Amin inisAllahAllah kabul etsin inşallah. Sen yine kılmaya devam en güzelini yapıyorsun bize de dua et canım.
Aynen benim oglanda diyor hic umudum yok diuor kahroluyorumbenim kizda diyoki bebek kiyafetlerine bakip kardes dua et olsun diyorum olsaydi olurdu diyo .Allah im sen bizi yolundan ayirma
27 canimKac yasindasin
Artik takma hayatina bak dusununce insan daha zor geciyor ben artik beklemiyorumda3 gunde 4 tane hamile aldim ve gerkceten herkesden uzaga gitmek istiyorm kimsenin haberini almak istemiyorim onların adına seviniyorum ama ben artık yoruldum çok yoruldum
bende olsa neolur olmasa neolur modundayim. 15 gun adetim gecti. oldum sanki pembe leke geldi okadar. kendi dr uma gidicem yok gelmesini bekliyorum. hemen adetim gecikince yani daha gelmeyinceki oda biiki gun gec geldi leke 3 gun gelmeyince test yaptim negatifti. hala adette olmadim.hastaligimmi nuksetti yoksa Allah im kist olbasina bile raziyimArtik takma hayatina bak dusununce insan daha zor geciyor ben artik beklemiyorumda
Hastaliginz nedir?bende olsa neolur olmasa neolur modundayim. 15 gun adetim gecti. oldum sanki pembe leke geldi okadar. kendi dr uma gidicem yok gelmesini bekliyorum. hemen adetim gecikince yani daha gelmeyinceki oda biiki gun gec geldi leke 3 gun gelmeyince test yaptim negatifti. hala adette olmadim.hastaligimmi nuksetti yoksa Allah im kist olbasina bile raziyim
endemetrium hiperplazi polipoid fragramnlari ve polipler .Hastaliginz nedir?
Allah yardimcin olsunMerhaba arkadaslar tam bana topik olmus. Bu durumda tek degilmisim bunu anladim. 26 yasindayim. 8 seneye yakindir evliyiz.Bizde 7 yasinda ki oglumuza 2 senedir kardes istiyoruz. Ilk sene doktora gitmekle gecti testler yumurta buyutme hapi catlatma ignesi denedik olmadi rahim filmi cektirdim tikali cikti tupler. Ameliyat oldum doktor sorun yok dedi 6 ay bekleyelim olabilir kendiliginden demisti. Tabi ben dayanabilirmiyim 4. Ay gittim tekrar cektirdim.3 kere denedi doktorum acilir belki tupler diye yok yine kapali yine kapali. Doktorum bile bi anlam vermedi tek cevabi tuplerde kasilma olabilir iliskide de yasiyorsundur dedi.tup bebek onerdi. Onun icinde doktora gittim sonuclara bakip ilkinin dogal olup ikincinin olmamasi sizin sanssizliginiz olmus dedi. Ilki dogal oldugu icin ikinciye de rapor cikartamiyorum. Yani ilk sene git gel doktorla gecti sonuc alamadik sonra ki 1 seneden fazla da bekledik bir umut olur belki diye. Yine olmadi bu yuzden korksam da tup bebek icin yarin bi doktorla gorusmeye gidicem. Bu surec gozumu cok korkutuyo. Sonucta maddi manevi zorlucak. Maddi anlamda ev aldik borc harc oduyoruz. Manevi olarak cocuk okula gidiyo yalniziz. Yardima gelebilecek kimsemiz yok. Ameliyat olurken bile kimsem gelemedi esimle cocugumla hastanedeydim. Ameliyat sonrasi yalniz kalktim ayaga cunki esime bile yuk olmak istemedim. Kendi gobegimizi kendimiz kesmeye calisan kisileriz.
