Gittim ozel muayenehanesi olan bir doktora gittim hicbir sıkıntı yok dedi bu ay adet olursam adetin 2.gunu gel dedikismet iste. gittinmi dr a
hormon testi yapicak. bana da 3 ay icinde hamile kalmazsan gel dedi . bakalim kismet dr da vesile veren RabbimGittim ozel muayenehanesi olan bir doktora gittim hicbir sıkıntı yok dedi bu ay adet olursam adetin 2.gunu gel dedi
hosgeldin canimKızlar bendr sizdenim 4 yasında bı oglum var nısan ayında dış gebelik gecirdim temmuzdan beride ıkıncı ıcın calısmalara devam ediyoruz hıc bir ılac falan kullanmadım ama dıger ay rahim fılmı cektırmeyı dusunuyorum Sız neler yaptınız neler yapıyonuz? Nasılsınız
ee neyaptin ozGittim ozel muayenehanesi olan bir doktora gittim hicbir sıkıntı yok dedi bu ay adet olursam adetin 2.gunu gel dedi
adet gununmu adetmi oldun. be kurtaj olduktan sonra adetim gene gununde gelmistiYa kizlar nolur yardim edin bugun kürtaj olali 15 gun ve bugun aşırı kanamam geldi noldu anlamadim şakır şakır gelio parca fln mı kaldi acaba ya cok telaşlandim 12sinde randevum doktora dahada cok var...
yok eger degilsen de kurtajdan sonra zaten 6 7 gune kadar enfazla lekelenme olur oda biter. bazen kan birikmeside olur birden gelebilirYa kizlar nolur yardim edin bugun kürtaj olali 15 gun ve bugun aşırı kanamam geldi noldu anlamadim şakır şakır gelio parca fln mı kaldi acaba ya cok telaşlandim 12sinde randevum doktora dahada cok var...
Yok cnm adet degil bu devmli kanamam var gecmio hele bugun birden bosalinc kan cok korktum 15 gundur hep kanamam vardi az azy
yok eger degilsen de kurtajdan sonra zaten 6 7 gune kadar enfazla lekelenme olur oda biter. bazen kan birikmeside olur birden gelebilir
iyide dr kac gune kadar biter dedi sanaYok cnm adet degil bu devmli kanamam var gecmio hele bugun birden bosalinc kan cok korktum 15 gundur hep kanamam vardi az az
Napiyim cnm adetim bitti calismalara devam bu ay da olmazsa gidicem iste adetin 2.gunu Sen naptinee neyaptin oz
ayni gulum neolsun degisiklik yokNapiyim cnm adetim bitti calismalara devam bu ay da olmazsa gidicem iste adetin 2.gunu Sen naptin
bu dr ne dedi sana baska bisey dedimi.Napiyim cnm adetim bitti calismalara devam bu ay da olmazsa gidicem iste adetin 2.gunu Sen naptin
Insallah oyle olur senin icin beni cok guzel muayene etti her seyime dakikalarca bakti hicbir sıkıntı yok gorunurde dedi bu ay da bekle diger at adet olursan 2.gun gel dedi bakalim bu ay sonu sekillenecek bazi seylerbu dr ne dedi sana baska bisey dedimi.
benimki 3 ay icinde hamile kalabilrisin dedi bana eger kalamazsan gel ozmaan konusalim dedi gidicen ozmana kadar olurda Rabbim izin verirse inisAllah bende bebegimi kontrole giderim dr a
Cnm ben 15 gun once 13 haftalik bebgimi kalbi durdugu icin kaybettim 9+5te kalmis kurtaj oldum doktor bana hc bsey demedi hastNede yattigim odama ble gelmedi ve kanamam hc durmadi dedigin gbi herhalde kan birikti bi anda boyle bosaldi cnm cok saol ilgilendigin icin Allah razi olsuniyide dr kac gune kadar biter dedi sana
Sen hamilemiydin ozman normalll.
arada birikim olabilir birden gelebilir
hepimizden canim telaslanma dr gidersin sen genede Allah bidaha gostermesin sanaCnm ben 15 gun once 13 haftalik bebgimi kalbi durdugu icin kaybettim 9+5te kalmis kurtaj oldum doktor bana hc bsey demedi hastNede yattigim odama ble gelmedi ve kanamam hc durmadi dedigin gbi herhalde kan birikti bi anda boyle bosaldi cnm cok saol ilgilendigin icin Allah razi olsun
inisAllahInsallah oyle olur senin icin beni cok guzel muayene etti her seyime dakikalarca bakti hicbir sıkıntı yok gorunurde dedi bu ay da bekle diger at adet olursan 2.gun gel dedi bakalim bu ay sonu sekillenecek bazi seyler
Amin cnmhepimizden canim telaslanma dr gidersin sen genede Allah bidaha gostermesin sana
Ben kendim crktırıyorum cnm cunku doktorum pekte ılgılı degıldı bu konuda. Rahim filminde bır sorun varsa cıkar ona gore hareket ederım eger yoksa kı ınsallah yoktur ıcım rahat eder. Cunku yumurtalık ve hormonlar da hıc bir sıkıntı yok bı o kaldıhosgeldin canim
rahim filmini kendin mi karar verip cekiniyorsun dr un tavsisiyle olmuyomu o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?