- 28 Eylül 2018
- 5.971
- 21.546
- 348
Çok yoruldum çünkü ...kendimi çok çaresiz hissediyorum evet bin şükür ki bir tane var ikincinin de hiç olmayacağını bilsem önüme bakacim ise girerim ne bilim böyle çok zorcanim ne bukadar kinin ofken Allah bir tane vermis sukret ya o da olmayan var. nekadar seyinide yirtsan parcalasan Allah isterse oluyo iste yapacak.bisey yok bol dua etmek lazim boyle dusunme nefret nedir ya oteki cocuguna haksizlik etme. bak burda 10 sene 15 senelik cocugu olmayanda var. kemdinden kotusunu gormek lazim bazen
Seni o kadar iyi anlıyorum ki ...o kadar iyi anlıyorum ki aynı şeyleri yaşıyorum çünkü sanki üzerinde bişey var kara bulutlar hiç dağılmıyor güneşin doğmasın hiç izin vermiyor gibiYine husranli bir ay dahaCokk yoruldum aglasam niye niye desem isyan olur diye hep tutuyorum kendimi yas geciyor ama inanin hamileligin yasla hic alakasi yok sadece insan cocugunun muruvetini gormek istiyor bu yuzden yasi endise ediyorum yoksa 40 sonra evlenip pes pese dogurani cok gordum.Oglum 9 yasinda arasi cok olucak ona uzuluyorum artik su sinavlarim bitsin tekrardan dr gitcem rahim filmiyse rahim ne gerekiyorsa hamile gorupte brnim karnimda olmasi bu kadar mi zor demekten cok bunaldim.Yarabbi sen en hayirlisini bilirsin..
Canım haklisin doğru ama gelde bunu gönlüne beynine anlat ...sosyal medyada karsindakileri düşünmeyerek hamilelik pozları veren yakın insanlardan da nefret ettim ve kendime siz verdim eğer ben bir gün hamile kalırsam asla sosyal medyada paylaşıcam...bakım çevrem.bilmiyor çocuk istediğmi kendileri 2 ye 3 e hamilelerCanim sukret halinize vaktinize. Saglikli sihhatlisiniz bir aradasiniz. Bu dusunce seni strese soktukca etrafina da zarar verir olursun. En ufak seye kizar bagirir olursun yapma. Pozitif dusun bak cocugun yaninda saglikli yasiyor rabbim olana hayirli omur versin once. Tamam kardesi olsun bizlerde istiyoruz ama soyle dusun tek cocuk olarak birtek o buyumucek bu dunyada. Kardesten ote arkadasliklar kurucaktir. Belki rabbim vericek ilerde kardes olmalarina ragmen kanli bicakli olucaklar yada birbirlerine zarar vericekler. Rabbim belki bunu onlemek icin nasip etmiyodur. Sen hep olumlusunu dusunmeye calis
Bu gidişle öyle yapacam ya saçma gelecek ama kimseni hamilelik haberini duymak istemiyorm başkası umrumda değil kendime uzuluyorm ben üzülmek istemiyorm amann ne bilimO zaman canim sosyal medyalarini kapat. Bak ben bir tek whtsapp kullaniyorum ordan da okuldan cocugun resmi geliyor diye.
bende kullanmiyorum sende kapat bu iyi geleck sanaBu gidişle öyle yapacam ya saçma gelecek ama kimseni hamilelik haberini duymak istemiyorm başkası umrumda değil kendime uzuluyorm ben üzülmek istemiyorm amann ne bilim
aynen oyle vardir Rabbimin bildigi 4 senedir sabrediyorum hep husran neyapiyim oluyymmu dunyanin sonu degil ya bir tane var bende torun severim diyorum:)Haci hoca degilim beni yanlis anlamayin sadece herseyin hayirlisini dileyen biriyim. Evet bende istiyorum cocuguma kardes fakat israrci olmak insanin kendisinden baskasina zarar vermez yada elde etmesine yardim etmez. Seytan insanin zayif noktasini yakalar Allah'a olan inancini koreltmek icin herseyi yapar turlu turlu fitne surer aklina. Sen gonlunu icini rahat tut dua et. Yer gok dua uzerine.
