Bir çocuk Sahibi Olupta Ikinciye Hamile Kalamayanlar

masAllahhhhhh hep istedigim sey Allah im ikiz masAllah nazar degmesin masAllahh ..
masAllahhhh Rabbim bizlerede nasip etsin inisAllahh...
Amin Amin Amin .
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin

bende 33 um benimde babam ikiz :) olurmu acep:)) kismet kuzum kismet valla Rabbim verince veriyo iste

Masallahhh. rabbim sag salim kucaginiza almak nasip etsin darisi da bize insallahhh

Anlamadim neye bakip sende bisey yok dedi doktor? rahim filmi falan cektirdin mi? Esin baktirmadan sorun olup olmamasini kendi anlayamaz ki. Israrci ol ama tartisma cikmasin evde de. Allah kolaylik versinnn.
Kan testleri ve alttan muayene yapti. Rahim temiz bi sikinti yok dedi. Hatta 3 gun icinde yumurtan catlicak degerlendir defi. O ay kimyasal gebelik yasadim. Asla ikna olmuyo. Bu ayda olmazsa artik bende ugrasmicam dedim.

Hayir olsun. Gozunuz aydin. Bende hep ikizlerim olsun isterim Ailede var mi ikiz?

ikinci olsun 3. cuye korunmayin sakin he gene ayni durumlari yasamayin kizlar fikrim bu....
olsada olur olmasada olurda 3.

Hayırlısıyla açılışı bi yapsam beni tutana aşk olsun 3 de yaparım 4 de amaaa nerdee son günlerde neredeyse her gece kendimi hamile görüyorum yada bebek görüyorum benim ki de aç tavuk misali buğday ambarı da kala kala bana kaldı

Buyuk ablamin ilk cocuguyla ikinci arasinda 6 7 sene gibi bir sure var.ilki sezaryan oldu erken almislardi. Ikinciyi sene cok diye normal dogurabildi. Ikinci ablamda 2 sene arasinda vardi (3 cocugu var bu arada) ikinci sezaryan oldu. 3.cocuklarini normal dogurmak istedi fakat senesi az diye doktor kabul etmedi. Yani senesi ne kadar coksa tabi dikis tutmasi kapanmasi daha iyi. Incelme soz konusu olmuyo dikislerde.

Doktorunu bulmakla alakalı tabi kişinin durumu da değerlendirilerek diyorum bunu. Görümcem 2.çocuğunu mecburi sezaryen yapmıştı. 3.çocuğunu normal doğum yaptırdı doktoru. Sezaryen sonrası normal doğumu destekleyen doktorlar var, onlara gitmeli araştırıp.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…