İnsallah gelmistir melegin yerlesiyordur en güzel yerine sıkı sıkı tutunsunBenim kızımda
Tüpbebeği bilmiyor (transeferimin3.günündeyim)
Eşimle şakalaşırken işime gelmeyen bir konuda
üstüme gelme benimde bir kalbim olabilir kırık kırık oluyor sonra dedim
(kızımın iki üç yaş haksızken kullandığı repliğidir)
Konuyu bilmediği halde birden tüm ciddiyetiyle
“Allahım işallah annemin içinde iki kalp vardır “
deyiverdi dumur olduk aşırı duygulandım
Burnumun direği sızladı bir an
İnşallah allah kuzumun duasını kabul etmiştir malum olmuştur içine
sen nekadardirr istiyosun oglusun kac yasinda belki yazdin unuttjm kusuruma bakmaİnsallah gelmistir melegin yerlesiyordur en güzel yerine sıkı sıkı tutunsun
Bende hep oğluma dua ettiriyorum onun hatrina gelsin en azından
Yaklaşık 4 sene oldu oglum 7 yaşında kime gitsem sorun yok diyorlar tüp denemekten korkuyorum ha oldu ha olacak diye beklerken tükeniyorumsen nekadardirr istiyosun oglusun kac yasinda belki yazdin unuttjm kusuruma bakma
ben 5 seneye yakindir bekliyodum seni cok iyi anlarim . dr ne diyo bir iki dr a gitseydinYaklaşık 4 sene oldu oglum 7 yaşında kime gitsem sorun yok diyorlar tüp denemekten korkuyorum ha oldu ha olacak diye beklerken tükeniyorum
Gittim cok dr a gittim tükendimben 5 seneye yakindir bekliyodum seni cok iyi anlarim . dr ne diyo bir iki dr a gitseydin
hayir Rabbim nasip ettiGittim cok dr a gittim tükendim
Sizin nasil oldu ikinci tüp bebek mi
Masallahhayir Rabbim nasip etti
Allah im sanada verir inisAllah olmasada takma bir tane var oda olmayan var Sukret kafana takma kendiliginden gelir inisAllahMasallah
hemen moralini bozma daha yeni baslamissin denemeye olur insallah. Pozitif olalim ki yavrularimizin kardesi gelsinİyi geceler hanımlar. Kizim 7 yasinda.Bizde 2.istiyoruz bir süredir 16 ay oldu hala beklemedeyiz 2 defa dr gittim ilkinde herseyim normal cikti dr 1 sene beklemeniz lazim vucut kendini hamilelige hazirlamasi lazim bazen boyle olur dedi beklemeye devam ettik 1 sene dolunca tekrar gittim yine bi sorun göremedi eşiniz muayene olsun dedi geçen ay o da muayene oldu sperm kalitesi düşük çıkmış ilaç vermiş 3 ay kullan demiş beklemedeyiz hayırlısı olsun hakkımızda hiç bu kadar geç olacağını tahmin etmemiştim kızım çok istiyor yavrum herkesin kardeşi var da neden benim yok anne diyobeklemesi sabretmesi çok zormuş rabbim dileyen isteyen herkese nasip eder inşallah...
Aynı şeyleri ben de yasadi m yaklasik 3 yilcbekledim eşimde sperm azligicgibi sorunlar çıktı vitamin kullandı keçi boynuzu kuru falan olamadı tup bebeğe karar verdim 3- 4 ay kala hamile olduğumu öğrendim ki doktorlar bile tüp yap diyorlardı dileğim asla ümidini kesme ya latif teşviğini çek rabbim nasip ederek inşallahİyi geceler hanımlar. Kizim 7 yasinda.Bizde 2.istiyoruz bir süredir 16 ay oldu hala beklemedeyiz 2 defa dr gittim ilkinde herseyim normal cikti dr 1 sene beklemeniz lazim vucut kendini hamilelige hazirlamasi lazim bazen boyle olur dedi beklemeye devam ettik 1 sene dolunca tekrar gittim yine bi sorun göremedi eşiniz muayene olsun dedi geçen ay o da muayene oldu sperm kalitesi düşük çıkmış ilaç vermiş 3 ay kullan demiş beklemedeyiz hayırlısı olsun hakkımızda hiç bu kadar geç olacağını tahmin etmemiştim kızım çok istiyor yavrum herkesin kardeşi var da neden benim yok anne diyobeklemesi sabretmesi çok zormuş rabbim dileyen isteyen herkese nasip eder inşallah...
Çok şükür 9 haftalık hamileyim dr eşime verdiği ilaç fayda etti biraz uzun bi bekleyiş olsada sonu güzel oldu elhamdulillah rabbim dileyen isteyen herkese nasip eder insallahAynı şeyleri ben de yasadi m yaklasik 3 yilcbekledim eşimde sperm azligicgibi sorunlar çıktı vitamin kullandı keçi boynuzu kuru falan olamadı tup bebeğe karar verdim 3- 4 ay kala hamile olduğumu öğrendim ki doktorlar bile tüp yap diyorlardı dileğim asla ümidini kesme ya latif teşviğini çek rabbim nasip ederek inşallah
Allah anali babali buyutsunArkadaşlar ben 2.kızımı kucağıma aldım. Allah en güzel zamanda sizlere de nasip etsin demek için geldim.Hayırlı bayramlar. Allah gönlünüze göre versin inşallah
Âmin sağolasın. Sen de hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah...Allah anali babali buyutsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?