Canım bende pko hastasiyim ilk çocuğum laporoskopi yumurtalik kisti amaliyati sonrasi oldu. Miyom yok bende ama 6 yıldır kalamadım aynı amaliyati tekrar olmak istiyorum bir umut belki bu şekilde olur yine diye pko varsa böyle bi Amaliyat a gerek duymadılar mi sendemerhaba kızlar. Bende sizlerle aynı kaderi paylaşıyorum.9 yaşında bir oğlum var.yaklaşım 1 senedir 2.çocuk için uğraşıyoruz ama olmuyor.Bunun için geçtiğimiz haziranda miyom ameliyatı bile oldum.Aralık ayından itibaren korunmayı yine bıraktık .Ocak ayında adetim 20 gün gecikince"tamam bu sefer oldu" dedim ama bu seferde dr. um pco'lu olduğumu söyledi.Yaaa bu işler ne zormuş.Halbuki oğlumda korunmayı bıraktığım ay hamile kalmıştım. Şimdi niye böyle oluyor anlamıyorum.
Kendi hayatıma bakmaya çalışıyorum tam unutuyorum ki hiç alakasız bi yerden bilmem kim hamileymiş de duyuyorum artık nefret ettim haber duymaktan ya canım bi kere benimde baya gecikti kist oluşmuş meğerse ve ben o ay incirle havuç kuru yapmiatimbende olsa neolur olmasa neolur modundayim. 15 gun adetim gecti. oldum sanki pembe leke geldi okadar. kendi dr uma gidicem yok gelmesini bekliyorum. hemen adetim gecikince yani daha gelmeyinceki oda biiki gun gec geldi leke 3 gun gelmeyince test yaptim negatifti. hala adette olmadim.hastaligimmi nuksetti yoksa Allah im kist olbasina bile raziyim
Bizde öyleyiz canım seni anlıyorum oğlum 14 aylıkken başladım şuan 3 yaşına girerek kasımda...yoruldumMerhaba arkadaslar tam bana topik olmus. Bu durumda tek degilmisim bunu anladim. 26 yasindayim. 8 seneye yakindir evliyiz.Bizde 7 yasinda ki oglumuza 2 senedir kardes istiyoruz. Ilk sene doktora gitmekle gecti testler yumurta buyutme hapi catlatma ignesi denedik olmadi rahim filmi cektirdim tikali cikti tupler. Ameliyat oldum doktor sorun yok dedi 6 ay bekleyelim olabilir kendiliginden demisti. Tabi ben dayanabilirmiyim 4. Ay gittim tekrar cektirdim.3 kere denedi doktorum acilir belki tupler diye yok yine kapali yine kapali. Doktorum bile bi anlam vermedi tek cevabi tuplerde kasilma olabilir iliskide de yasiyorsundur dedi.tup bebek onerdi. Onun icinde doktora gittim sonuclara bakip ilkinin dogal olup ikincinin olmamasi sizin sanssizliginiz olmus dedi. Ilki dogal oldugu icin ikinciye de rapor cikartamiyorum. Yani ilk sene git gel doktorla gecti sonuc alamadik sonra ki 1 seneden fazla da bekledik bir umut olur belki diye. Yine olmadi bu yuzden korksam da tup bebek icin yarin bi doktorla gorusmeye gidicem. Bu surec gozumu cok korkutuyo. Sonucta maddi manevi zorlucak. Maddi anlamda ev aldik borc harc oduyoruz. Manevi olarak cocuk okula gidiyo yalniziz. Yardima gelebilecek kimsemiz yok. Ameliyat olurken bile kimsem gelemedi esimle cocugumla hastanedeydim. Ameliyat sonrasi yalniz kalktim ayaga cunki esime bile yuk olmak istemedim. Kendi gobegimizi kendimiz kesmeye calisan kisileriz.
