bir derdim var yardım

13 yıldır yeterince tanımış olmalısınız, hala beklenti içerisine girmeniz sizi hep daha çok incitecek
yerinizde olsam asla hiçbi şeylerine tenezzül etmem
bir de şu boyutu var,
sadece siz istediniz diye almaları mutlu eder mi? beni etmezdi
içlerinden gelerek yaptıkları minik bir şey bile daha değerlidir.

sizi anlıyorum eğer aileniz olarak görüp de destek bekliyorsanız
ancak sırf çıkardan ibaretse, ne aldırırsam kardır zihniyetiyse ayıp
(iki yönden de bakmaya çalıştım tanımadığım için, kırılmayın lütfen)

bence tarzınızı, bakış açınızı değiştirin
eşinizi de, kendinizi de boşuna yorduğunuzu düşünüyorum

sağlıklı bir ilişkiyi elbette tercih ederim varlıklı olana...!

Esinizin yerinde olsam daha sert tepki verebilirdim, az bile soylemis. Merak ettim siz bu ruh hali icindeyken sizin aileniz nerelerde?

edersin de, bu bi zorunluluk degil, yardim etmeye mecbur degiller yani.. bi de erkekler konu aileleri olunca uzerine ortmek icin boyle tepkiler verebiliyolar.. kadin da dirdirci pozisyona dusuyo.. denemis gormussunuz, hala esinize ailesi hakkinda dert yanmaya luzum yok

eşin anneci tiplerden ..

cnm benim üzülme,mesafeli ol saygını yitirme ..
çok teşekkür ederim hanımefendi kimse kusura bakmasın bu kadar insanın içinde en zeki sizsiniz.ne demek istediğimi anlatabilmişim.çok teşekkür ederim gönlüme biraz su serpildi sayenizde.yazılan bütün karalamaları kabul etmiyorum.Allah herkese daha çok versin kimsenin malında,parasında gözüm yok kv olduğu için onlar yoksul değil darda kaldığımızdan bir anneden bir babadan bir gelin olarak yardım beklemişim çok mu?bir torununa bir oda çok mu?herhalde durumları iyi olmasa ben zaten aldırmam.bir oda çok mudur?sizler darda olsanız en yakın kime gidersiniz tabiki anne baba Allah zorda bırakmasın ama içimi açıtan yazılar okudum ağlayarak inş sizde yaşarsınız diyorum beddua olarak algılamayın sakın ki sizin sözleriniz bedduadan da beterdi.Allah görüyo benim yüreğimi ve yaşadıklarımı ve rabbim herksin kalbine göre versin.

Bencede yardim etmek zorunda degiller ama baska seylerden rahatsizsaniz bilemicem. Evinize geldiklerinde ne yapiyolar mesela

Keşke içinizi acıtmasaydı bu yorumlar, keske bu yorumlardan ders alsaydınız ama öyle hir derdiniz yok sizin...

Beddua olarak algılamıyalım öyle mi,bu da son zamanlarda moda oldu,konu sahipleri istedikleri cevapları alamıynca inşallah siz de yaşarsınız bilmem ne diye beddua ediyor,sanırım bilmiyorsunuz inşallah yaşarsınızdır da bir bedduadır ve beddua sahibine geri döner derler.

Aynen dedikleri gibisin... Sanki kayınvaliden sana yardım etmek zorundaymış gibi... Sanki çok muhtaçmışsın gibi evin var barkın var ne bu kıskançlık...

Yaptığımız yorumlar iq süzgecinden de geçtiğine gore dagilabiliriz.

Insanlar cocuklarini buyutup koluna bilezik takiyor onun lafini yapiyorsunuz.. Universitey bittikten sonra aile bekarken bile para vermezken size niye versin? Herkes kendi basinin caresine baktik. Biz de esimle evi de arabayi da kendimiz aldik kimseden destek beklemedik bile. .
Insanlari yaşlılıklarinda rahat birakalim en azindan.. Ayrica sizi haksiz gorenlere edilen beddua sadece size doner bilginize...

Ailesi size para vermek zorunda değil...
Aile para vermek zorundaysa sizin aileniz de versin o zaman.
Hayat müşterek değil mi, ikiniz için.
Eşinizin ailesi bir şeyinize karışmak istese izin vermezsiniz..
Ama para vermek zorunda öyle mi..bu sizin yuvanız.
Birilerinin desteğine ihtiyacınız varsa ev almaya girişmeseydiniz.
Ve eşinize eşinizin ailesini şikayet ederseniz haklı bile olsanız-ki değilsiniz bence-
Eşiniz sizinle oturup ailesini çekiştirmeyeceğine göre, sizin hakkınızda kötü düşünür.

Ay çok sinir oluyorum boyle tiplere bitanede bende var bundan. En iyisi sallamak. Boşver ya hayat Lisa ne ugrasacan bu kar yola gelmez. Sen kendin ek kendin te baskasinada minnet etme

kimse elbette ki zorunda değil arkadaşım herkes anlamak istediği gibi anlamak istiyor maalesef.benim ailem evlendiğim günden bugüne herşeyimize yardım etti ARABAmızı dahi onlar aldı daha ne...

sizlere şöyle bir örnekte vereyim geçenlerde ablam evlendi hepimiz elimizi cebimize atıp para toplayıp ona yardım ettik.dinimizde bunu emrediyor ey site sakinleri YARDIM sen verirsen Allah sana çok daha verir.ailemden bunu gördüm aileden birinin parasal ihtiyacı olduğunda herkes YARDIM eder altını çiziyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…