merhaba inisAllah yarar Rabbim vesile kilsinkızlar merhaba benimde 1.5 yaşında oğlum var .buay şöyle birşey yaptım eşimle birlikte yiyoruz bakalım neolacak .
bal, çörekotu, tarçın +dut pekmezi,keçiboynuzu tozu bunları karıştırıp macun yaptım .kısmet bakalım inşallah işe yarar .
benim 3 ay olacak kurtaj olali ben yine hamile kalamadim. benim bebek yoktu kanamam durmuyodu ve hasyaliklarim vardi tedavi icin di yaniMehabalar kizlar 22 gun oldu kurtaj olali kanamam biter bitmez yumurtlamamida yakaladim insallah tekrar hamis kalirim hc korunmadim cok heycanliyim ilk adeti gormeden hamile kalanlar varmis insallah hYirlisi heycanla bekliyorum Rabbim tez zamanda isteyen herkeze nasip etsin 1 oglum var 6 yasiinda 2. Icin ugrasiyoruz...
Uzuldum canim benim tez zamanda kavusursun insallah evladina bende bakalim bekkiorum hayirlisi cnmbenim 3 ay olacak kurtaj olali ben yine hamile kalamadim. benim bebek yoktu kanamam durmuyodu ve hasyaliklarim vardi tedavi icin di yani
cqnim 4 senedir hamile kalamiyorumUzuldum canim benim tez zamanda kavusursun insallah evladina bende bakalim bekkiorum hayirlisi cnm
yas oldu 33 artik hastaligim varmis onun tedavisini oldum. hormonumdan birinde sıkıntı vardi simdi duzeldi ama hayirlisi artik. sen kac yasindasinUzuldum canim benim tez zamanda kavusursun insallah evladina bende bakalim bekkiorum hayirlisi cnm
Ben 25 yasindayim cnm 1 oglum var 6 yasinda ellerinizden oper 2ciyi istiyoruz kurtaj oldum 19.da hep zaten dua etmisimdir Rabbime once olmayana sonra bana die cnm o mutlulugu Rabbim herkeze tattirsin. Cok gecmis olsunyas oldu 33 artik hastaligim varmis onun tedavisini oldum. hormonumdan birinde sıkıntı vardi simdi duzeldi ama hayirlisi artik. sen kac yasindasin
Nasip canim hersey korunmuyorum bnde bakalim doktorada gdemedim dha henuz esim ise greli 1 ay oldu sgortasi baslamadi bi muayeneye 50 tl veremiycem beklemedeyim cnm
daha cok gencsin olur inisAllahNasip canim hersey korunmuyorum bnde bakalim doktorada gdemedim dha henuz esim ise greli 1 ay oldu sgortasi baslamadi bi muayeneye 50 tl veremiycem beklemedeyim cnm
Amin insallah cnmdaha cok gencsin olur inisAllah
fikri olan anlayan dese bare ben anlamamda dr a gostermedinmiKızlar benım adet 3.günü tahlillerime bakabilir mısınız normal mı estaradiol düşük mü
Anlayan biri cevaplayabilir zaten anlamayan biri estradiolun ne oldugunu bike bilmez. Ewet gösterdim devlet doktoru normal dedı bugun ozele gittim düşük dedi estrofem verdi 3 ay kullanıcam. Ben yaşayan bayanlardan fikir almak istedimfikri olan anlayan dese bare ben anlamamda dr a gostermedinmi
arkadasim ben gordum kimse cevap vermemis diye yazdim inan boyle diyecegini bilseydim onuda yazmazdim kusura bakma!Anlayan biri cevaplayabilir zaten anlamayan biri estradiolun ne oldugunu bike bilmez. Ewet gösterdim devlet doktoru normal dedı bugun ozele gittim düşük dedi estrofem verdi 3 ay kullanıcam. Ben yaşayan bayanlardan fikir almak istedim
Kusurluk bı durum değil bu konusuyoruz burada alıngan olmayalım amaarkadasim ben gordum kimse cevap vermemis diye yazdim inan boyle diyecegini bilseydim onuda yazmazdim kusura bakma!
Evet dr unuz doğru söylemiş östrojen düşük..Kızlar benım adet 3.günü tahlillerime bakabilir mısınız normal mı estaradiol düşük mü
Cok cook sevindim cnm yaaa hayirli olsun rabbim tamamina erdirsin bende henuz bir sey yok bu dediklerini de yapicam insallah rabbim verir bana da. Bana da dua et kimin duasinin kime gececegi belli olmaz.ozozefe nasilsin varmi bigelisme bende var sukurler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?