- 28 Eylül 2018
- 5.971
- 21.546
- 348
bénñKizlar olurda rabbim nasip ederse ilki sezaryan olup ikinciyi normal dogurmayi dusunen var mi?
kesinlikle bennn ilkinde dogurucam dedim ama acilmadi inat ettim 8 den 2 ye kadar ama olmadi ensonunda 4 te aldilar yoksa ikimizde oluyoduk oyle demislerKizlar olurda rabbim nasip ederse ilki sezaryan olup ikinciyi normal dogurmayi dusunen var mi?
Bende dusunuyorum canim ablam oyle dogum yapti. Tabi bunu her doktor kabul etmiyor arastirip bulmak lazim. Benimde zorunlu sezaryan oldu. Suyu geldi acilma olmadi.suni sanci taktilar cocugun kalp atisi yavasladi. En son kontrol etti doktor gozleri buyudu ultrasona aldi. Cocuk kafayi dayamis legen kemigime kalmis orda. Dogdugunda hatta kafasi yamuktu oyle durmaktan sekil almis. 4 ayda duzeldiydi cok sukurkesinlikle bennn ilkinde dogurucam dedim ama acilmadi inat ettim 8 den 2 ye kadar ama olmadi ensonunda 4 te aldilar yoksa ikimizde oluyoduk oyle demisler
aynen canim rahim acilmadi kalp durdu .Bende dusunuyorum canim ablam oyle dogum yapti. Tabi bunu her doktor kabul etmiyor arastirip bulmak lazim. Benimde zorunlu sezaryan oldu. Suyu geldi acilma olmadi.suni sanci taktilar cocugun kalp atisi yavasladi. En son kontrol etti doktor gozleri buyudu ultrasona aldi. Cocuk kafayi dayamis legen kemigime kalmis orda. Dogdugunda hatta kafasi yamuktu oyle durmaktan sekil almis. 4 ayda duzeldiydi cok sukur
Helr bunu bir cocuga acikllamak ve oda diyorki hic umudum yok kahroluyorum ama elimden bisey gelmiyorSeni o kadar iyi anlıyorum ki ...o kadar iyi anlıyorum ki aynı şeyleri yaşıyorum çünkü sanki üzerinde bişey var kara bulutlar hiç dağılmıyor güneşin doğmasın hiç izin vermiyor gibi
Hepimiz ayni dertteyiz sizlerin yazilarini okuyunca burda kendimi buluyorum.Artik oglum hasta oldugunda benim yuregim cikacak gibi oluyor cunku korkuyorum insanin mutlulugu cani cigeri o Allah canlarini korusun tirnaklarina tas degmesin iyice cocuguda bunaltir oldum ya ders calisiyorum cok sukur bir ugrasim var yoksa hergun oturur aglarimAh kızlar ahh.. bizi bizden başka kim anlar ki.. hadi sosyal medyayı kapattık diyelim ya haberini aldıklarımiz , çarşı pazarda gördüklerimiz.. inanın hamile birini görünce içim gidiyor kötü niyet beslemiyorum hatta dua ediyorum hayırlısıyla kucağına alsın diye ama bende çok istiyorum.. karnımda tasimayi ,kucağıma alıp koklamayi.. hele yavrum kardeşi olan bir arkadaş görünce far görmüş tavşan gibi bakıyor kuzum onun o bakışlarini görünce, sonra da benim neden yok bende kardeş istiyorum deyince kalbimde nasıl sancı hissediyorum tarifi yok. O anda sanıyorum ki yavruma elimden geldiğince en iyi imkanları sunsam bile bi tarafı hep eksik kalacak, tam anlamıyla asla mutlu edemeyeceğim diye düşünüyorum. Elbette Rabbime sonsuz şükürler olsun anne olduk allahim onları korusun. Bazen aklımdan öyle şeyler geçiyor ki Allah muhafaza yavruma bişey olsa nasıl dayanırım? Geride tesellim olacak başka yavrum da yok ki.. tabiki kaç tane olursa olsun acı yine aynı acı ama bazen işte çok korkuyorum ve o zaman dua etmekten başka yapılabilecek biseyimin olmadığıni anlıyorum. İnşallah ikinci yavrularımizda gelir ve olanları da bize bağışlar mevlam. Zor bir imtihan bize de kuzulara da kolaylıklar versin Allahim
Bende oyle teselli ediyorum kizlar bu blogtan cikmayin cidden dusunce ikizleriyizaynen oyle vardir Rabbimin bildigi 4 senedir sabrediyorum hep husran neyapiyim oluyymmu dunyanin sonu degil ya bir tane var bende torun severim diyorum:)
Bende oyle teselli ediyorum kizlar bu blogtan cikmayin cidden dusunce ikizleriyiz
Dermansiz dert yoktur. Caresiz hissetme kendini ailene daha cok saril.once manevi huzur onemli.Çok yoruldum çünkü ...kendimi çok çaresiz hissediyorum evet bin şükür ki bir tane var ikincinin de hiç olmayacağını bilsem önüme bakacim ise girerim ne bilim böyle çok zor
Tesekur ederim güzel sözleriniz iyi dilekleriniz desteğiniz için...duaları okuycam bende insalah dilerim rabbim tez zamanda size nasip eder bana da herkesde ...insalah bir gün güzel haberlerimizi alirizDermansiz dert yoktur. Caresiz hissetme kendini ailene daha cok saril.once manevi huzur onemli.
