Bir çocuk Sahibi Olupta Ikinciye Hamile Kalamayanlar

bu ay kafaya takmadim 2 gun gecikti hamileyim sandim ama gelince kendimimi kandirmisim ben ya((

benim kizda diyoki bebek kiyafetlerine bakip kardes dua et olsun diyorum olsaydi olurdu diyo .Allah im sen bizi yolundan ayirma

benim kizda diyoki bebek kiyafetlerine bakip kardes dua et olsun diyorum olsaydi olurdu diyo .Allah im sen bizi yolundan ayirma
Benim oğlum da sitem ediyor bazen neden duami kabul etmiyor allahım diye. Arkadaslarim 3.yü doguruyorlar onlar dua mı etti de Allah verdi diyor. Anlatmaya çalışıyorum ama 7 yaşında çocuğa nasip kısmet meselesini anlatmak zor oluyor

bu ay kafaya takmadim 2 gun gecikti hamileyim sandim ama gelince kendimimi kandirmisim ben ya((
Stres diyoruz ama inan ki çevremdekiler de 2. 3.cü için plan yapıyor aa bu ay bekledim niye olmadı diye doktora koştular hatta biri çok üzüldü bayağı stres yaptı ama sonuçta 8-10 ayda tutturdular yani demek istediğim stres engelse onları niye engellemiyor. Benim kafaya takmadığım zamanlar da oldu ama yok yok yok

ne yapicaz boyle ya 4 senedir her ay gina geldi. esim cok usteleme vardir Allahin bildigi diiyo cok dogru gel bunu gonlume anlat gonul.hep niyesinin pesinde. doktor 1 sene bekle diyo yas oldu 33 . 1 sene sonra 34 ya olmazsa tedaviylede aman kafada hep soru isaretleri

Benim eşim de aynı kafada ama gelde bana anlat. Bende 35 yaşındayım daha ne kadar beklenir ki zaman aleyhimize bizim. Hem çocuklar da büyüyor. Çok pişmanım ya 1 yaşındayken yapacaktım 2.yi araları da fazla olmazdı beraber oynarlardi. Bişey soracağım sen amh testi yaptırdın mı? Yumurta rezervine bakılıyor o testle

yok canim bana histereskobiyle rahmimi temizledilee parca aldilar falan ya doktor dedi bana pko lu bile degilmisim hersey normal olmazsa 1 sene bekle hormonlarina bakariz dedi sadece olurmus oyle dedi doktoruma cok guveniyorum Tabiki Once Rabbime guveniyorum. ben pregesteron dusuklugunden zaten ilac kullaniyodum boyle olanin (hormon ya pregsteron) cocugu olmazmis olsa bile tutmazdi dedi doktor ekledi
Allah isterse olur tutarda tabiki o ayri dedi.
iste tedavim daha yeni bitti yumurta rezevlerime bakilmadi yasin genc dedi zaten sorun pregesteron hormonu salgilanmamasiydi oda halloldu
ama gerci
daha 2 ayda olmadi
son histereskobiyle kuretaj i olali ben ameliyat diyorum iste kucuk bir operasyon ameliyat oda rahim temizlenmesi parca alinmasi vs...
telaslanmak icin erkenmi ya
doktor 1 sene bekle olur diyo bana senin cocugun olur diyo sorun yok tedavi oldun hic biseyin kalmadi diyo ama olmayincada insan dusunuyo.
zaten bu ay ilk denememizdi ameliyattan sonra .
cunku ozaman yumurtlama zamanim kacmisti kanamam oldu bide yasakta vardi lekelenme bitene kadar

bence gec degil annelerimize bak son cocuklarini kac yasinda dogurmuslar 30-35. simdi benim arkaadaslarim daha yeni doguruyo gec degil. ama bundan sonrasi gec gec ve yas ilerledigi icin zor canim.
bundan sonra ikinci olunca ucuncuyu istememe gibi bisey aklimizdan gecmemeli ki korunmamaliyiz yani ilerde pisman olmamak icin tekrardan. cocuklarimiz var olacak doktor bana dediki cocugu olabilen herzmaan arti dedi yani sorun yok anladinmi e yokta neden olmuyo e Allah verirse olur dedi esimde bana diyoki zorla aranma diyo oyuzden