AminnnnRabbim yine vermis bize 1 tane cok sukur. Onlara saglik sihhat versin once. Sonra da ikinciyi nasip eder insallahhhh
canim ben sogan suyu ictim ama buay niye oyle oldum . zaten 6 aydir tarlusal ictim yani normal olmam gerek ve cok akintim var su gibi anlamadim neyse dr gidicemKendi hayatıma bakmaya çalışıyorum tam unutuyorum ki hiç alakasız bi yerden bilmem kim hamileymiş de duyuyorum artık nefret ettim haber duymaktan ya canım bi kere benimde baya gecikti kist oluşmuş meğerse ve ben o ay incirle havuç kuru yapmiatim
Canim benimde gecen ay 6 gun gecikti. Akintim coktu kasiklarda batma cok tuvalete cikardim midem bulanirdi cok umut etmesem de hamile olabilirim dediydim. 7.gun doktora gitmeyi dusunuyoken basladicanim ben sogan suyu ictim ama buay niye oyle oldum . zaten 6 aydir tarlusal ictim yani normal olmam gerek ve cok akintim var su gibi anlamadim neyse dr gidicem
benim kasiklarimda batma falan hicbisey yok iste. ve 2. adet tarihim gelecek nerdeyse hala olmadimCanim benimde gecen ay 6 gun gecikti. Akintim coktu kasiklarda batma cok tuvalete cikardim midem bulanirdi cok umut etmesem de hamile olabilirim dediydim. 7.gun doktora gitmeyi dusunuyoken basladi
Testlerin negatif cikti mi? Doktora gorun biran once bence kist olma olasiligi varbenim kasiklarimda batma falan hicbisey yok iste. ve 2. adet tarihim gelecek nerdeyse hala olmadim
Ne zor nasil zor bilirim biliyorum da hala icim alev alev yaniyor nasil vazgecilir bilmiyorumki ben her anim ayni seyi düşünmekle geciyor bi sarki bi hamile kadin bi reklam hep onu hatırlatıyor7 yaşında kizim. 3 yıldır 2. Için uğraşıyoruz olmuyor. Hatta 9 ay içinde 2 defa tup bebek yaptirdik yine olmadı. Ben de vazgeçtim. Şimdi tup bebek için çektiğim kredi borcunu ödüyorum.
Bitkisel yöntemler deneyeceği artık sadece. Ve vazgeçmeye çok yakınım 2. Çocuktan. Balayı nasip degilmis diyorum ama için çok istiyor kardeşi olmasını. Fakat istemicem artık. Elimdekine iyi bakmaktan başka yapacak bir seyim yok.
Aynı duyguları ben de yaşıyorum. Ama ne gelir elden. Tekrar tup bebek denemek istemiyorum çok zor geldi.Ne zor nasil zor bilirim biliyorum da hala icim alev alev yaniyor nasil vazgecilir bilmiyorumki ben her anim ayni seyi düşünmekle geciyor bi sarki bi hamile kadin bi reklam hep onu hatırlatıyorBu kadar zor olacagini bilmezdim evladima kardes istemek olsun diye yalvarmak
Bazen hayalini kurmak bile zor geliyor o kadar uzak ve imkansız geliyor
Başka çocuğun varmı canimBu ay baslicam tupbebek icin 20si gibi kizlar. Hazir miyim degilmiyim bilmiyorum ama etrafimda herkes basla dedi destek oldu. Hatta simdi arkadastan geldim kucaginda 1 yasinda kizi yaninda 5 yasinda oglu var. Sen basla yaptir ben yardima gelirim her konuda ev islerinde yardim ederim dedi. Yaptirmam tabi is ama soylemesi bile cok mutlu etti.Yaa nasip diyip kollari sivicaz insallah
Var canim 7 yasindaBaşka çocuğun varmı canim
Sebep kurlermiymis?Kendi hayatıma bakmaya çalışıyorum tam unutuyorum ki hiç alakasız bi yerden bilmem kim hamileymiş de duyuyorum artık nefret ettim haber duymaktan ya canım bi kere benimde baya gecikti kist oluşmuş meğerse ve ben o ay incirle havuç kuru yapmiatim
canim ne bukadar kinin ofken Allah bir tane vermis sukret ya o da olmayan var. nekadar seyinide yirtsan parcalasan Allah isterse oluyo iste yapacak.bisey yok bol dua etmek lazim boyle dusunme nefret nedir ya oteki cocuguna haksizlik etme. bak burda 10 sene 15 senelik cocugu olmayanda var. kemdinden kotusunu gormek lazim bazenKendi hayatıma bakmaya çalışıyorum tam unutuyorum ki hiç alakasız bi yerden bilmem kim hamileymiş de duyuyorum artık nefret ettim haber duymaktan ya canım bi kere benimde baya gecikti kist oluşmuş meğerse ve ben o ay incirle havuç kuru yapmiatim
nasip kismetYine husranli bir ay dahaCokk yoruldum aglasam niye niye desem isyan olur diye hep tutuyorum kendimi yas geciyor ama inanin hamileligin yasla hic alakasi yok sadece insan cocugunun muruvetini gormek istiyor bu yuzden yasi endise ediyorum yoksa 40 sonra evlenip pes pese dogurani cok gordum.Oglum 9 yasinda arasi cok olucak ona uzuluyorum artik su sinavlarim bitsin tekrardan dr gitcem rahim filmiyse rahim ne gerekiyorsa hamile gorupte brnim karnimda olmasi bu kadar mi zor demekten cok bunaldim.Yarabbi sen en hayirlisini bilirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?