Bir çocuk Sahibi Olupta Ikinciye Hamile Kalamayanlar

8 yasinda. yani ne durumda derken dokror 1 sene bekle dedi bana olur Allah verirse.
hastaligim tedavi oldu . suan hersey normal ve sorun yok deid
inisAllah ne diyim
hastalığın neydi cnm. inşallah rabbim hakkımızda hayırlısını versin ama biz istemeye devam edelim. çünkü Ondan başka isteyeceğimiz yok ve verecek olan da O.

Kızlar bugün bütün enerjim bitik.. yine bir arkadaşımin hamile haberini aldım çevremde o kadar çok hamile var ki.. moral falan kalmadı bende. Kıskanmak değil bu yanlış anlamayin hepsi de hayırlısıyla kucaklarina alsın inşallah. Ama insan kendini eksik hissediyor sanki... en kötüsü de oğlum duyduğunda çok üzülecek.. kara kara onu düşünüyorum nasıl ikna edicem 7 yaşındaki çocuğu? Bende istiyorum bizim neden olmuyor dediğinde nasıl anlaticam bu durumun nasip ve imtihan işi olduğunu.. offf kendimi hiç iyi hissetmiyorum

merhaba kızlar benim de 17 aylık bir oğlum var 2. yi istiyoruz oğluma 4.5 sene sonra hamile kalabildim .
o yüzden endişelerim var hayırlısı olsun hakkımızda inşallah hayırlısı olur eşim çok istiyor .ben oğlumla ilgilenmekten çok düşünemiyorum ama kardeşi olsun birlikte oynasınlar çok istiyorum .hakkımızda hayırlısı artık

hayırlı olsun canım inşallah biz de tez zamanda görürüz çift çizgiyi darısı başımıza inşallah

oğlunun duymamasını sağla ve bu konuyu açmamaya çalışın çocuğun yanında gündem değiştirin. benim kızım da bir aralar yatıyo kalkıyo benim ne zaman kardeşim olacak diyodu hatta oturup ağladığı bile oluyordu.şuan okula başlamak gibi farklı gündemlerimiz var rabbim izin verip de ol dediği zaman hiç ummadığı bir anda şak diye söyleyip kardeş haberini vereceğim kızıma inşallah

o zaman tez zamanda hamile kalırsın inşallah diyelim
İnş cnm 1 düşük 2 kimyasal yaşadım bu ayda adet olmadım daha bekliyorum test yaptım silik çıkıyor ama emin değilim doktora gideceğim uyum haftasında olduğumuz içinde okulda kamp kurduk resmen

İnş cnm 1 düşük 2 kimyasal yaşadım bu ayda adet olmadım daha bekliyorum test yaptım silik çıkıyor ama emin değilim doktora gideceğim uyum haftasında olduğumuz içinde okulda kamp kurduk resmen
Keşke bende silikte olsa ikinci çizgiyi görsem.. inşallah pozitif haberi alırsın canım

Keşke bende silikte olsa ikinci çizgiyi görsem.. inşallah pozitif haberi alırsın canım
İnş bir kaç defa böyle çıktı adet oldum o yüzden emin değilim yani cnm. Oğlum 5 yaşında yalnız kalmasın istiyorum artık. Kardeşi olan kuzenlerin çocukların arasında eziliyormuş gibi hissediyorum.

Aynı hisler bende de var. O da çok üzülüyor bende.. Allah acısın ne diyeyim inşallah hepimizin yüzünü güldürür mevlam

Kızlar ben yumurtlama dönemini geçtim 20.günümdeyim ama hala islaklik var dün de ayıptır söylemesi sümük gibi akıntı geldi neden olabilir acaba? Normalde böyle olmadığım için en küçük biseyden bile umut etmek istiyorum ve sonra umut etmeye bile korkuyorum. Her ay hayal kırıklığı çok yordu beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…