Bende iki aydır adete kadar gelen bir akıntım oluyor cnm inş seninki bebiştendirKızlar ben yumurtlama dönemini geçtim 20.günümdeyim ama hala islaklik var dün de ayıptır söylemesi sümük gibi akıntı geldi neden olabilir acaba? Normalde böyle olmadığım için en küçük biseyden bile umut etmek istiyorum ve sonra umut etmeye bile korkuyorum. Her ay hayal kırıklığı çok yordu beni
İnşallahBende iki aydır adete kadar gelen bir akıntım oluyor cnm inş seninki bebiştendir
çatlatma iğnesi falan olduysan o zaman hcg yükseldiği için pozitif çıkıyo ama kullanmadıysan inşallah hamilesindir.İnş bir kaç defa böyle çıktı adet oldum o yüzden emin değilim yani cnm. Oğlum 5 yaşında yalnız kalmasın istiyorum artık. Kardeşi olan kuzenlerin çocukların arasında eziliyormuş gibi hissediyorum.
Yok cnm temmuzda klomen kullandım sadece çatlatma iğnesi bile vermedi bu ay sadece soğan kürü denedimçatlatma iğnesi falan olduysan o zaman hcg yükseldiği için pozitif çıkıyo ama kullanmadıysan inşallah hamilesindir.
biz daha yeni istemeye başladık ama nezamana olur kısmet bakalım .siz ne zamandır istiyorsunuz
benimkide diyo cocuk ne anlar Allah a dua et O verirse olur diyorum hep.Kızlar bugün bütün enerjim bitik.. yine bir arkadaşımin hamile haberini aldım çevremde o kadar çok hamile var ki.. moral falan kalmadı bende. Kıskanmak değil bu yanlış anlamayin hepsi de hayırlısıyla kucaklarina alsın inşallah. Ama insan kendini eksik hissediyor sanki... en kötüsü de oğlum duyduğunda çok üzülecek.. kara kara onu düşünüyorum nasıl ikna edicem 7 yaşındaki çocuğu? Bende istiyorum bizim neden olmuyor dediğinde nasıl anlaticam bu durumun nasip ve imtihan işi olduğunu.. offf kendimi hiç iyi hissetmiyorum
Amin inşallah. Hayırlısı olsun. Bugün tahliller kötü çıktı .Yarın dr 'la gorusucem.Eksik dua olmasın. Allah sağlıklı ,hayırlı evlatlar versin hepimize. Aslında sonucun pozitif olması değil, hayırlı olması önemli sanırım .hayırlı olsun canım inşallah biz de tez zamanda görürüz çift çizgiyi darısı başımıza inşallah
Cok uzun benimki arada 1 kayip esim 9 ay yoktu falan3 sene olcakSen ne kadardir bekliyorsun?
Amin bazen kendimi sucluyorum neden daha once pespese dusunmedim diye ama bu benim elimde degilki olsaydi arada 7 haftalik bebegi kaybetmezdim ama oglumun kardes sancisi beni cok uzuyor 36 yasimİyi akşamlar. Benim de 1 kızım var.Kızımda hemen hamile kaldım .Aradan neredeyse 6 yıl geçti. Yeni düşünmeye başladık. Bu kez ilk denemede olmadı .Basligi okuyunca kendi adıma endişelendim .Yaş da ilerledi.İsteyen herkese en kısa sürede hayırlısıyla nasip olur ınşallah...
