hamile olmadığın kanısına nerden kapıldın belki hamilesindir ve pembeyse yerleşme kanamasıdır ağrın varsa belki yumurtan çatlamıştır hemen değerlendirin bence bugünü ne olur ne olmazYa kafayı yiyeceğim.. tamam hamile değilim kabul ama bu kanama neden oluyor? 6-7 gün var reglime bugün pembe lekelenme var. Hafiften sol kasigimda da ağrı. Üşütmüsüm desem karnımda ağrı yok, enfeksiyon desem kaşınma yanma da yok bu neden olabilir ki? Dr da ulaşamıyorum tatilde henüz offf bi akıl verin bana
Allah kabul etsin canımeveeeet bitirdim 313 Ayetel kürsi ve hepimiz için dua ettim
Erken test vardı evde yaptım yine negatifhamile olmadığın kanısına nerden kapıldın belki hamilesindir ve pembeyse yerleşme kanamasıdır ağrın varsa belki yumurtan çatlamıştır hemen değerlendirin bence bugünü ne olur ne olmaz
yılmak yok.... umut allahın izniyleErken test vardı evde yaptım yine negatifhiç umudum yok canım.. lekelenme çoğaldı ama en erken ayın 20.de bekliyordum
Umut hiç bitmiyor ki canım o da olmasa napardik dimi? Bu ay da fos sanırım önümüzdeki ay için hazırlık yapsam diyorum. İnofolic kullanayım diyorum bi de ovulasyon testi alayım kocaya da fındık fıstıkla özel bakım belki vesile olur. Bişey daha sormak istiyorum bende bildiğin hafif kanama devam ediyor bu şekilde abdest alıp namaz kilamam dimi yoksa özür mü oluyor çünkü günüme varyılmak yok.... umut allahın izniyle
lekelendiysen kılamazsın diye biliyorum cnm ama şimdiki olduğun ilk günden 10 gün say 10 günü aşarsa lekelenmen o zaman özre giriyorUmut hiç bitmiyor ki canım o da olmasa napardik dimi? Bu ay da fos sanırım önümüzdeki ay için hazırlık yapsam diyorum. İnofolic kullanayım diyorum bi de ovulasyon testi alayım kocaya da fındık fıstıkla özel bakım belki vesile olur. Bişey daha sormak istiyorum bende bildiğin hafif kanama devam ediyor bu şekilde abdest alıp namaz kilamam dimi yoksa özür mü oluyor çünkü günüme var
Anladım canım.. bişey daha şimdi ben adetli gibiyim ya ben bu ay erken mi yumurtlamis oluyorum yada hiç mi ovulasyon olmadı?lekelendiysen kılamazsın diye biliyorum cnm ama şimdiki olduğun ilk günden 10 gün say 10 günü aşarsa lekelenmen o zaman özre giriyor
Aynen benimki agliyor bile bazen kardes diye bazen neden diye soruyorum kendime hemen dysunmedim ama Rabbimin istedigi oluyor cok yoruldum ve cocugumu teselli edemiyorum artikSaymaya yetişemiyoruz ki kimi 3.yü doğuracak kimi 4.ye niyetleniyor. Bense olduğum yerde sayıyorumkendimi geçtim çok şükür Rabbim verdi diyorum ama çocuk için çok zor. Tek çocuk büyütmek çok zormuş en güzel oyuncakları da alsam, gezdirsem yinede eve gelince sıkılıyor yavrum evde ugrasacak birini arıyor. Eskiler en güzelini yapmışlar fakir de olsalar pesmese dogurmuslar çocuk çok olunca kendi kendilerine yetiyorlar oyuncak da lazım değil park da
Kac yasindasinHaklısınız ama bende farklı bi his var hani sanki 2. Hiç olmayacak gibi yada coook uzun zaman yada çok zor gibi sezilerimde güçlüdür belki diyorum buda bana malum oluyordur yani sanki olmayacak gibi hiç öyle hissediyorum belkide hislerim dogrudur
heralde ama eğer adetsen yani kanaman devam ederse lekelendiğin ilk günü adetinin ilk günü say neden dersen ben kaç dotora sordum lekelendiğim gün mü yoksa tam söküldüğüm gün mü adetin ilk günü sayacağım diye bazıları lekelendiğin gün bazıları da tam söküldüğün gün ilk günün say dedi. ama ben lekelendiğim günü saymaya karar verdim çünkü ben 4 5 gün lekelenip sonra tam sökülüyorum. Tam söküldüğüm günü saysam ona göre bu ay 10 11. günde yumurtlamış olurum ki erken olur lekelendiğim günü sayarsam 15. gün. o yüzden ben de lekelendiğim günü sayıyrum çünkü 30unda lekelendiysem bir sonraki ay 27 ya da 28 inde lekelenmeye başlıyorum hiç şaşmaz.Anladım canım.. bişey daha şimdi ben adetli gibiyim ya ben bu ay erken mi yumurtlamis oluyorum yada hiç mi ovulasyon olmadı?
Iyi akşamlar arkadaşım. Tahlillerin neticesinde aile hekimi rutin gebelik tahlillerimi yaptırıp dün kadın doğuma yönlendirdi. Çok yüksek enfeksiyon çıktı. Hani herkeste lökosit en fazla 10. Bende 155 çıkınca panik yaptım. Bugün jinekolog endişelendirmeden ilaç verdi. Haftaya cumaya kese görmek için ve bir sonrası için nasipse kalbini dinleriz diye rahatlattı .Hâlâ bekliyoruz.Uzun bir süreç. Söylediğimiz gibi hayırlısı olsun. Sizlerle beraber Allah hepimize hayırlı ,sağlıklı evlatlar versin inşallah .Bu arada pazartesi günü okul açılacağından forma sıkça giremeyebilirim.Herkese çok teşekkür ediyorum .Görüşürüz inşallah.Durumundan bizi de haberdar at bugun cuma guzel gun bol dua edelim
Arkadaşım bazen halkımızda hayirli olanın ne olduğunu bilemeyebiliriz .İnşallah hayırlısıyla dileyen hepimize evlat sevgisi tekrardan nasip olur.Sabretmek gerekiyor .Lütfen pişmanlık duymayın. En güzel şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah .Sevgilerimle...Amin bazen kendimi sucluyorum neden daha once pespese dusunmedim diye ama bu benim elimde degilki olsaydi arada 7 haftalik bebegi kaybetmezdim ama oglumun kardes sancisi beni cok uzuyor 36 yasim
Maşallah diyeyim çok pozitifsin keşke bende olabilsemArkadaşım bazen halkımızda hayirli olanın ne olduğunu bilemeyebiliriz .İnşallah hayırlısıyla dileyen hepimize evlat sevgisi tekrardan nasip olur.Sabretmek gerekiyor .Lütfen pişmanlık duymayın. En güzel şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah .Sevgilerimle...
Hayır canım bişey kacirdigini sanmıyorum hatta böyle daha iyi yapmışsınYaaa kizlar persembe ogleden sonra 3te catlatma ignesi yaptirdim cuma sabah birliktelik oldu yani igneden 18 saat sonra 36. saatte olmadi bir de bugun aksam olabilcez insallah kacirmis olan ihtimalimiz var mi yaaa lutfen bisey soyleyin
Bu aksam da olunca ignenin 55.saatin ama son iliskinin ustunden de 1.5 gun gecmis oluyorHayır canım bişey kacirdigini sanmıyorum hatta böyle daha iyi yapmışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?