Bir çocuk Sahibi Olupta Ikinciye Hamile Kalamayanlar

Bende iki aydır adete kadar gelen bir akıntım oluyor cnm inş seninki bebiştendir

çatlatma iğnesi falan olduysan o zaman hcg yükseldiği için pozitif çıkıyo ama kullanmadıysan inşallah hamilesindir.

benimkide diyo cocuk ne anlar Allah a dua et O verirse olur diyorum hep.

hayırlı olsun canım inşallah biz de tez zamanda görürüz çift çizgiyi darısı başımıza inşallah
Amin inşallah. Hayırlısı olsun. Bugün tahliller kötü çıktı .Yarın dr 'la gorusucem.Eksik dua olmasın. Allah sağlıklı ,hayırlı evlatlar versin hepimize. Aslında sonucun pozitif olması değil, hayırlı olması önemli sanırım .

Amin bazen kendimi sucluyorum neden daha once pespese dusunmedim diye ama bu benim elimde degilki olsaydi arada 7 haftalik bebegi kaybetmezdim ama oglumun kardes sancisi beni cok uzuyor 36 yasim

Aynen arkadasim ben artik milletun kac cocugu var diye sayar oldum

Gercekmi kisir

Aynen arkadasim ben artik milletun kac cocugu var diye sayar oldum
Saymaya yetişemiyoruz ki kimi 3.yü doğuracak kimi 4.ye niyetleniyor. Bense olduğum yerde sayıyorum kendimi geçtim çok şükür Rabbim verdi diyorum ama çocuk için çok zor. Tek çocuk büyütmek çok zormuş en güzel oyuncakları da alsam, gezdirsem yinede eve gelince sıkılıyor yavrum evde ugrasacak birini arıyor. Eskiler en güzelini yapmışlar fakir de olsalar pesmese dogurmuslar çocuk çok olunca kendi kendilerine yetiyorlar oyuncak da lazım değil park da

Eşimde de bişey yok ama gelen giden de yok demekki kisirim

Eşimde de bişey yok ama gelen giden de yok demekki kisirim
Yok cnm daha neler kendinize bu kadar acimasiz davranmayin hem Allahin da gucune gider.1 cocugumuz var cok sukur dogru bir sekilde istersek biri veren Rabbim ikinciyi mi vermeyecek israrla isteyelim Rabbim kapisina giden kullarini geri cevirmez.

Yok cnm daha neler kendinize bu kadar acimasiz davranmayin hem Allahin da gucune gider.1 cocugumuz var cok sukur dogru bir sekilde istersek biri veren Rabbim ikinciyi mi vermeyecek israrla isteyelim Rabbim kapisina giden kullarini geri cevirmez.
Haklısınız ama bende farklı bi his var hani sanki 2. Hiç olmayacak gibi yada coook uzun zaman yada çok zor gibi sezilerimde güçlüdür belki diyorum buda bana malum oluyordur yani sanki olmayacak gibi hiç öyle hissediyorum belkide hislerim dogrudur

hakkımızda hayırlısı neyse o olsun ben ilk hamile kalmadan hep hayırlı olacaksa ver Rabbim diye dua ettim hep şimdide öyle.ağzımızdan eksik çıksada duamız kalbimizde hep hayırlısı var .
benimde oğlumda kan değerim düşük çıkmıştı dış gebelik olabilir demişti doktor korkmuştum .
hakkımızda hayırlısı olsun tekrardan

Durumundan bizi de haberdar at bugun cuma guzel gun bol dua edelim

Herkese hayırlı cumalar.. çok zor bir imtihandayız inişler çıkışlar oluyor bazen nefis zorluyor bizi.. ama yine de Allahtan başka sığınacak kimsemiz yok. Rabbim ol demedikten sonra ne yapsak boş. Bu mübarek cuma günü hürmetine Allahım hepimizin duasını kabul etsin tüm isteyenlere hayırlı evlatlar versin inşallah.. kızlar birbirimize dua edelim kimin duası kabul olur bilemeyiz

ben de şimdi tam da cuma vakti 313 Ayete'l kürsi okumaya başlıyorum hepiniz için de dua edicem tek tek haydi başlıyorum görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…