masAllahhhhhh hep istedigim sey Allah im ikiz masAllah nazar degmesin masAllahh ..Selamlar... 8.5 yasında 1 kızım var.. 1 yıldır korunmayı bırakmıştık normalde hemen hamile kalabilecegimi düşünüyordum fakat olmadı.. sonra denemeyip akışına bıraktık.. 2 ay tatile gittik kızımla, esim yoktu.. eve döndüm geldigimde hastalandim ve bitişinden sonraki 3 gün normal siradan yani hamilelik plani olmadan birliktelik yaşadık ve ikiz gebeliğim var suan.. aklımızda yoktu.. hamilelik haberi supriz, ikiz haberi şok etkisi yarattı.. :)) allahin izniyle kucagima alacagim yavrularimi.. yani hesapsız kaygısız stressiz olacağına bırakmak gerek.. isteyen herkese nasip olsun insallah..
ay bin kez masAllah demisimmasAllahhhhhh hep istedigim sey Allah im ikiz masAllah nazar degmesin masAllahh ..
masAllahhhh Rabbim bizlerede nasip etsin inisAllahh...
Amin Amin Amin .
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
ay bin kez masAllah demisim
bende 33 um benimde babam ikiz :) olurmu acep:)) kismet kuzum kismet valla Rabbim verince veriyo isteHahahah.. çok teşekkür ederim.. nasip olsun.. biz de aile de ikiz yok ama 30 üstü yaşlarda ikiz olma ihtimali yüksek oluyormuş genetik yatkınlık olmasa da.. allah vergisi insallah ikisi de sağlıkla doğarlar.. risklere inat :))
Masallahhh. rabbim sag salim kucaginiza almak nasip etsinHahahah.. çok teşekkür ederim.. nasip olsun.. biz de aile de ikiz yok ama 30 üstü yaşlarda ikiz olma ihtimali yüksek oluyormuş genetik yatkınlık olmasa da.. allah vergisi insallah ikisi de sağlıkla doğarlar.. risklere inat :))
bende 33 um benimde babam ikiz :) olurmu acep:)) kismet kuzum kismet valla Rabbim verince veriyo iste
Masallahhh. rabbim sag salim kucaginiza almak nasip etsindarisi da bize insallahhh
pazartesi dr gidicem korkuyorum valla. benimkide 8 bucuk yasinda buaradaBen de 34 yaşındayım.. ki senin sahip olma ihtimalin daha yüksek.. hayırlısını versin rabbim inşallah.. akışına bırakınca oluyor..
Kan testleri ve alttan muayene yapti. Rahim temiz bi sikinti yok dedi. Hatta 3 gun icinde yumurtan catlicak degerlendir defi. O ay kimyasal gebelik yasadim. Asla ikna olmuyo. Bu ayda olmazsa artik bende ugrasmicam dedim.Anlamadim neye bakip sende bisey yok dedi doktor? rahim filmi falan cektirdin mi? Esin baktirmadan sorun olup olmamasini kendi anlayamaz ki. Israrci ol ama tartisma cikmasin evde de. Allah kolaylik versinnn.
Hayir olsun. Gozunuz aydin. Bende hep ikizlerim olsun isterim Ailede var mi ikiz?Selamlar... 8.5 yasında 1 kızım var.. 1 yıldır korunmayı bırakmıştık normalde hemen hamile kalabilecegimi düşünüyordum fakat olmadı.. sonra denemeyip akışına bıraktık.. 2 ay tatile gittik kızımla, esim yoktu.. eve döndüm geldigimde hastalandim ve bitişinden sonraki 3 gün normal siradan yani hamilelik plani olmadan birliktelik yaşadık ve ikiz gebeliğim var suan.. aklımızda yoktu.. hamilelik haberi supriz, ikiz haberi şok etkisi yarattı.. :)) allahin izniyle kucagima alacagim yavrularimi.. yani hesapsız kaygısız stressiz olacağına bırakmak gerek.. isteyen herkese nasip olsun insallah..
Bende cok istiyorum ama turkiye yapilmiyo sanirimKizlar olurda rabbim nasip ederse ilki sezaryan olup ikinciyi normal dogurmayi dusunen var mi?
Ablam yapti istanbulda ama her doktor kabul etmiyo o sorumlulugu alamiyo maalesef. Arastirip bulmak lazimBende cok istiyorum ama turkiye yapilmiyo sanirim
ugrasmayinca olur:)))Kan testleri ve alttan muayene yapti. Rahim temiz bi sikinti yok dedi. Hatta 3 gun icinde yumurtan catlicak degerlendir defi. O ay kimyasal gebelik yasadim. Asla ikna olmuyo. Bu ayda olmazsa artik bende ugrasmicam dedim.
aa neden mis o ciddi mi anam ben oyle duymadim 3 sene enaz gecince oluyomus diye duydum normalBende cok istiyorum ama turkiye yapilmiyo sanirim
Bende cok istiyorum ama turkiye yapilmiyo sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?