Doğru diyorsun da canım ben ilk çocuğu hemen olup sonra birçok tedavi hatta tüp bebeğe rağmen ikinci defa hamile kalamayanlari tanıyorum ıkiside komsumuzdu. Öyle olmaktan korkuyorum. Yavrumun bir kardeşi olsaydı üçüncü olmuş olmamış hiiic dert etmezdim. Malesef benim ne ilacım ne tedavim var sadece gereken testler yapıldı normal çıktı, ağustosta hsg de çekildim sol tüp açık ama olmuyor işte. Var bunda da bir hayır diyorum ama içimde ki özleme yenik düşüyorum hele de oğlumun kardeş isteği hayalleri içimi yakıyor

benimde kiz
kardes diyip duruyo cocuk 1 tane olsun raziyim diyo

İyi pazarlar hanımlar.. size denk geliyor mu bilmiyorum ama son zamanlarda o kadar çok hamile duyuyorum görüyorum yada ögreniyorum. 2 saat önce yine bir tanıdığımin hamile olduğunu öğrendim 4.cü ye hemde. Çocuklari istemiş annesi de kirmamis artık hamileleri tebrik etmekten usandım yeter yahu sıra bana gelsin bende tebrik edilmek istiyorum inanın dışarı çıkmak istemiyorum sırf hamisleri görmeyeyim diye.. vallahi yoruldum tükendim artık yaa

aynen canim sonra diyorumki Allah bir tane vermis Sukret kendine gel diyorum geciyo canim:))
sizin orada masAllah 3-4 hep doguruyolar ne yiyip iciyolar havasindanmi suyundanmi ;)))

aynen canim sonra diyorumki Allah bir tane vermis Sukret kendine gel diyorum geciyo canim:))
sizin orada masAllah 3-4 hep doguruyolar ne yiyip iciyolar havasindanmi suyundanmi ;)))
canim ayni seyleri yasiyoruz ben artik bosverdim.
diyomki bende ic guveysi alirim. torunlarimi severim olmazsa neyapiyim dunyanin sonu degil ya vardir Rabbimin bildigi.

canim ya artik kabullen herkesin kismeti farkli bu bizim icin Se mi Hayir mi bilemeyiz. belki boyle dusunmemiz bile yanlis Rabbimin gucu herseye yeter cunku .
komsunun iste senelerce olmadi kadin suan 55 yasinda 17 yasinda oglu var tup bebekte tutmadi doktorlar olmaz dedi artik kadin hamile kalmis iste kendiliginden yani olacagi varsa oluyo tabiki elimizden geleni yapicaz gerisi Rabbimin takdiri. uzulme bukadar hic olmayan var o ne yapsin

Elbette çok şükrediyorum hele de hasta çocuğu olanları görünce Rabbim ne kadar sükretsem azdır diyorum bir yavrum var ama sağlıklı diye. bazen aklımdan çıkıyor kabulleniyorum arkadaş akraba mutlaka birinin hamile haberini alıyorum ya o zaman içim cizz ediyor

Adetim bitsin hayırlısıyla sabah namazınin ardından salat-i tefriciyye okumaya başlayacak inşallah. Dua etmekten başka bir şey gelmiyor elimden. Rabbim ol demedikten sonra tüp bebekde yapsak yine olmaz.. allahım acısın bize

aynen bende oyle dusunmeye basladim bi asilama mi olsam dedim ama doktora bi ilac falan dedim doktor yok hayir senin gibi hastalara 1 sene bekle diyoruz yasin genc diyip durdu Allahim. ben doktoruma cok guveniyorum onada dedim once Allah sonra sen hep narkozu yerken bile .Bakalim inisAllah

oku canim ben hacet namazi kilmaya calistim hep ama yanlis yaptim belki onu hergunmu kilmali acaba yoksa 1 keremi anlamadim ben gucum yettigince hergun kilmaya calistim kilmadigimda oldu ama kismet.
ameliyatim iyi gecsin diye kiliyodum ameliyat olmadan once . simdi son 1 aydir bebek icin kiliyorum

Allah kabul etsin inşallah. Sen yine kılmaya devam en güzelini yapıyorsun bize de dua et canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…