Bir çocuk Sahibi Olupta Ikinciye Hamile Kalamayanlar

merhaba inisAllah yarar Rabbim vesile kilsin

Mehabalar kizlar 22 gun oldu kurtaj olali kanamam biter bitmez yumurtlamamida yakaladim insallah tekrar hamis kalirim hc korunmadim cok heycanliyim ilk adeti gormeden hamile kalanlar varmis insallah hYirlisi heycanla bekliyorum Rabbim tez zamanda isteyen herkeze nasip etsin 1 oglum var 6 yasiinda 2. Icin ugrasiyoruz...

benim 3 ay olacak kurtaj olali ben yine hamile kalamadim. benim bebek yoktu kanamam durmuyodu ve hasyaliklarim vardi tedavi icin di yani

benim 3 ay olacak kurtaj olali ben yine hamile kalamadim. benim bebek yoktu kanamam durmuyodu ve hasyaliklarim vardi tedavi icin di yani
Uzuldum canim benim tez zamanda kavusursun insallah evladina bende bakalim bekkiorum hayirlisi cnm

Uzuldum canim benim tez zamanda kavusursun insallah evladina bende bakalim bekkiorum hayirlisi cnm
yas oldu 33 artik hastaligim varmis onun tedavisini oldum. hormonumdan birinde sıkıntı vardi simdi duzeldi ama hayirlisi artik. sen kac yasindasin

yas oldu 33 artik hastaligim varmis onun tedavisini oldum. hormonumdan birinde sıkıntı vardi simdi duzeldi ama hayirlisi artik. sen kac yasindasin
Ben 25 yasindayim cnm 1 oglum var 6 yasinda ellerinizden oper 2ciyi istiyoruz kurtaj oldum 19.da hep zaten dua etmisimdir Rabbime once olmayana sonra bana die cnm o mutlulugu Rabbim herkeze tattirsin. Cok gecmis olsun

Kızlar benım adet 3.günü tahlillerime bakabilir mısınız normal mı estaradiol düşük mü

Eklentiler

• IMG_20181121_223340.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 77
fikri olan anlayan dese bare ben anlamamda dr a gostermedinmi
Anlayan biri cevaplayabilir zaten anlamayan biri estradiolun ne oldugunu bike bilmez. Ewet gösterdim devlet doktoru normal dedı bugun ozele gittim düşük dedi estrofem verdi 3 ay kullanıcam. Ben yaşayan bayanlardan fikir almak istedim

arkadasim ben gordum kimse cevap vermemis diye yazdim inan boyle diyecegini bilseydim onuda yazmazdim kusura bakma!

Son düzenleme:
ozozefe aslinda ozelden yazicaktim sana ama belki yapnak isteyen olur vesile olur..
zemzem suyu ic Allah im sifa kil de esine de icirt
heray temizlenip abdest aldiktan sonra hacet namazi kil
sonra internette yazan buyuk hacet duasini oku.
duani et.
ayda 1 kez yapsan yeter. ama daha fazlada yapabilirsin ben fazla yapmistim. olmazsa bidahaki ay yine kil ..
dr a gidiyosan Rabbim bu dr u araci kil dr Allah im Veren Sensin araci kil diye dua et hep.
birde su Esmalari oku

estagfurullah cek

Allahumme Salli Alâ Seyyıdına Muhammed SAV sayisi onemli degil
“Rabbi lâ tezernî ferden ve ente hayrul vârisiyn.” 7 kez oku
Çocuğu olmayan kimse 101 kere “Ya Vâris celle calâlühû”
Ya Halik 100 kere
Ya Kafi 111 kez
EL-MUHYİ 68 kez
“Rabbi heb lî mines sâlihîn.” 7kere ( !aslinda 100 kez okunacak ama ben 7 kez okudum) sonundada
14 Ya Vehhab
55 Ya Mucib ... bunlari hergun okumak daha iyi ama arada da okumak hic okumamaktan da iyidir. belki baska okumak isteyen de olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…