Unlu bir hocanin sozu; Allah’a dua eden her kişiye Allah icabet eder. Bu icabet, ya dünyada peşin olur veya ahirete saklanır yahut da dua ettiği miktarca günahından hafifletilmek suretiyle olur, yeter ki günah talep etmemiş veya sıla-ı rahmin (Akrabalığın) kopmasını istememiş olsun, ya da acele etmemiş olsun.”
Namaz arada kiliyorim canım ama bi burak bi başka utanıyorum allahtan ama.insalah başlıcam geneCanim cok duygu karmasasi yasiyosun anliyorum seni. Don tevekkul et Allah'a. Bilmiyorum tabi kiliyomusun ama namazini kil tutamadigin oruclar varsa tut kuranini oku bunlarla zaman gecir. Icin o zaman huzur dolucaktir. Bu karamsarligin kalkicaktir emin ol.
Yani herkesin oluyo benimde olsun gibisinden mi canım konuyu az açabilirmişim belki farkında değilimdir kırılmak yokDusun dusun kendini yipratiyosun farkindasin ama yapamiyosun anliyorum. Kizicaksin bana fakat nefs-ine karsi koyman lazim canim. Bu istekten daha cok nefs isine donmeye baslamis sende sanki.
Bunu daha önce duymuştum canım allaha inancım güvenim sonsuz .....benim içinde bulunduğun şuan ki durum şu ablacım ikinciyi istediğimden beri içimden bi ses olmayacak çok zorlanacaksin dedi durdu bana hep benimde sezgilerim güçlüdür diyorum acaba öylemi hislerim doğru mu çıkacak sonra diyorum şeytan vesvese veriyosa ya sonra diyorum ya hissim doğruysa kafamda akşama kadar al ber al ver al ver gece sabaha kadar al ver al ver ..bu düşünceler beynimi kemiriyo yoksa tabiki allaha itaatim sonsuz ...by düşüncelerden sonsuza kadar kurtulamk istiyorum ama yöntemini bilmiyorum şuan ki halimle inanın hiç bişey den zevk alamıyorum vurdumduymaz olmak istiyorum en fazla 5 dk oluyorumHaci hoca degilim beni yanlis anlamayin sadece herseyin hayirlisini dileyen biriyim. Evet bende istiyorum cocuguma kardes fakat israrci olmak insanin kendisinden baskasina zarar vermez yada elde etmesine yardim etmez. Seytan insanin zayif noktasini yakalar Allah'a olan inancini koreltmek icin herseyi yapar turlu turlu fitne surer aklina. Sen gonlunu icini rahat tut dua et. Yer gok dua uzerine.
Unlu bir hocanin sozu; Allah’a dua eden her kişiye Allah icabet eder. Bu icabet, ya dünyada peşin olur veya ahirete saklanır yahut da dua ettiği miktarca günahından hafifletilmek suretiyle olur, yeter ki günah talep etmemiş veya sıla-ı rahmin (Akrabalığın) kopmasını istememiş olsun, ya da acele etmemiş olsun.”
kendine yapiyosun daha 27 yasindasinBunu daha önce duymuştum canım allaha inancım güvenim sonsuz .....benim içinde bulunduğun şuan ki durum şu ablacım ikinciyi istediğimden beri içimden bi ses olmayacak çok zorlanacaksin dedi durdu bana hep benimde sezgilerim güçlüdür diyorum acaba öylemi hislerim doğru mu çıkacak sonra diyorum şeytan vesvese veriyosa ya sonra diyorum ya hissim doğruysa kafamda akşama kadar al ber al ver al ver gece sabaha kadar al ver al ver ..bu düşünceler beynimi kemiriyo yoksa tabiki allaha itaatim sonsuz ...by düşüncelerden sonsuza kadar kurtulamk istiyorum ama yöntemini bilmiyorum şuan ki halimle inanın hiç bişey den zevk alamıyorum vurdumduymaz olmak istiyorum en fazla 5 dk oluyorum
kiz etiketleyip yazsana ortaya laf diyon ana kime diyon giiiiizzz:)Herseyin basi sukur evet canim. Rabbim olanlara saglik versin
Kiz en son kim yazmissa ona diyomkiz etiketleyip yazsana ortaya laf diyon ana kime diyon giiiiizzz:)
Kiz en son kim yazmissa ona diyomyani sana canimmm. sukur evet herseyin basi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?