- 19 Nisan 2014
- 4.565
- 13.507
- 498
- Konu Sahibi tontikicileklerim
Eşiniz haklı. Neden para isteyip duruyorsunuz mecburiyetleri yok. Iclerinden gelir yardım ederler ne ala...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben çalışmıyorum çalışanların tuzu kuru tabi
edersin de, bu bi zorunluluk degil, yardim etmeye mecbur degiller yani.. bi de erkekler konu aileleri olunca uzerine ortmek icin boyle tepkiler verebiliyolar.. kadin da dirdirci pozisyona dusuyo.. denemis gormussunuz, hala esinize ailesi hakkinda dert yanmaya luzum yokbizim elimizde olsa eşim kesin verirdi.destek çıkacak bir durumları yok.13 yıllık evliyiz para vermek zorunda değiller tabi ama ev alırken yardım anlamında yapabilirlerdi.benim çocuklarım ev alsa veya evlendiklerinde onlara sonuna kadar yardım ederim siz etmezmiydiniz?
Bu karadeniz atasozu mu?:)Annemin sizin gibi insanlar icin bir lafi var 'Madem g.tun yok horona cikmayacaksin' sende calis tuzun kuru olsun dilenmezsin bana alin diye
Evet karadeniz atasozu :)Bu karadeniz atasozu mu?:)
çok teşekkür ederim hanımefendi kimse kusura bakmasın bu kadar insanın içinde en zeki sizsiniz.ne demek istediğimi anlatabilmişim.çok teşekkür ederim gönlüme biraz su serpildi sayenizde.yazılan bütün karalamaları kabul etmiyorum.Allah herkese daha çok versin kimsenin malında,parasında gözüm yok kv olduğu için onlar yoksul değil darda kaldığımızdan bir anneden bir babadan bir gelin olarak yardım beklemişim çok mu?bir torununa bir oda çok mu?herhalde durumları iyi olmasa ben zaten aldırmam.bir oda çok mudur?sizler darda olsanız en yakın kime gidersiniz tabiki anne baba Allah zorda bırakmasın ama içimi açıtan yazılar okudum ağlayarak inş sizde yaşarsınız diyorum beddua olarak algılamayın sakın ki sizin sözleriniz bedduadan da beterdi.Allah görüyo benim yüreğimi ve yaşadıklarımı ve rabbim herksin kalbine göre versin.eşin anneci tiplerden ..
cnm benim üzülme,mesafeli ol saygını yitirme ..![]()
Bencede yardim etmek zorunda degiller ama baska seylerden rahatsizsaniz bilemicem. Evinize geldiklerinde ne yapiyolar meselaeşim hep ailesini haklı buluyor her konuda asla beni haklı bulmuyor ve ailesi hakkında konuşturmuyor.o kadar bunalıyorum ki eşimden başka kime anlatabilirim ki onlar hakkındaki rahatsızlığımı.mesela evlenirken bize yardım etmediler 3 kuruş parayla evlendik zar zor ne zorluklar çektik.ev aldık 12 yıl sonra yine yardım etmediler ben para isteyince hep yok diyolar.1 yıl dil döktükten sonra kızıma oda aldılar ve aldırdığım için ben suçlu bulundum hatta alacakları gün yan çizmeye başladılar.eşim tarafından suçlu bulundum üstelik.sonra aldırdığım için bin pişman oldum eşek gibi kendi ödeseydi.geçen düğünde kv kolunda bilezikleri görünce şok oldum eşime dedim ki hem para yok diyolar hem bileziklerine bak annenin dedim gözünmü var dedi ve ben yine ŞOK Allahım ne oluyor böyle dedim.olsun yapsın diyo.ben dedim ki yapsın ona bi lafım yok ama neden yok diyolar ve neden ev alırken bize yardım etmediler o da yapmak zorunda değiller dedi.yani ben kötüyüm kötü gelinim herşeyde gözüm var.eşimin gözünde bu böyle.çok üzülüyorum.sanki kendimi ifade edemiyorum.onlar bana herşey söylüyolar evime geldiklerinde ben misafir onlar ev sahibi gibi.bunu hazmedemiyorum.ben ne sıkıntılar çektim ne fedakarlıklarda bulundum.ihtiyaçlarımı hep erteledim hala daha erteliyorum.hak etmiyorum.eşimin bunları görmemesi ve benim yanımda olmayışına çok üzülüyorum.sizce ben haksızmıyım.onlar evime geldiğinde nasıl davranmalıyım.
Keşke içinizi acıtmasaydı bu yorumlar, keske bu yorumlardan ders alsaydınız ama öyle hir derdiniz yok sizin...çok teşekkür ederim hanımefendi kimse kusura bakmasın bu kadar insanın içinde en zeki sizsiniz.ne demek istediğimi anlatabilmişim.çok teşekkür ederim gönlüme biraz su serpildi sayenizde.yazılan bütün karalamaları kabul etmiyorum.Allah herkese daha çok versin kimsenin malında,parasında gözüm yok kv olduğu için onlar yoksul değil darda kaldığımızdan bir anneden bir babadan bir gelin olarak yardım beklemişim çok mu?bir torununa bir oda çok mu?herhalde durumları iyi olmasa ben zaten aldırmam.bir oda çok mudur?sizler darda olsanız en yakın kime gidersiniz tabiki anne baba Allah zorda bırakmasın ama içimi açıtan yazılar okudum ağlayarak inş sizde yaşarsınız diyorum beddua olarak algılamayın sakın ki sizin sözleriniz bedduadan da beterdi.Allah görüyo benim yüreğimi ve yaşadıklarımı ve rabbim herksin kalbine göre versin.
