Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Canim kız mıymış seninki?Allah hayirla kucağına almayı nasip etsin. Biz ne yaparsak yapalım Allah dilediğini veriyor. Ruh halin nasıl?
Aynen kuzum bugun ogrendim,kizmis,,ruh halim ne iyi ne kotu nasip canim
Bütün teoriler çürüdü tek gerçek nasip olduğu anlaşıldı canım hayırlısı böyleymiş
Aynen kuzum a'dan z'ye herseyi yaptim, hem fiziken hem manevi. Allah boyle uygun gormus

Aynen kuzum bugun ogrendim,kizmis,,ruh halim ne iyi ne kotu nasip canim

Aynen kuzum a'dan z'ye herseyi yaptim, hem fiziken hem manevi. Allah boyle uygun gormus
Tevekkeltü alallah. Bizim yaptıklarımızin, denediklerimizin hepsi bir yere kadar. Allah bizim için ne dilerse onu veriyor canım. Hayırlı olanı, sağlıklı olanı vermiş olsun inşallah. Şu da bir gerçek ki insan nefsi olmayanı istiyor. Benim içimde kız sevgisi hala var ama kız için ısrarci olmaktan vazgeçtim. Şimdi ruh halimi kontrol altında tutmaya çalışıyorum. Zorlanmıyor muyum? Evet zorlanıyorum. Ama hep dua ediyorum sukurdar bir kul olmak için. Hayrını görmek için.

Ben pek bi heyecanla denedim. 3.oglum yoldakız evlat içimde kaldı. Her şey nasip kısmet. Allah sizlere nasip etsin. İçimdeki isteğin bitmesi için de bana dua edin.
Hayırlı olsun canım sağ Salim kucağına aşmayı nasip etsin
Neler yaptınız kız olsun diye yada yapılmalı mı

Oyle tabi canim , Rabbim bizden iyisini bilir, nefis evet zor geliyor bazen ama yapacak bisey yok. Rabbim dileyene nasip etsin, benim icin de cocuk sayfasi kapandi artik

Deneyip tutturan cok canim ama en onemlisi nasip. Allah yazmamissa hersey bos
Canim benim hic belli olmaz belki diger gittiginde süpriz yasarsin benimki 5 aylikken kendini gösterdi belli olmaz ama herseyden önce saglikli hayirli evlat olmasi
Canim birde pikken deneme oldu sanirim dimi acaba bi tik silinsemiydi

Canim benim hic belli olmaz belki diger gittiginde süpriz yasarsin benimki 5 aylikken kendini gösterdi belli olmaz ama herseyden önce saglikli hayirli evlat olmasi
Hem Pikken hem silinince deneme oldu cnm
Bilmem değişirse sürpriz olur nasıp canim

Uzun zamandır buraya yazmadım
L Laladunya seni anlıyorum canım umutla erkek evlat bekledin gönlünde yatan oydu... hayal kırıklığı belki senin için ama mesela ben hamile kalabilmek için 1,5 senedir öyle uğraşıyorumki hasretle günleri iple çekiyorum yeterki çocuğumun sağlıklı bir kardeşi olsun tek kalmasın diye
Emin ol bu daha zor bi durum
Allah böyle istemişse elbette senin için hayırlısı böyleymiş sadece bunu düşün
3 kız evlat her insana da nasip olmaz
Biz 3 kızkardeşiz , annem zamanında deli gibi erkek evlat istemiş ama Allah vermedi
Şimdiyse o kadar memnunki kızları olduğundan, iyiki siz olmuşsunuz diyor.
Hayırlı evlat herşeyden değerlidir...
O yüzden sende gönlünü ferah tut, onlarda bizim gibi 3 kızkardeş elele verecek Allah'ın izniyle sana herzaman destek olacaklar
Erkek evlatlar annenin yanında herzaman olamıyor iş hayatına atıldıkları için bide yapıları gereği kızlardan farklı oluyolar ama kız evlatlar daha çok arar sorar yardım eder
Benim şimdi 2.si de oğlan olsa hiç üzülmem Rabbim neyi uygun görmüşse hayırlısını nasip etsin yeterki olsun artık

Canim tesekkur ederim, en hayirli zamanda Rabbim sana ve burda ki arkadaslara saglikli hayirli kiz evlatlar nasip etsin, evet gonlum erkek olmasindan yanaydi ama nasipte yokmus. Ilk duydugum da uzuldum evet ama suan gayet alistim soylemesi zor olsada.
Dilerim Allahtan once hic bebegi olmayanlara, sonra da siz kiz isteyen ve erkek isteyen annelere hayirli evlatlar nasip olsun