Gecmis olsun saglik herseyden onemliendemetrium hiperplazi polipoid fragramnlari ve polipler .
progesteron dusuklugine bagli denildi.
sukur iyiyim suan tedavi gordum. ama adet olmadim iste oyuzdende kafamda soru isaretleri var
Cok gecmis olsun, ins. en kısa sürede gelir bebeginiz tüpler neden yapışıyor ilk dogumunuz sezeryan mıydı?Merhaba arkadaslar tam bana topik olmus. Bu durumda tek degilmisim bunu anladim. 26 yasindayim. 8 seneye yakindir evliyiz.Bizde 7 yasinda ki oglumuza 2 senedir kardes istiyoruz. Ilk sene doktora gitmekle gecti testler yumurta buyutme hapi catlatma ignesi denedik olmadi rahim filmi cektirdim tikali cikti tupler. Ameliyat oldum doktor sorun yok dedi 6 ay bekleyelim olabilir kendiliginden demisti. Tabi ben dayanabilirmiyim 4. Ay gittim tekrar cektirdim.3 kere denedi doktorum acilir belki tupler diye yok yine kapali yine kapali. Doktorum bile bi anlam vermedi tek cevabi tuplerde kasilma olabilir iliskide de yasiyorsundur dedi.tup bebek onerdi. Onun icinde doktora gittim sonuclara bakip ilkinin dogal olup ikincinin olmamasi sizin sanssizliginiz olmus dedi. Ilki dogal oldugu icin ikinciye de rapor cikartamiyorum. Yani ilk sene git gel doktorla gecti sonuc alamadik sonra ki 1 seneden fazla da bekledik bir umut olur belki diye. Yine olmadi bu yuzden korksam da tup bebek icin yarin bi doktorla gorusmeye gidicem. Bu surec gozumu cok korkutuyo. Sonucta maddi manevi zorlucak. Maddi anlamda ev aldik borc harc oduyoruz. Manevi olarak cocuk okula gidiyo yalniziz. Yardima gelebilecek kimsemiz yok. Ameliyat olurken bile kimsem gelemedi esimle cocugumla hastanedeydim. Ameliyat sonrasi yalniz kalktim ayaga cunki esime bile yuk olmak istemedim. Kendi gobegimizi kendimiz kesmeye calisan kisileriz.
Allah razi olsunGecmis olsun saglik herseyden onemli
Yapisiklik oldugu da kesin degil tuhaf olan o. Kasilma var dedi doktor. Sezaryenle dogum yaptim evet. Aslinda bir ayrinti faha var. Ameliyat sonrasi doktorumun bana sordugu ilk sey dogum sonrasi atesli hastalik gecirdin mi oldu. Bende 1 gun fazladan yatmistim hastanede atesim cikmisti dedim. Karin icindeki tum ORGANLAR bagirsak tupler yumurtalar ne varsaaaa alt kisimda incecik zarla orumcek agi gibi baglanmis birbirine. Onlari temizlemisler. Hatta ameliyat videomu da izledim. Kendimden korktum yani. Insan icinde neler neler var aayyygggCok gecmis olsun, ins. en kısa sürede gelir bebeginiz tüpler neden yapışıyor ilk dogumunuz sezeryan mıydı?
cokk gecmis olsunYapisiklik oldugu da kesin degil tuhaf olan o. Kasilma var dedi doktor. Sezaryenle dogum yaptim evet. Aslinda bir ayrinti faha var. Ameliyat sonrasi doktorumun bana sordugu ilk sey dogum sonrasi atesli hastalik gecirdin mi oldu. Bende 1 gun fazladan yatmistim hastanede atesim cikmisti dedim. Karin icindeki tum ORGANLAR bagirsak tupler yumurtalar ne varsaaaa alt kisimda incecik zarla orumcek agi gibi baglanmis birbirine. Onlari temizlemisler. Hatta ameliyat videomu da izledim. Kendimden korktum yani. Insan icinde neler neler var aayyyggg
Maalesef ateşli hastalik durumları da sebepmis biraz araştırdım da, bence tüp bebek süreci başarılı olur çünkü yumurtlamda probleminiz yok gibi görünüyorYapisiklik oldugu da kesin degil tuhaf olan o. Kasilma var dedi doktor. Sezaryenle dogum yaptim evet. Aslinda bir ayrinti faha var. Ameliyat sonrasi doktorumun bana sordugu ilk sey dogum sonrasi atesli hastalik gecirdin mi oldu. Bende 1 gun fazladan yatmistim hastanede atesim cikmisti dedim. Karin icindeki tum ORGANLAR bagirsak tupler yumurtalar ne varsaaaa alt kisimda incecik zarla orumcek agi gibi baglanmis birbirine. Onlari temizlemisler. Hatta ameliyat videomu da izledim. Kendimden korktum yani. Insan icinde neler neler var aayyyggg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?