- 7 Kasım 2015
- 616
- 180
- 18
- Konu Sahibi Ecemmnazz90
-
Müdürü ya da iş arkadaşı?
Ya kişi fark etmez fakat forumda her türlü tavsiye verilebilir ama birini dövmek, dövdürmek gibi suç içeren şeyler önerilemez. Mune hanım görmesin valla, ya da görsün mü?
Ya kadın şaka altında bana laf göndermiş işte sanki onun dediğine bakıp öyle şey mi olur.. Ne kadar abarttınız ya. Dövdürmek nedir yahu ?5aydır altında çalışanın gecikmesine susan bir adam ne zaman lanet bir adam oldu onu anlamadım ben. dayak nerden çıktı orasını hiç anlamadım. Değişikmiş. Bilmiyorum görmesin bence de.
Fazla tepki gelince nasılda lafı değiştirdiniz.Arkadaşlar haftada 2 kez böyle yanlış yazmışım normalde 9 da ordayım bazen 2 gün (oda bazen) 9.35 9.40 ta ordayım
Ya hic gulecegim yoktu yemin ederim aynisini diyecektim.Kpss zor bir sinav degil miydi la?
Evet evet.. :)Fazla tepki gelince nasılda lafı değiştirdiniz.
Sayfalarcaaaaa yorum yazılmış. Haksızlığınızı anladınız mı yoksa hala "ayy ben kötü bi insansım istifa edicem" kafasında mısınız? Size istifa edin vs diyen yok. Yaptığınız şey ha haftada 2 gün ha 3 gün, yine de kabul edilemez. Ayda 1 gün bile olsa kabul edilemez. Onca uyarı alıp laf işitene kadar hergün 9 da masanızın başında olun kimsede size birşey diyemesin. Çok mu zor yani?Evet evet.. :)
Beni çağırmışsın geldim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?