YA HAYYÜ;Her şeye hayat veren diriliği sonsuz,can veren.
YA KAYYUM: surekli baki bütün varlığı,gökleri,yeri ve her şeyi varlığıyla ayakta tutan.
Allahü Teâlâ’nın bu iki ismi şerifini her gün birlike 184 defa ” Yâ Hayyü Ya Kayyum celle celalühü” şeklinde zikir dene kimselerin,haram olmadığı sürece her dileği kabul olur ve gerçekleşir.
Buna basladim ben zikirmatik alip. 184 cok gibi dursa da bi yemek pisene kadar beklemekle yada yatmadan once tvye bakarken herkes. hemen cekilecek bisey. Sizde baslayin. Once rabbime guvenip siginmak lazim ondan baskasi nasip etmicek bize. Sonra doktorlara guvenicez.Sen ne kadar cok dua eder zikredersen rabbimde insallah en kisa surede vericektir.
Beni anlatmışsınız desem ........ harfi harfineAh kızlar ahh.. bizi bizden başka kim anlar ki.. hadi sosyal medyayı kapattık diyelim ya haberini aldıklarımiz , çarşı pazarda gördüklerimiz.. inanın hamile birini görünce içim gidiyor kötü niyet beslemiyorum hatta dua ediyorum hayırlısıyla kucağına alsın diye ama bende çok istiyorum.. karnımda tasimayi ,kucağıma alıp koklamayi.. hele yavrum kardeşi olan bir arkadaş görünce far görmüş tavşan gibi bakıyor kuzum onun o bakışlarini görünce, sonra da benim neden yok bende kardeş istiyorum deyince kalbimde nasıl sancı hissediyorum tarifi yok. O anda sanıyorum ki yavruma elimden geldiğince en iyi imkanları sunsam bile bi tarafı hep eksik kalacak, tam anlamıyla asla mutlu edemeyeceğim diye düşünüyorum. Elbette Rabbime sonsuz şükürler olsun anne olduk allahim onları korusun. Bazen aklımdan öyle şeyler geçiyor ki Allah muhafaza yavruma bişey olsa nasıl dayanırım? Geride tesellim olacak başka yavrum da yok ki.. tabiki kaç tane olursa olsun acı yine aynı acı ama bazen işte çok korkuyorum ve o zaman dua etmekten başka yapılabilecek biseyimin olmadığıni anlıyorum. İnşallah ikinci yavrularımizda gelir ve olanları da bize bağışlar mevlam. Zor bir imtihan bize de kuzulara da kolaylıklar versin Allahim
Bu testlerden hic yapmadim ama benim hesabima gore evet 4 5 6 si gibi ovulasyonun oluyo. Bir sonraki adet tarihinden 15 gun geriye saydim. 3 gun normal yumurtanin catlamasi dusmesi hormonlarindaki seviyen dogru gostermis olmali bence. Bende duzenli olurum 28 gunde bir o yuzden telefona takip yukledim benim icin basit oluyor.Merhaba hanimlar. Bende 1 tili askindir ikinci cocuk icin ugrasanlardanim. 8 yasinda bir oglum var. Haziran ayinda bir kimyasal gebelik yasadim. Bu ay ovu. Testiyle yumurta takibi yaptim. 32 gun surer benim. 14 eylul enson regl tarihim. 16 sinda olmam lazim. Buna gore yumurtlama gunum 2 ekim olmali ama yaptigim.ovu. testleri 4_5_6 ekimdekiler kopkoyu. 3 gundur yumurtluyo olamam degil mi?
Tesekkur ederim. Insallah bu ay guzel.haberler alirim. Idrar testi icin 16 sini beklemelimiyim. Erken gebelik.testleri acaba kacgun onceden gosterir?Bu testlerden hic yapmadim ama benim hesabima gore evet 4 5 6 si gibi ovulasyonun oluyo. Bir sonraki adet tarihinden 15 gun geriye saydim. 3 gun normal yumurtanin catlamasi dusmesi hormonlarindaki seviyen dogru gostermis olmali bence. Bende duzenli olurum 28 gunde bir o yuzden telefona takip yukledim benim icin basit oluyor.
Canim adet gecmeden erken gebelik testi falan yapma bence. Hatta adetin 5 gun gecmeden hic test yapmayin. Bende ilk sene her ay yapardim test gunum gecmeden ama sonu hep ayni oldu. Bosuna erken hayal kirikligi oluyo. Bu arada senin durumun neydi? Sorun yokken mi hamile kalamiyosunTesekkur ederim. Insallah bu ay guzel.haberler alirim. Idrar testi icin 16 sini beklemelimiyim. Erken gebelik.testleri acaba kacgun onceden gosterir?
Canim adet gecmeden erken gebelik testi falan yapma bence. Hatta adetin 5 gun gecmeden hic test yapmayin. Bende ilk sene her ay yapardim test gunum gecmeden ama sonu hep ayni oldu. Bosuna erken hayal kirikligi oluyo. Bu arada senin durumun neydi? Sorun yokken mi hamile kalamiyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?