Bir çocuk Sahibi Olupta Ikinciye Hamile Kalamayanlar

Canım bende pko hastasiyim ilk çocuğum laporoskopi yumurtalik kisti amaliyati sonrasi oldu. Miyom yok bende ama 6 yıldır kalamadım aynı amaliyati tekrar olmak istiyorum bir umut belki bu şekilde olur yine diye pko varsa böyle bi Amaliyat a gerek duymadılar mi sende

Kendi hayatıma bakmaya çalışıyorum tam unutuyorum ki hiç alakasız bi yerden bilmem kim hamileymiş de duyuyorum artık nefret ettim haber duymaktan ya canım bi kere benimde baya gecikti kist oluşmuş meğerse ve ben o ay incirle havuç kuru yapmiatim

Bizde öyleyiz canım seni anlıyorum oğlum 14 aylıkken başladım şuan 3 yaşına girerek kasımda...yoruldum

canim ben sogan suyu ictim ama buay niye oyle oldum . zaten 6 aydir tarlusal ictim yani normal olmam gerek ve cok akintim var su gibi anlamadim neyse dr gidicem

Bu ay baslicam tupbebek icin 20si gibi kizlar. Hazir miyim degilmiyim bilmiyorum ama etrafimda herkes basla dedi destek oldu. Hatta simdi arkadastan geldim kucaginda 1 yasinda kizi yaninda 5 yasinda oglu var. Sen basla yaptir ben yardima gelirim her konuda ev islerinde yardim ederim dedi. Yaptirmam tabi is ama soylemesi bile cok mutlu etti.Yaa nasip diyip kollari sivicaz insallah

canim ben sogan suyu ictim ama buay niye oyle oldum . zaten 6 aydir tarlusal ictim yani normal olmam gerek ve cok akintim var su gibi anlamadim neyse dr gidicem
Canim benimde gecen ay 6 gun gecikti. Akintim coktu kasiklarda batma cok tuvalete cikardim midem bulanirdi cok umut etmesem de hamile olabilirim dediydim. 7.gun doktora gitmeyi dusunuyoken basladi

Canim benimde gecen ay 6 gun gecikti. Akintim coktu kasiklarda batma cok tuvalete cikardim midem bulanirdi cok umut etmesem de hamile olabilirim dediydim. 7.gun doktora gitmeyi dusunuyoken basladi
benim kasiklarimda batma falan hicbisey yok iste. ve 2. adet tarihim gelecek nerdeyse hala olmadim

7 yaşında kizim. 3 yıldır 2. Için uğraşıyoruz olmuyor. Hatta 9 ay içinde 2 defa tup bebek yaptirdik yine olmadı. Ben de vazgeçtim. Şimdi tup bebek için çektiğim kredi borcunu ödüyorum.
Bitkisel yöntemler deneyeceği artık sadece. Ve vazgeçmeye çok yakınım 2. Çocuktan. Balayı nasip degilmis diyorum ama için çok istiyor kardeşi olmasını. Fakat istemicem artık. Elimdekine iyi bakmaktan başka yapacak bir seyim yok.

Ne zor nasil zor bilirim biliyorum da hala icim alev alev yaniyor nasil vazgecilir bilmiyorumki ben her anim ayni seyi düşünmekle geciyor bi sarki bi hamile kadin bi reklam hep onu hatırlatıyor Bu kadar zor olacagini bilmezdim evladima kardes istemek olsun diye yalvarmak
Bazen hayalini kurmak bile zor geliyor o kadar uzak ve imkansız geliyor

Aynı duyguları ben de yaşıyorum. Ama ne gelir elden. Tekrar tup bebek denemek istemiyorum çok zor geldi.
Hiç çocuğu olmayıp da isteyenlerden daha cok istediğimizi düşünüyorum çünkü onlar o duyguyu yaşamadı. bilmedikleri seyi istiyorlar Biz birkez tattik nasıl olduğunu biliyoruz tekrar istiyoruz. ama hep diyorum allah önce hiç olmayanlara versin sonra da bize versin.

Başka çocuğun varmı canim

canim ne bukadar kinin ofken Allah bir tane vermis sukret ya o da olmayan var. nekadar seyinide yirtsan parcalasan Allah isterse oluyo iste yapacak.bisey yok bol dua etmek lazim boyle dusunme nefret nedir ya oteki cocuguna haksizlik etme. bak burda 10 sene 15 senelik cocugu olmayanda var. kemdinden kotusunu gormek lazim bazen

Yine husranli bir ay dahaCokk yoruldum aglasam niye niye desem isyan olur diye hep tutuyorum kendimi yas geciyor ama inanin hamileligin yasla hic alakasi yok sadece insan cocugunun muruvetini gormek istiyor bu yuzden yasi endise ediyorum yoksa 40 sonra evlenip pes pese dogurani cok gordum.Oglum 9 yasinda arasi cok olucak ona uzuluyorum artik su sinavlarim bitsin tekrardan dr gitcem rahim filmiyse rahim ne gerekiyorsa hamile gorupte brnim karnimda olmasi bu kadar mi zor demekten cok bunaldim.Yarabbi sen en hayirlisini bilirsin..

nasip kismet

Canim sukret halinize vaktinize. Saglikli sihhatlisiniz bir aradasiniz. Bu dusunce seni strese soktukca etrafina da zarar verir olursun. En ufak seye kizar bagirir olursun yapma. Pozitif dusun bak cocugun yaninda saglikli yasiyor rabbim olana hayirli omur versin once. Tamam kardesi olsun bizlerde istiyoruz ama soyle dusun tek cocuk olarak birtek o buyumucek bu dunyada. Kardesten ote arkadasliklar kurucaktir. Belki rabbim vericek ilerde kardes olmalarina ragmen kanli bicakli olucaklar yada birbirlerine zarar vericekler. Rabbim belki bunu onlemek icin nasip etmiyodur. Sen hep olumlusunu dusunmeye calis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…