Bir çocuk Sahibi Olupta Ikinciye Hamile Kalamayanlar

İnsallah gelmistir melegin yerlesiyordur en güzel yerine sıkı sıkı tutunsun
Bende hep oğluma dua ettiriyorum onun hatrina gelsin en azından

İnsallah gelmistir melegin yerlesiyordur en güzel yerine sıkı sıkı tutunsun
Bende hep oğluma dua ettiriyorum onun hatrina gelsin en azından
sen nekadardirr istiyosun oglusun kac yasinda belki yazdin unuttjm kusuruma bakma

Yaklaşık 4 sene oldu oglum 7 yaşında kime gitsem sorun yok diyorlar tüp denemekten korkuyorum ha oldu ha olacak diye beklerken tükeniyorum
ben 5 seneye yakindir bekliyodum seni cok iyi anlarim . dr ne diyo bir iki dr a gitseydin

İyi geceler hanımlar. Kizim 7 yasinda.Bizde 2.istiyoruz bir süredir 16 ay oldu hala beklemedeyiz 2 defa dr gittim ilkinde herseyim normal cikti dr 1 sene beklemeniz lazim vucut kendini hamilelige hazirlamasi lazim bazen boyle olur dedi beklemeye devam ettik 1 sene dolunca tekrar gittim yine bi sorun göremedi eşiniz muayene olsun dedi geçen ay o da muayene oldu sperm kalitesi düşük çıkmış ilaç vermiş 3 ay kullan demiş beklemedeyiz hayırlısı olsun hakkımızda hiç bu kadar geç olacağını tahmin etmemiştim kızım çok istiyor yavrum herkesin kardeşi var da neden benim yok anne diyobeklemesi sabretmesi çok zormuş rabbim dileyen isteyen herkese nasip eder inşallah...

merhaba kızlar..
benimde kızım 2,5 yaşında. bebekliğinde çok huysuz olduğu için tekrar hamile kalmaya korkmuştum. o yüzden spiral taktırdım. spiral yapışmış. histeroskopiyle çıkarıldı.
şimdi hamile kalma denemelerine başlamak istiyoruz.
inşallah hepimiz ikinci bebeklerimize kavuşuruz...

hemen moralini bozma daha yeni baslamissin denemeye olur insallah. Pozitif olalim ki yavrularimizin kardesi gelsin

Aynı şeyleri ben de yasadi m yaklasik 3 yilcbekledim eşimde sperm azligicgibi sorunlar çıktı vitamin kullandı keçi boynuzu kuru falan olamadı tup bebeğe karar verdim 3- 4 ay kala hamile olduğumu öğrendim ki doktorlar bile tüp yap diyorlardı dileğim asla ümidini kesme ya latif teşviğini çek rabbim nasip ederek inşallah

Çok şükür 9 haftalık hamileyim dr eşime verdiği ilaç fayda etti biraz uzun bi bekleyiş olsada sonu güzel oldu elhamdulillah rabbim dileyen isteyen herkese nasip eder insallah

3 seneyi gecti beklemedeyim.Allah verirse olacak inşallah.Kizim 6 yaşında kardeşi olsun çok istiyorum ve olmadığı için kendimi suçluyorum yumurtalık kistlerim var ve çatlama olmuyor.

Olmamasinin en buyuk nedeni olmuyor olmuyor diye kafaya takip stres yapmak bence. 3 yilin sonunda ben bunu anladim kizlar. Doktora gidin bir sikinti gorurse caresine bakin ama cok da inanmayin doktorlara.
Benim yumirta rezervim azalmis o nedenle olmuyordu 2. Cocuk. Doktorlar tup bebege yonlendirdi biz de apar topar gidip yaptirdik olmadi. Sonra gittik 1 tup bebek daha denedik yine olmadi. Am simdi arrik olmuyor vazgecelim 3. Tup bebegi de yaptirmayalim dedikten 3 veya 4 ay sonra hamile kaldim.

Oglum 8 yasinda gecen ay kimyasal gecirince, aslinda 2.cocugu istedigimi fark ettim bende.bu ay calismalari tamamladık. Sira sat gununu beklemeye kaldi. Hakkımızda hayirlisi olsun hepimizin insallah.

Ben de bende ilk oğlum29 aylık şuan, ikinci oğluma kavuşmak istiyprum,ekim gibi emzirme bitti, aralığa kadar folik asit falan kullandım , adetim de düzenliydi 32 gün. Tam denemeye başladık düzenim bozuldu.53-37-63 de oldum. Buay ovulasyontakibi yapıyorum, 32. Günüm hala pik yok. Doktora da gttim rahmim temiz yumurtalıklarda öyle ciddi bi kistlenme yok. Adet olunca3. Gün testler yapılacak da bırakın adetiovulasyon göremedim beni de alın aranıza hep birlikte bekleyelim ikinumaralarımızı kızlaaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…