tabikide dr uda dinledim ama kendiliginden oldu Rabbim verdi isteAllah razı olsun peki sonra nasıl hamile kaldınız
Dr ne dedi peki bede ptesi gitcedrtabikide dr uda dinledim ama kendiliginden oldu Rabbim verdi iste
Dua nereye yazdinuzdua yazdim size onlari okuyun okuyun usenmeyin
150. sayfadaDua nereye yazdinuz
Biliyorum cnm hamilesinya ondan sordum Ben de hsg cekilcem onumuzdeki adetten sonra nasil olacak korkuyorum dahormonlarim normal. hsg degil bana histereskobiyle bakildi 2 kez. dedim ya sana hamileyim , 2, sinde hersey temiz cikti
canim benim benim 9 yasinda kizim var yasim 33 . esim 10 yas buyuk benden ben bundan 5 sene kadar once kist agrisiyla acile kaldirildim sonra dr o kistler icin hap verdi ictim 1 sene sonra benim giderek artan ve yogunlasam adetlerim oldu artik hic durmuyodu bana 2 kez histereskobiyle kuretaj oldum parca alindi . 1 sinde sonuc endemetrium hiperplazi hucre buyumesi polipler cikti sebebi progesteron hormonum calismiyomus eger bikac sene icinde tedavi olmazsam hucre buyumesi kansere ceviriyormus. sonra hormon tedavisi gordum o zaman hamile kalmam yasakti olsada yasamazdi ve benim hormonlarimdan dolayi benide etkilerdi.Dr ne dedi peki bede ptesi gitcedr
hgs cekinmedim zaten bana histereskobiyle hem bakildi hem temizlendi 2 kez .Biliyorum cnm hamilesinya ondan sordum Ben de hsg cekilcem onumuzdeki adetten sonra nasil olacak korkuyorum da
agrili oldugunu duydum amaBiliyorum cnm hamilesinya ondan sordum Ben de hsg cekilcem onumuzdeki adetten sonra nasil olacak korkuyorum da
Yok cnm yumurtaliklar ve hormonlar normal olunca esimden test o da normal cikarsa hsg cekeriz demisti doktor en son otesi de yok artik tetkik olarak.hgs cekinmedim zaten bana histereskobiyle hem bakildi hem temizlendi 2 kez .
rahim filmi cektirip hamile kalani duydum valla. tupu tikaliymis. ama bende tup te sorun olsaydi yada baska bisey histereskobiyle hepsi cikiyor. ne var ne yok cikiyo. sende tup tikanikligindanmi suphelendi doktor
Tesekkur ederım 1 ay oldu estrofem kullanıyorım ama afet gunum dundu gectı ve yaklasık 10 gundur kahverengı leke gelıyor aceba ılactan mı dıye dusunuyorımEvet dr unuz doğru söylemiş östrojen düşük..
Allah tekrarindan korusun saglliklica kucagina al insaallah hastalik zor geldimi gitmek bilmiyor.Ama Allah verince veriyorcanim benim benim 9 yasinda kizim var yasim 33 . esim 10 yas buyuk benden ben bundan 5 sene kadar once kist agrisiyla acile kaldirildim sonra dr o kistler icin hap verdi ictim 1 sene sonra benim giderek artan ve yogunlasam adetlerim oldu artik hic durmuyodu bana 2 kez histereskobiyle kuretaj oldum parca alindi . 1 sinde sonuc endemetrium hiperplazi hucre buyumesi polipler cikti sebebi progesteron hormonum calismiyomus eger bikac sene icinde tedavi olmazsam hucre buyumesi kansere ceviriyormus. sonra hormon tedavisi gordum o zaman hamile kalmam yasakti olsada yasamazdi ve benim hormonlarimdan dolayi benide etkilerdi.
2. histerskobiyi oldum tabi bunlar hemen hemen 1 seneyi buldu. 2 ci histereskobiyle sonuclarim temiz cikti. dr 3 ay rahim kendine gelsin hersey normal hamile kalirsin Allah verirse olur dedi. olmazsa 3 ay daha bekle tedaviye geceriz dedi.Sukurki temmuzun son gunleri histereskobiyle kuretaj oldum tamda 3 ay sonra hamile kaldim Rabbim e sukur. benim esimde sorun yok sorun bendeydi sorunun hallolmasida cok uzun surdu beni yipratti Allah tan Rabbim verdi Sukur yoksa artik tedaviydi doktordu kaldiracak kafa kalmadi yiprandim cok ne cektigimi ben bilirim Allah bilir. benim gibi olup rahmi alinan var ben bunuda bilince cok yiprandim Allah buyukdur
Sagolasin Allah isteyen herkese versin Sukur suan saglikliyim Sukurler olsunAllah tekrarindan korusun saglliklica kucagina al insaallah hastalik zor geldimi gitmek bilmiyor.Ama Allah verince veriyor
Aminnn cnm insallah. Dun tam da guzel bir gunde persembeyi Cumaya baglayan gecede yazdiklarinin hepsini yaptim insallah rabbim tez zamanda hayirlisiyla benim kizima da bir kardes nasip ederagrili oldugunu duydum ama
hacet namazi kil dua et inisAllah cekinmeden hamile kalirsin Ammminn
Aminnn ben kizima söyledim cocugum agladiAminnn cnm insallah. Dun tam da guzel bir gunde persembeyi Cumaya baglayan gecede yazdiklarinin hepsini yaptim insallah rabbim tez zamanda hayirlisiyla benim kizima da bir kardes nasip eder
Allah im dualarini kabul etsin inisAllah ama pes etme vakti vardir bazen duayi birakiyim diyosun seytana inat oku oku oku Rabbim kabul eder emin ol . dualarimiz olmasa biz hiciz. sunu kabullen vercek olan Rabbim bi sey icerken yerken mesela be incir zeytinyaginda beklettim yedim birde testeredisli aslan pencesi ictim ama cok degil 15 gun ve gunde 1 incir yedim zeytinyaginda 1 gun bekletip . Rabbim sifa kil araci kil dedim hep . yanlisi da burda yapiyoruz veren Allah ondan medet umuyoruz tobe hasa YaRabbim AffetAminnn cnm insallah. Dun tam da guzel bir gunde persembeyi Cumaya baglayan gecede yazdiklarinin hepsini yaptim insallah rabbim tez zamanda hayirlisiyla benim kizima da bir kardes nasip eder
Masallah cok sevinmistir. Ben de kizima kardesin olacak haberini veririm Insallah en yakin zamandaAminnn ben kizima söyledim cocugum agladi
hep dua ederdi Allah im dualarimi kabul etti diyo biyandan
Insallah allahin izniyleBende hergun bunu hayal ediyorum ogluma verecegim müjdeyi
Umarim bir gun gercek olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?