Daha oglun kücükmüs fazla büyümeden de kardesi gelir insallah. Cok mu stres yaptin acaba ondan mi bozuldu döngün? Korunmayi yeni birakinca da hormonlar sasiyormus düzene girer yakindaBen de bendeilk oğlum29 aylık şuan, ikinci oğluma kavuşmak istiyprum,ekim gibi emzirme bitti, aralığa kadar folik asit falan kullandım , adetim de düzenliydi 32 gün. Tam denemeye başladık düzenim bozuldu.53-37-63 de oldum. Buay ovulasyontakibi yapıyorum, 32. Günüm hala pik yok. Doktora da gttim rahmim temiz yumurtalıklarda öyle ciddi bi kistlenme yok. Adet olunca3. Gün testler yapılacak da bırakın adetiovulasyon göremedim beni de alın aranıza hep birlikte bekleyelim ikinumaralarımızı kızlaaar
Ne zamandir deniyorsun? Benim oglum da cok istiyor kardes insallah bize de nasip olurOglum 8 yasinda gecen ay kimyasal gecirince, aslinda 2.cocugu istedigimi fark ettim bende.bu ay calismalari tamamladık. Sira sat gununu beklemeye kaldi.Hakkımızda hayirlisi olsun hepimizin insallah.
Ne zamandir deniyorsun? Benim oglum da cok istiyor kardes insallah bize de nasip olur
Ya ben hiç doğum kontrol hapı spiral falan kullanmadım, acaba gercekten spermle buluşunca rahim sapıtıyo mudur nedır ya olabilir mi öyle bişi ?Daha oglun kücükmüs fazla büyümeden de kardesi gelir insallah. Cok mu stres yaptin acaba ondan mi bozuldu döngün? Korunmayi yeni birakinca da hormonlar sasiyormus düzene girer yakinda
Ya ben hiç doğum kontrol hapı spiral falan kullanmadım, acaba gercekten spermle buluşunca rahim sapıtıyo mudur nedır ya olabilir mi öyle bişi ?
Hazir piki yakalamisken degerlendir. Benim bugün adetim basladi haliyle yine yeni yeniden sarbastan baslayacagimKızlar tükürükle bakılan mikroskop var ya, gercekten gösteriyormuş yaakaç gündür yuvarlak çıkıyordu. Bugün gerçekten çatallanmalar başladıve ben de tam olarak öyle hissediyorum. 3-5 güne pik geliyo
Yaciddim kız bak ben! Ben oğlumu 20 ay emzirdim, oğlum10 aylıkken ilk adetimi gördüm ama 20 aylık olana kadar hep 40-60 arası adet gördüm haliyle günde 3-4 öğün emiyodu yani çok normal. Sonra emzirmeyi bi bıraktı anında 32 gün hiç şaşmadı, ay çok güzeldi anlamadan 5 kilo vermiştim hiç gazdı şişlikti sivilceydi adet öncesi gerginlikti olmuyodu. Sonra ne zamanki korunmamaya başladık o zaman adet döngüm sapıtmaya başladı. Benim adetlerim eskidende 30-45 arasındaydı ve yıkda bi kez fln 60 da olurdu ama atıyorum bi kere 60 da oldu diyelim, ardından35 i geçmez gelirdi. Ben aralıktan beri 3 kez adet oldum yav herseyim bozuldu. Spermin hormonlara etkisi olamaz mı olabilirkiz Allahta seni güldürsün.. bende hic bisey kullanmadim korundugumuz zamanda bile esim korundu ama 5 senedir spermlerle yumisler tanisamadi bir türlü yada alisamadilar hala
gozun aydin bence varKizlar Herkese iyi bayramlar önceliklesizce 2.çizgi varmi ? Test mi Bozuk acaba ?
Yok daha tam pik değil, idrarda baktım daha olmadı,2-3 gün içinde gelecek vucudumdan da hissediyorum. Ya benim koca bi değişik ya, çok hasta oldu bu aralar belki de ondan bilmiyorum, sevişebiliyo boşalamıyo çözemedim bunu. Ereksiyon herşey yerinde, resmen 10 günde 1 e indi spermle buluşmamız. Boşalmıycaksan hiç yorma beni de diyemiyorumHazir piki yakalamisken degerlendir. Benim bugün adetim basladi haliyle yine yeni yeniden sarbastan baslayacagim
gozun aydin gebelik testi dimi yanlis mi gördüm
Cok silik var gibi canim ya insallah cifte bayram olur sanaKizlar Herkese iyi bayramlar önceliklesizce 2.çizgi varmi ? Test mi Bozuk acaba ?
kac gun geciktin cok yeni gibiSağolasin:) Evet gebelik testi, test akti gibi geldi sanki bana emin olamadim.
kac gun geciktin cok yeni gibi
insAllah saglikla yukselir
Cok silik var gibi canim ya insallah cifte bayram olur sana
Ay yarın sabah bitane daha yap bu çok arafta kalmış yaaaaKizlar Herkese iyi bayramlar önceliklesizce 2.çizgi varmi ? Test mi Bozuk acaba ?
Ay yarın sabah bitane daha yap bu çok arafta kalmış yaaaa
Adete 10 gün mü varGecmediki daha 10 gün var.
Fakat Adet bitimi yumurtladigimi düşünerek, ve cok fazla belirti yaşayarak simdiden 2 günde bir yapmaya basladim.Sanırım kafayi yiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?