikmis.
o nasıl kelime kısırmışım... ben hamile kalamıyorum diye gittiğim bir doktor bana şunu söyledi: Sen 1 hamilelik geçirmişsin 1 doğum yapmışsın demek ki doğurgan bir kadınsın sakın böyle düşünüp kendini strese sokma böyle durumlarda ikinci olmayınca ben ilk erkeğin muayene olmasını öneriyorum. demişti. o yüzden bi silkin ve kendine gel sen 1 hamilelik geçirmiş ve doğurgan bir kadınsın kendine güven...Kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi gebe kalamayacagimhem ailemizde yok maşallah hemde ilki hemen olunca sandik ki tamam biz çok dogurganiz istediğimiz zaman patır patır yaparız bebekleri zavallı ben korunuyordum bi ara ay şimdi olmasın da 2 ay sonra olsun ki baharda doğsun tey teyyy nerdee bende o kısmet meğer kısır olmuşum da haberim yokmuş
Hoş bulduk cnm evet binlerce kez şükür evlatlarımız içinhosgeldin hayirlisiyla gelir inisAllah bebegin.
beklemek cok hataymis hepimiz ayni fikirdeyiz. pespese olsaydi iste .
kismet Rabbim verir inisAllah hepimize.gene bizim bir tane var hic olmayan ne yapsin bunada Sukur
merhaba cnm yüklesen bakar biz de fikrimizi söylerdik muhakkak haberdar et bizi deMerhaba tekrardan.Bugün yine test yaptım. 5 gün geçti. Silik bir pembelik var.Fotograf yükleyemedim .Yüklesem size de sormak istiyorum.İnsallah hayırlısıdır. Kan testi yapınca sonucunu yazarım inşallah .
evet ben de şimdi gördüm fotoyu silik çıkmış ve genelde böyle olanlar hamile olduğunu öğreniyor daha sonrasında hadi rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah kanda da çıkar ve sağlıklı bir gebelik geçirir bebeğini kucağına alırsın. ne kadardır istiyordunuzMerhaba tekrardan.Bugün yine test yaptım. 5 gün geçti. Silik bir pembelik var.Fotograf yükleyemedim .Yüklesem size de sormak istiyorum.İnsallah hayırlısıdır. Kan testi yapınca sonucunu yazarım inşallah .
Inşaallah nasip olur diye dua edeceğim. Daha yeni.Önce kan testi yapalım ,o minik kalp bir atsın .Daha emin olurum o zaman..Dualarım sizlerle...Gözün aydın canım.. lütfen bize de dua et olur mu
hormonlarımda ve yumurtlamamda sıkıntı yok ama tüplerime baktırmadım ilaç kullanıyorum bu ay yarın da kontrolüm var yumurta takibim varDaha yeni başlamışsın olur en yakın zamanda. Eğer hormonlar iyiyse, tüplerin açıksa hiiic kendine stres yapma. Sana diyorum ama bende uygulayabilsem keşke
4 sene olunca ister istemez özgüvenim sarsıldı. Ben 2 defa defa hamile kaldım ilkini kürtaj oldum. Eşimin testleri normal çıktı ama tek tüpüm kapalı onun için mi tutturamadik bir türlü offo nasıl kelime kısırmışım... ben hamile kalamıyorum diye gittiğim bir doktor bana şunu söyledi: Sen 1 hamilelik geçirmişsin 1 doğum yapmışsın demek ki doğurgan bir kadınsın sakın böyle düşünüp kendini strese sokma böyle durumlarda ikinci olmayınca ben ilk erkeğin muayene olmasını öneriyorum. demişti. o yüzden bi silkin ve kendine gel sen 1 hamilelik geçirmiş ve doğurgan bir kadınsın kendine güven...
Ben tedavi görmüyorum canım Dr göre tedavilik biseyim yok. Ya sabredip deneyecekmisim yada tüp bebek deneyebilirsin dedi onu da eşim istemiyor öyle bekliyorum işte her ay saf saftedavi gören ilaç kullanan var mı aranızda arkadaşlar
Tek tuple de hamile kalabilirsinBen tedavi görmüyorum canım Dr göre tedavilik biseyim yok. Ya sabredip deneyecekmisim yada tüp bebek deneyebilirsin dedi onu da eşim istemiyor öyle bekliyorum işte her ay saf saf
Dert etmemeye baksak rahat olsak keske ama yapamiyoruz demi hakkimizda hayirlisi Ben inaniyorum olacak olacakTek tuple de hamile kalabilirsin
İnşallah canım bazen benimde umutlarım tavan yapıyor olacak diye hadi bakalımDert etmemeye baksak rahat olsak keske ama yapamiyoruz demi hakkimizda hayirlisi Ben inaniyorum olacak olacak
var canimkimse yok muuuu
o kadar çok sayfa okudum ki kim kimdir hatırlayamıyorum. bu ay femara kullanmıştım şimdi doktordan geldim birazdan da çatlatma iğnesi yaptırıcam çok heyacanlıyım inşallah bu ay olur yaaavar canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?