Bir çocuk Sahibi Olupta Ikinciye Hamile Kalamayanlar

Bu arada herkese merhaba, benim 30 aylık bir kızım var. Ağustosta 6 haftalıkken düşük yaptım. Kürtaja gerek kalmadan kendi düştü. Korunmadık ama geçen ay adet oldum. Normal düzenime dönmüşüm anladım ki. 2.yi bizde çok istiyoruz kızımla araları çok açılmadan. Hayırlısı olsun hepimiz için. Tez zamanda sağlıklı hamilelik haberlerimizi alalım inş.

Merhaba canim hosgeldin aramizaa. Hayirlisiyla rabbim nasip etsin insallah

Ben varim canim. Haziranda benimde 5 haftalik ken dustu.
Allah tekrar nasip etsin sağlıklı bir hamilelik inş. Benim 6 haftalıktı önce hafif kanama oldu sonra doktora gittim kese büyğmüş bebek görünmüş ama kanama alanı oluşmuştu. İstirahat ve progestab verdi ama 2 gün sonra yoğun kanamayla düştü. Doktor ilk 12 haftada düşen bebeklere üzülmeyiz sağlıklı olmadıklarından düşerler dedi. Korunma konusunda da senin hazır olmana bağlı dedi. Bende kürtaj olmadığımdan hiçbir hormon kullanmadan düzenime döndüğümden korunmuyoruz. Senin sürecin nasıl oldu arkadaşım?

Canim cok gecmis olsun. Benim doktorum ilac felan vermedi. Degerler dusmeye baslayinca dusuk yapacaksin kendini hazirla dedi. Bi kacgun sonrada yogun parcali kanamayla attim. Bende korunmadim hic. Insallah ek kisa zamanda guzel haberler aliriz.

Canim cok gecmis olsun. Benim doktorum ilac felan vermedi. Degerler dusmeye baslayinca dusuk yapacaksin kendini hazirla dedi. Bi kacgun sonrada yogun parcali kanamayla attim. Bende korunmadim hic. Insallah ek kisa zamanda guzel haberler aliriz.
Amin inş. Ovulasyon testiyle takip ediyorum bu ay bakalım nasip. Olmazsa hayırlısı diyerek akışına bırakıcam artık. Allah gönlümüze göre versin o da en hayırlısı olsun inş

Amin inş. Ovulasyon testiyle takip ediyorum bu ay bakalım nasip. Olmazsa hayırlısı diyerek akışına bırakıcam artık. Allah gönlümüze göre versin o da en hayırlısı olsun inş

Bende ovu. testi kullandım ilk defa bu ay. teste göre hep yumurtlama günümü yanlış takip yaptığımı farkettim. Bana kalsa asıl günleri boş geçerdim. Bu aydan umutluyum bakalım inşallah bu ay güzel haberler alırız:)

arkadaşlar bir şey söylemek istiyorum. ben kızım 1,5 yaşında iken ikinci çocuğumu doğurdum. yaptığım hata ikinci doğduktan sonra kızımı büyük görmek ve ona hep bağırmak oldu. hangi 2 çözük sahibi anneyi görsem aynısını yaptığı için kendini suçlu hissediyor. şuanda yapmıyorum çok dikkat ediyorum lütfen aklınızın bir yerinde kalsın sizinde ..

Tabiki olmaz o sekilde. Ilk cocuk daha buyuk bir yasta olsa bile yapilmaz, kaldi ki sizinki daha bebekmis zaten.
Benim oglum 8 yasinda Allah bagislasin; ikinci bebegim olsa kendim de dahil cevremdeki kimse ona sen buyudun artik falan demelerini istemem.

Kızlar bende yeni üyeyim öncelikle rabbim hepimize tekrardan o duyguyu özlemi yaşatsın inşallah. Bende kısaca hikayemi anlatayım 4 yasında bir oğlum var. Nisan ayında dış gebelik geçirdim metrohetraxete iğnesi ile sonlandırıldı. 4 aydır yeniden başladık çalışmalara ama yok

4 ay daaha cok erken:)

Ama hiçbir sıkıntı olmadığı halde olmuyor. Yumurtalıklar gayet iyi,, 3 gun hormanım da da sıkıntı yok Bide dıs gebelik geçirdim ya korkum su aceba tupler mo tıkalı dıger ay ankaraya gidicem orada hsg cektırmeyı dusunuyorum inşallah sıkıntı yoktur

Merhabalar kizlar iyi geceleer herkeze benimde 6 yasinda bi oglum var ve bir kardes istiyoruz 12 gun once 13 haftalik bebegimi kaybettim kalbi durmus melegimin psikolojik olarak kendimi anca toplayabildm ve ben hic ara vermeden calismalara devam etmek istiyorum sanki hemen hamile kalsam daha mutlu olucakmisim gibi geliyor bana ne yapixam bilemiyorum

Allah bidaha gostermesin ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…