Bir çocuk Sahibi Olupta Ikinciye Hamile Kalamayanlar

Dr ne dedi peki bede ptesi gitcedr
canim benim benim 9 yasinda kizim var yasim 33 . esim 10 yas buyuk benden ben bundan 5 sene kadar once kist agrisiyla acile kaldirildim sonra dr o kistler icin hap verdi ictim 1 sene sonra benim giderek artan ve yogunlasam adetlerim oldu artik hic durmuyodu bana 2 kez histereskobiyle kuretaj oldum parca alindi . 1 sinde sonuc endemetrium hiperplazi hucre buyumesi polipler cikti sebebi progesteron hormonum calismiyomus eger bikac sene icinde tedavi olmazsam hucre buyumesi kansere ceviriyormus. sonra hormon tedavisi gordum o zaman hamile kalmam yasakti olsada yasamazdi ve benim hormonlarimdan dolayi benide etkilerdi.
2. histerskobiyi oldum tabi bunlar hemen hemen 1 seneyi buldu. 2 ci histereskobiyle sonuclarim temiz cikti. dr 3 ay rahim kendine gelsin hersey normal hamile kalirsin Allah verirse olur dedi. olmazsa 3 ay daha bekle tedaviye geceriz dedi.Sukurki temmuzun son gunleri histereskobiyle kuretaj oldum tamda 3 ay sonra hamile kaldim Rabbim e sukur. benim esimde sorun yok sorun bendeydi sorunun hallolmasida cok uzun surdu beni yipratti Allah tan Rabbim verdi Sukur yoksa artik tedaviydi doktordu kaldiracak kafa kalmadi yiprandim cok ne cektigimi ben bilirim Allah bilir. benim gibi olup rahmi alinan var ben bunuda bilince cok yiprandim Allah buyukdur

Biliyorum cnm hamilesinya ondan sordum Ben de hsg cekilcem onumuzdeki adetten sonra nasil olacak korkuyorum da
hgs cekinmedim zaten bana histereskobiyle hem bakildi hem temizlendi 2 kez .
rahim filmi cektirip hamile kalani duydum valla. tupu tikaliymis. ama bende tup te sorun olsaydi yada baska bisey histereskobiyle hepsi cikiyor. ne var ne yok cikiyo. sende tup tikanikligindanmi suphelendi doktor

Yok cnm yumurtaliklar ve hormonlar normal olunca esimden test o da normal cikarsa hsg cekeriz demisti doktor en son otesi de yok artik tetkik olarak.

Allah tekrarindan korusun saglliklica kucagina al insaallah hastalik zor geldimi gitmek bilmiyor.Ama Allah verince veriyor

Aminnn cnm insallah. Dun tam da guzel bir gunde persembeyi Cumaya baglayan gecede yazdiklarinin hepsini yaptim insallah rabbim tez zamanda hayirlisiyla benim kizima da bir kardes nasip eder
Aminnn ben kizima söyledim cocugum agladi
hep dua ederdi Allah im dualarimi kabul etti diyo biyandan

Aminnn cnm insallah. Dun tam da guzel bir gunde persembeyi Cumaya baglayan gecede yazdiklarinin hepsini yaptim insallah rabbim tez zamanda hayirlisiyla benim kizima da bir kardes nasip eder
Allah im dualarini kabul etsin inisAllah ama pes etme vakti vardir bazen duayi birakiyim diyosun seytana inat oku oku oku Rabbim kabul eder emin ol . dualarimiz olmasa biz hiciz. sunu kabullen vercek olan Rabbim bi sey icerken yerken mesela be incir zeytinyaginda beklettim yedim birde testeredisli aslan pencesi ictim ama cok degil 15 gun ve gunde 1 incir yedim zeytinyaginda 1 gun bekletip . Rabbim sifa kil araci kil dedim hep . yanlisi da burda yapiyoruz veren Allah ondan medet umuyoruz tobe hasa YaRabbim Affet

Benim kızımda
Tüpbebeği bilmiyor (transeferimin3.günündeyim)

Eşimle şakalaşırken işime gelmeyen bir konuda

üstüme gelme benimde bir kalbim olabilir kırık kırık oluyor sonra dedim
(kızımın iki üç yaş haksızken kullandığı repliğidir)

Konuyu bilmediği halde birden tüm ciddiyetiyle

“Allahım işallah annemin içinde iki kalp vardır “

deyiverdi dumur olduk aşırı duygulandım
Burnumun direği sızladı bir an
İnşallah allah kuzumun duasını kabul etmiştir malum olmuştur içine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…