Beddua olarak algılamıyalım öyle mi,bu da son zamanlarda moda oldu,konu sahipleri istedikleri cevapları alamıynca inşallah siz de yaşarsınız bilmem ne diye beddua ediyor,sanırım bilmiyorsunuz inşallah yaşarsınızdır da bir bedduadır ve beddua sahibine geri döner derler.çok teşekkür ederim hanımefendi kimse kusura bakmasın bu kadar insanın içinde en zeki sizsiniz.ne demek istediğimi anlatabilmişim.çok teşekkür ederim gönlüme biraz su serpildi sayenizde.yazılan bütün karalamaları kabul etmiyorum.Allah herkese daha çok versin kimsenin malında,parasında gözüm yok kv olduğu için onlar yoksul değil darda kaldığımızdan bir anneden bir babadan bir gelin olarak yardım beklemişim çok mu?bir torununa bir oda çok mu?herhalde durumları iyi olmasa ben zaten aldırmam.bir oda çok mudur?sizler darda olsanız en yakın kime gidersiniz tabiki anne baba Allah zorda bırakmasın ama içimi açıtan yazılar okudum ağlayarak inş sizde yaşarsınız diyorum beddua olarak algılamayın sakın ki sizin sözleriniz bedduadan da beterdi.Allah görüyo benim yüreğimi ve yaşadıklarımı ve rabbim herksin kalbine göre versin.
Aynen dedikleri gibisin... Sanki kayınvaliden sana yardım etmek zorundaymış gibi... Sanki çok muhtaçmışsın gibi evin var barkın var ne bu kıskançlık...eşim hep ailesini haklı buluyor her konuda asla beni haklı bulmuyor ve ailesi hakkında konuşturmuyor.o kadar bunalıyorum ki eşimden başka kime anlatabilirim ki onlar hakkındaki rahatsızlığımı.mesela evlenirken bize yardım etmediler 3 kuruş parayla evlendik zar zor ne zorluklar çektik.ev aldık 12 yıl sonra yine yardım etmediler ben para isteyince hep yok diyolar.1 yıl dil döktükten sonra kızıma oda aldılar ve aldırdığım için ben suçlu bulundum hatta alacakları gün yan çizmeye başladılar.eşim tarafından suçlu bulundum üstelik.sonra aldırdığım için bin pişman oldum eşek gibi kendi ödeseydi.geçen düğünde kv kolunda bilezikleri görünce şok oldum eşime dedim ki hem para yok diyolar hem bileziklerine bak annenin dedim gözünmü var dedi ve ben yine ŞOK Allahım ne oluyor böyle dedim.olsun yapsın diyo.ben dedim ki yapsın ona bi lafım yok ama neden yok diyolar ve neden ev alırken bize yardım etmediler o da yapmak zorunda değiller dedi.yani ben kötüyüm kötü gelinim herşeyde gözüm var.eşimin gözünde bu böyle.çok üzülüyorum.sanki kendimi ifade edemiyorum.onlar bana herşey söylüyolar evime geldiklerinde ben misafir onlar ev sahibi gibi.bunu hazmedemiyorum.ben ne sıkıntılar çektim ne fedakarlıklarda bulundum.ihtiyaçlarımı hep erteledim hala daha erteliyorum.hak etmiyorum.eşimin bunları görmemesi ve benim yanımda olmayışına çok üzülüyorum.sizce ben haksızmıyım.onlar evime geldiğinde nasıl davranmalıyım.
Yaptığımız yorumlar iq süzgecinden de geçtiğine gore dagilabiliriz.çok teşekkür ederim hanımefendi kimse kusura bakmasın bu kadar insanın içinde en zeki sizsiniz.ne demek istediğimi anlatabilmişim.çok teşekkür ederim gönlüme biraz su serpildi sayenizde.yazılan bütün karalamaları kabul etmiyorum.Allah herkese daha çok versin kimsenin malında,parasında gözüm yok kv olduğu için onlar yoksul değil darda kaldığımızdan bir anneden bir babadan bir gelin olarak yardım beklemişim çok mu?bir torununa bir oda çok mu?herhalde durumları iyi olmasa ben zaten aldırmam.bir oda çok mudur?sizler darda olsanız en yakın kime gidersiniz tabiki anne baba Allah zorda bırakmasın ama içimi açıtan yazılar okudum ağlayarak inş sizde yaşarsınız diyorum beddua olarak algılamayın sakın ki sizin sözleriniz bedduadan da beterdi.Allah görüyo benim yüreğimi ve yaşadıklarımı ve rabbim herksin kalbine göre versin.