Bir daha geç kalırsan gönderirim.. ! Ben bişe yapmadım ki..

Arkadaşlar haftada 2 kez böyle yanlış yazmışım normalde 9 da ordayım bazen 2 gün (oda bazen) 9.35 9.40 ta ordayım

5aydır altında çalışanın gecikmesine susan bir adam ne zaman lanet bir adam oldu onu anlamadım ben. dayak nerden çıktı orasını hiç anlamadım. Değişikmiş. Bilmiyorum görmesin bence de.

5aydır altında çalışanın gecikmesine susan bir adam ne zaman lanet bir adam oldu onu anlamadım ben. dayak nerden çıktı orasını hiç anlamadım. Değişikmiş. Bilmiyorum görmesin bence de.
Ya kadın şaka altında bana laf göndermiş işte sanki onun dediğine bakıp öyle şey mi olur.. Ne kadar abarttınız ya. Dövdürmek nedir yahu ? iyice saçma olmaya başladı artık..

Ben lisans ogrencilerim/stajyerlerim bile 45 dk gec kalsa ciddi uyari veririm. Kaldi ki devlet memuru olarak gec kalacaksiniz. Daha neler!?

Is hayatinda kirilgan olma luksunuz yok. Ayrica biraz olgunlasmaniz lazim. Sanirim 1990 dogumlusunuz, ne kucuksunuz ne cahilsiniz. Yasitiz ben universitede 21 yasinda kadro aldigimda en kucuk bendim, su an evliyim bir de cocugum var. Ne o zaman ne de su an is yasamimda bir sey degismedi. Kendinize bahaneler sunmayin cok uzulursunuz.

Konu sahibi cok haksizsin hemde oyle boyle degil sizin yerinizde olmak isteyen binlerce kisi var halinize sukredin. Ne demek gec gitmek, uykuyi sevmek de kalkamamak madem zamaninda orada olabilirsiniz bu isguzarlikda neyin nesidir? Babanizin isinde mi calisiyorsunuz? Gec kalarak, arkanizdan laf soyleterek kazandiginiz para helal bile olmaz dikkat edin derim..
Ayda yilda bir olsa herkes tolerans gosterir tabiki ama bu nedir?

bende memurum 7.30da kurumda olurum.memurluk demek ayagi uzatip yatmak degil erken yatcaksin erken kalkcaksin birde kimseye gulucuk dagitma yeri degil bu nasil sikayet.calisan insanlar sabah bir saatlik izin alip islerini cozmeye geliyo siz yerinizde olmayinca onlarin izinleri yanmis oluyo ondan haberiniz varmi

yav hiç te umrumda değilsiniz politikasını git sen iş yerinde yap bence ki yapmışın zaten :) Kimse gerizekalı değil burda haksız olduğunu düşünüyorsan buraya fikir almak için yazmadın tatlım buraya ne kadar yazılırsa yazılsın sen son derece egolu ve değiştirilmez bir insansın ve maalesef senin gibilere bişi olmaz ama içten içe ağır patlarsın o zaman da egondan yardım istersin tamam mı şekerim öptüm seni hadi yine umursamaz tavrınla cevap ver bana ki vereceksin eminim ben de amatörlüğüne kahkahalarla yine güleyim :)

Sayfalarcaaaaa yorum yazılmış. Haksızlığınızı anladınız mı yoksa hala "ayy ben kötü bi insansım istifa edicem" kafasında mısınız? Size istifa edin vs diyen yok. Yaptığınız şey ha haftada 2 gün ha 3 gün, yine de kabul edilemez. Ayda 1 gün bile olsa kabul edilemez. Onca uyarı alıp laf işitene kadar hergün 9 da masanızın başında olun kimsede size birşey diyemesin. Çok mu zor yani?
Haksızsınız, hatalısınız, düzeltmeniz lazım. Bunca yorumdan sonra farkına vardınız di mi?

Arkadaşlara katılıyorum özel sektörde olsanız kapıya koyarlardı coktan.
Ben işime ilk defa sadece 10 dk. o da otobüs saatinde gelmediği için geç kaldığımda; gidip özrümü bildirdiğimde "bir daha kesinlikle olmasın", "gerekirse bir önceki otobüse bin yine de saatinde burda ol" tavrıyla karşılaşmıştım. Çalışma hayatı uzaktan görüldüğü gibi değil... Siz iş hayatına henüz hazır değilsiniz anlaşılan. Kolaylıklar diliyorum.

insanlar gerekenleri soylemisler, onlarla ayni fikirdeyim, uyanamama probleminizin olmasi, isyerinizin oradan otobus dolmus gecmemesi dogru mazeretler degil, gencecik insansiniz daha ozenli olabilirsiniz isinizde

Evet hatalıyım diyorum düzelticem diyorum. Şuna acıdım sadece kimseye hakaret etmedim tasdikledim. ( ki haklısınız diyorum zaten ) hemcinslerimin bu kadar üstüme gelmesi bilmiyorum.. Güzellikle söylemek var bir de sen Nasıl insansın gibi yorumlarla karşılaşıyorum.. Niye bu hale geldik ki. Ben yine de hepinize teşekkür ediyorum :) ne diyim yani

Arkadaşın mesajlarını okurken kafamda canlanan profil şu. Kazık kadar olup bebek takliti yaparak konuşan, gittiği elit mekanlarda tasırarak sürdüğü rujuyla dudak büzerek fotoğraf çekinen, dağınıklığı rahatlığı her yere geç kalmayı cool bi karakter özelliği sanan, etrafındaki herkesin onu pohpohlaması gerektiğinı pohpohlamayanların onu kıskandığını düşünen şirine ayaklarındakı, kimsenin ciddiye almadığı he he diye idare ettiği bi tip. Lütfen senin yerinde olmak isteyen bi sürü insan var filan deyip durmayın seviniyor arkadaş resmen. 18 yaş üstü kimsenin yerinde olmak isteyeceğini sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…