Amin canım Allah razı olsun
Unutmaki 3 kız evlat sahibi olanlar cennetle müjdelenmiş kız evlat ne kadarki değerli demekki. Rabbim bizlere de sağlıkla nasip etsin bu duyguyu bütün dinleyenlere yaşatsın amin

Amin canim insallah
Allah razi olsun

Bende ovulasyon testine başlayacağım kız istiyorum silinince mi pik yapınca mı birlikte olmak lazım

Kız evlat sahibi olamayanlar, sadece oğlu olanlar neden çok şanssız görülüyor anlamıyorum. Hep kız evlat hayırlıdır, vefalıdır deniyor. Dün de halam annemle konuşurken 3.cocugumun da erkek olduğunu öğrenince aaaa yazık desene yeşil kartlı bile olamayack(bir söz var ya iki kızı olan sigortalı, bir kızı bir oğlu olan yesilkartli, iki oğlu olan bagkurlu falan derler ya hatırladığım kadarıyla) demiş. Ben de anneme dedim ki deseydin onun sigortaya ihtiyacı yok pırlanta gibi mesleği var Allah evlatlarina muhtaç etmez inşallah diye. Buna rağmen canım sıkıldı. Kız ve ya erkek sahibi olmamak eksiklik değil ki. Bir canlının tırnağını, saç telini bile yaratmaya gücü olmayan insanoğlu Allah'ın verdiği cana kusur buluyor. Biz elimizden geleni yaptık, ben mesela dualar, hatimler, teheccüt namazları, hacet namazları ile istedim . Hatim, kurban adağında bulundum yine vermedi. Rabbımin demek ki vermemesi hayirliymis. Kız verip imtihan etmesindense erkek vermesine milyon kere şükrederim. Canım sıkıldı içimdekini dökmek istedim kusura bakmayın . Allah hepimize hayırlı evlatlar versin verdigiyle imtihan etmesin inşallah.

Canım sen canını sıkma kimsenin dediğine kulak asma seninde aslan gibi 3 erkek evladın var ne güzel bu da bir nimettir
Ben cinsiyete takılmam Rabbimden herzaman hayırlısını isterim, yine oğlum olsa tek yapacağım şey şükretmek olur. Oğlumun kardeşi olsa dünyalar benim olur. Gerisi boş...
Allah dilediğine kız evlat verir dilediğine erkek evlat verir dilediğine de vermez. Ne vermişse ve ne verecekse sonsuz hamdolsun.
Her kız evlat hayırlı olacak diye bişey de yok veya her erkek evlat hayırsız. Boş laf bunlar.
Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin

Aynen canım ya gerçekten toplumda bu algı var erkek çocuk hayırsız bi yılan girsin koynuna sana bakmaz senin yanına bile yanaşmaz belki de böyle diye diye erkek çocuklarını biz kendimizden uzak yetiştirip hayırsız evlat moduna sokuyoruz.

Ablamın 3 tane kızı var işte ev işlerine yardım etmiş. Senin de kızın olsa nasıl destekler işte bana arkadaş gibiler oturuyoruz çay kahve içiyoruz erkek çocukla olmaz yapamazsın bunları diye düşünüyorlar. Yani anlamıyorum tamam hemcinsim olarak belki beni daha iyi anlayabilir ama ben oğlumla da çay kahve içip muhabbet edebilirim ya da ev işlerini beraber yapabiliriz diye düşünüyorum anlamadım valla hayırlısı olsun tek istediğim o sağlıklı hayırlı

Kuzu hic sikma caninj, kizi olanlara da erkek evlat bambaska diye soyleniyor, halbuki hepsi evlat. Insanlar cok ilginc. Heryere dili dönüyor oylelerinin. O guzel kalbini ferah tut. Rabbim evlatlarimizla güldürsun yuzumuzu. Gerisi bos ❣

Aynen öyle yani iş annede bitiyor çocuğa ilk eğitimi anne verir asıl erkek çocuğa temizliği yemeği öğretmek gerekir kızlar nasıl olsa her türlü öğreniyorlar. Marifet erkek çocuğa öğretmek ,bence bu bir anne için gurur verici

Bana hep kız ile ilgili konuştukları için oğlu olmayana ne söylüyorlar acaba diye merak ediyordum canimsenden öğrenmiş oldum. Allah razı olsun canım iyi ki biz birbirimizi anlayabiliyoruz. İnsanlar konuşmak için bahane arıyor zaten. Geçen bir arkadaşım hamile olduğumu duyunca kızsa yaşadın yazmış. Ben de dedim ki sağlıklı ve hayırlı doğsun da erkekse de yaşadım. Sonra olayı toparlayan bir mesaj daha atti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…