inisAllah hayirlisiyla Allah im isteyem herkese nasip etsinCok cook sevindim cnm yaaa hayirli olsun rabbim tamamina erdirsin bende henuz bir sey yok bu dediklerini de yapicam insallah rabbim verir bana da. Bana da dua et kimin duasinin kime gececegi belli olmaz.
Hamilesiniz. Ne guzel hayirli olsun rabbim tamamina erdirsin. Tup bebek mi yaptirdiniz nasil oldu. Benim de ikinci yok henuzAllah razi olsun.. bugun 3 te de randevum var. Buyuk bi heyecanla saat gecsin diye bekliyorum
Allah razi olsun canim. evet tup bebek yaptirdik. Sebepsiz infertilite denildi. Esimde de bende de sorun gorunmedi. Cocuk geldi 7 yasina daha ara vermeyelim dedim. Yas gecmeden halimiz, vaktimiz varken yaptik cok sukur ilk denemede de tuttu ikizlerim oldu. Rabbim en kisa zamanda hekim kapisina dusurmeden nasip etsin ama olmuyorsa yardim alamayi da unutmayin. Rabbim oyle yada boyle nasip etsin bebis. kimseyi evlatsiz, evlatlarimizi da kardessiz koymasin insallah.Hamilesiniz. Ne guzel hayirli olsun rabbim tamamina erdirsin. Tup bebek mi yaptirdiniz nasil oldu. Benim de ikinci yok henuz
Ikinci neden olmuyor arkadaslar ben dr gidiyorum artıkHamilesiniz. Ne guzel hayirli olsun rabbim tamamina erdirsin. Tup bebek mi yaptirdiniz nasil oldu. Benim de ikinci yok henuz
masAllah Allah bi avazda kurtarsinAllah razi olsun canim. evet tup bebek yaptirdik. Sebepsiz infertilite denildi. Esimde de bende de sorun gorunmedi. Cocuk geldi 7 yasina daha ara vermeyelim dedim. Yas gecmeden halimiz, vaktimiz varken yaptik cok sukur ilk denemede de tuttu ikizlerim oldu. Rabbim en kisa zamanda hekim kapisina dusurmeden nasip etsin ama olmuyorsa yardim alamayi da unutmayin. Rabbim oyle yada boyle nasip etsin bebis. kimseyi evlatsiz, evlatlarimizi da kardessiz koymasin insallah.
aslinda yasa takilmamak lazim da yinede soruyorum isteIkinci neden olmuyor arkadaslar ben dr gidiyorum artık
Masallah hem de ikiz. Peki hangi sehirdesiniz nerde yaptirdiniz tup bebegi. Ben de hsg cektircrm olmadi doktora soylicem direkt tup bebek istiyorum diye. Cunku benim kizim da 6 yasinda yasim da 33Allah razi olsun canim. evet tup bebek yaptirdik. Sebepsiz infertilite denildi. Esimde de bende de sorun gorunmedi. Cocuk geldi 7 yasina daha ara vermeyelim dedim. Yas gecmeden halimiz, vaktimiz varken yaptik cok sukur ilk denemede de tuttu ikizlerim oldu. Rabbim en kisa zamanda hekim kapisina dusurmeden nasip etsin ama olmuyorsa yardim alamayi da unutmayin. Rabbim oyle yada boyle nasip etsin bebis. kimseyi evlatsiz, evlatlarimizi da kardessiz koymasin insallah.
Benim suanlik bir sebep yok bir kizim var 6 yasinda sezaryen oldum esime test sonra da en son artik hsg bisey cikmazsa bilmiyorum artik ne yapacagim. Sizin neden olmuyorIkinci neden olmuyor arkadaslar ben dr gidiyorum artık
Amin canim insallahhhmasAllah Allah bi avazda kurtarsin
Is icin konyadayiz 1 seneye yakindir. baska sehire git gel olmasin diye konya novafertilde ali sami beye basladik canim. Ilk gorusme ucretsiz 6 bin hastane 3 bine yakin ilaclar tuttu. Doktorumdan cok memnunum anlasma kalp atimina kadardi bitti ama ben muayene ucreti verip doktoruma devam ediyorum. Doktorumu hastaneyi cok seviyorum. Allah razi olsun ordakilerden. Nette yorumlari kotu ama neden kotu hala aklim almiyor. Ilgili aciklayici her bebekleri gordugunde masallahini eksik etmez. Besmeleyle transfer etti. Yani manevi anlamda da cok iyi bir doktor.Masallah hem de ikiz. Peki hangi sehirdesiniz nerde yaptirdiniz tup bebegi. Ben de hsg cektircrm olmadi doktora soylicem direkt tup bebek istiyorum diye. Cunku benim kizim da 6 yasinda yasim da 33
35yasındayım 10 yasında ır oğlum varaslinda yasa takilmamak lazim da yinede soruyorum iste
kac yasindasin gittinmi hic dr a cocugun kac yasinda .
benimde 10 yasında oğlum bende bir sorun yok eşime hiç bakılmadı.4senedir ietiyoruz Rabbimden 1 sene esım yoktu yanımda 2.senede hamile kaldım ama kürtaj oldum ve sonra hala hamile kalamadım gecen ay ovulosyon testine bbasladım ama gene olmadı bu ay adetimin 3. test yaptırdım sonuçlarım iyi çıktı temizlenince tekrar rahim muanesi olacagımBenim suanlik bir sebep yok bir kizim var 6 yasinda sezaryen oldum esime test sonra da en son artik hsg bisey cikmazsa bilmiyorum artik ne yapacagim. Sizin neden olmuyor
hayirlisi elinden geleni yapmissin verecek olan Rabbim inisAllah verir ben 5 sene bekledim ikinciyi sorun bendeydibenimde 10 yasında oğlum bende bir sorun yok eşime hiç bakılmadı.4senedir ietiyoruz Rabbimden 1 sene esım yoktu yanımda 2.senede hamile kaldım ama kürtaj oldum ve sonra hala hamile kalamadım gecen ay ovulosyon testine bbasladım ama gene olmadı bu ay adetimin 3. test yaptırdım sonuçlarım iyi çıktı temizlenince tekrar rahim muanesi olacagım
daha gencsin olur inisAllah35yasındayım 10 yasında ır oğlum var
36 yanlıiş yazmısım olur inşaallah ama sabır işte Rabbim isteyene nasip etsindaha gencsin olur inisAllah
Allah razı olsun peki sonra nasıl hamile kaldınızhayirlisi elinden geleni yapmissin verecek olan Rabbim inisAllah verir ben 5 sene bekledim ikinciyi sorun bendeydi
hormonlarim normal. hsg degil bana histereskobiyle bakildi 2 kez. dedim ya sana hamileyim , 2, sinde hersey temiz cikti
Rabbim verdi isteAllah razı olsun peki sonra nasıl hamile kaldınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?