Bir çocuk Sahibi Olupta Ikinciye Hamile Kalamayanlar

Aminnn canım inşallah

Merhaba tekrardan.Bugün yine test yaptım. 5 gün geçti. Silik bir pembelik var.Fotograf yükleyemedim .Yüklesem size de sormak istiyorum.İnsallah hayırlısıdır. Kan testi yapınca sonucunu yazarım inşallah .
silik pembe varsa hamilesindir bwnce hadi inisAllah

o nasıl kelime kısırmışım... ben hamile kalamıyorum diye gittiğim bir doktor bana şunu söyledi: Sen 1 hamilelik geçirmişsin 1 doğum yapmışsın demek ki doğurgan bir kadınsın sakın böyle düşünüp kendini strese sokma böyle durumlarda ikinci olmayınca ben ilk erkeğin muayene olmasını öneriyorum. demişti. o yüzden bi silkin ve kendine gel sen 1 hamilelik geçirmiş ve doğurgan bir kadınsın kendine güven...

hosgeldin hayirlisiyla gelir inisAllah bebegin.
beklemek cok hataymis hepimiz ayni fikirdeyiz. pespese olsaydi iste .
kismet Rabbim verir inisAllah hepimize.gene bizim bir tane var hic olmayan ne yapsin bunada Sukur
Hoş bulduk cnm evet binlerce kez şükür evlatlarımız için

Merhaba tekrardan.Bugün yine test yaptım. 5 gün geçti. Silik bir pembelik var.Fotograf yükleyemedim .Yüklesem size de sormak istiyorum.İnsallah hayırlısıdır. Kan testi yapınca sonucunu yazarım inşallah .
merhaba cnm yüklesen bakar biz de fikrimizi söylerdik muhakkak haberdar et bizi de

evet ben de şimdi gördüm fotoyu silik çıkmış ve genelde böyle olanlar hamile olduğunu öğreniyor daha sonrasında hadi rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah kanda da çıkar ve sağlıklı bir gebelik geçirir bebeğini kucağına alırsın. ne kadardır istiyordunuz

Daha yeni başlamışsın olur en yakın zamanda. Eğer hormonlar iyiyse, tüplerin açıksa hiiic kendine stres yapma. Sana diyorum ama bende uygulayabilsem keşke
hormonlarımda ve yumurtlamamda sıkıntı yok ama tüplerime baktırmadım ilaç kullanıyorum bu ay yarın da kontrolüm var yumurta takibim var

Bu arada 34 yaşındayım, nasipse 35 te anne olacağım. Stressiz,huzurlu,sağlıklı hamilelikler geçirmek dileğiyle...Rabbim tüm isteyenlere,özellikle sizlere de en kısa zamanda nasip etsin inşallah ..Herhangi bir gelişme
olursa bilgi vermeye çalışırım.Görüşmek üzere..

4 sene olunca ister istemez özgüvenim sarsıldı. Ben 2 defa defa hamile kaldım ilkini kürtaj oldum. Eşimin testleri normal çıktı ama tek tüpüm kapalı onun için mi tutturamadik bir türlü off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…