Aynen arkadasim ben artik milletun kac cocugu var diye sayar oldumKızlar geçen gün çarşıda bir arkadaşi gördüm 3.yü doğurdu 2 aylık olmuş bile bebeği. İnanır mısınız içim gitti o kadar tatlı bir bebekti ki maşallah koklamamak için zor tuttum kendimi. Çok imrendim bebek arabasında bebeğini sürmeyi çok özledim. Çok zaman geçince sanki hiç yasamamissin gibi geliyor o duyguyu aslında oğlumun her anı aklımda ama yinede sanki hiç yokmuş gibi özlem oluyor. Allahım bize de nasip etsin inşallah hayırlısıyla
Gercekmi kisirKırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi gebe kalamayacagimhem ailemizde yok maşallah hemde ilki hemen olunca sandik ki tamam biz çok dogurganiz istediğimiz zaman patır patır yaparız bebekleri zavallı ben korunuyordum bi ara ay şimdi olmasın da 2 ay sonra olsun ki baharda doğsun tey teyyy nerdee bende o kısmet meğer kısır olmuşum da haberim yokmuş
Saymaya yetişemiyoruz ki kimi 3.yü doğuracak kimi 4.ye niyetleniyor. Bense olduğum yerde sayıyorumAynen arkadasim ben artik milletun kac cocugu var diye sayar oldum
Eşimde de bişey yok ama gelen giden de yok demekki kisirimo nasıl kelime kısırmışım... ben hamile kalamıyorum diye gittiğim bir doktor bana şunu söyledi: Sen 1 hamilelik geçirmişsin 1 doğum yapmışsın demek ki doğurgan bir kadınsın sakın böyle düşünüp kendini strese sokma böyle durumlarda ikinci olmayınca ben ilk erkeğin muayene olmasını öneriyorum. demişti. o yüzden bi silkin ve kendine gel sen 1 hamilelik geçirmiş ve doğurgan bir kadınsın kendine güven...
Yok cnm daha neler kendinize bu kadar acimasiz davranmayin hem Allahin da gucune gider.1 cocugumuz var cok sukur dogru bir sekilde istersek biri veren Rabbim ikinciyi mi vermeyecek israrla isteyelim Rabbim kapisina giden kullarini geri cevirmez.Eşimde de bişey yok ama gelen giden de yok demekki kisirim
Haklısınız ama bende farklı bi his var hani sanki 2. Hiç olmayacak gibi yada coook uzun zaman yada çok zor gibi sezilerimde güçlüdür belki diyorum buda bana malum oluyordur yani sanki olmayacak gibi hiç öyle hissediyorum belkide hislerim dogrudurYok cnm daha neler kendinize bu kadar acimasiz davranmayin hem Allahin da gucune gider.1 cocugumuz var cok sukur dogru bir sekilde istersek biri veren Rabbim ikinciyi mi vermeyecek israrla isteyelim Rabbim kapisina giden kullarini geri cevirmez.
hakkımızda hayırlısı neyse o olsun ben ilk hamile kalmadan hep hayırlı olacaksa ver Rabbim diye dua ettim hep şimdide öyle.ağzımızdan eksik çıksada duamız kalbimizde hep hayırlısı var .Amin inşallah. Hayırlısı olsun. Bugün tahliller kötü çıktı .Yarın dr 'la gorusucem.Eksik dua olmasın. Allah sağlıklı ,hayırlı evlatlar versin hepimize. Aslında sonucun pozitif olması değil, hayırlı olması önemli sanırım .
Durumundan bizi de haberdar at bugun cuma guzel gun bol dua edelimAmin inşallah. Hayırlısı olsun. Bugün tahliller kötü çıktı .Yarın dr 'la gorusucem.Eksik dua olmasın. Allah sağlıklı ,hayırlı evlatlar versin hepimize. Aslında sonucun pozitif olması değil, hayırlı olması önemli sanırım .
ben de şimdi tam da cuma vakti 313 Ayete'l kürsi okumaya başlıyorum hepiniz için de dua edicem tek tek haydi başlıyorum görüşürüzHerkese hayırlı cumalar.. çok zor bir imtihandayız inişler çıkışlar oluyor bazen nefis zorluyor bizi.. ama yine de Allahtan başka sığınacak kimsemiz yok. Rabbim ol demedikten sonra ne yapsak boş. Bu mübarek cuma günü hürmetine Allahım hepimizin duasını kabul etsin tüm isteyenlere hayırlı evlatlar versin inşallah.. kızlar birbirimize dua edelim kimin duası kabul olur bilemeyiz
Allah razı olsun canımmm.. Rabbim hepimizi müjdelesinben de şimdi tam da cuma vakti 313 Ayete'l kürsi okumaya başlıyorum hepiniz için de dua edicem tek tek haydi başlıyorum görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?