BIR DERDIM VAR

Bence bu durumlari bilmezden gelin hatta konusmayin yarin obur gun biliyordun bize soylemedin diye esinizle kayinpederinizle vs kotu olursunuz sanki hic bilmiyormussunuz gibi davranin kayitsiz kalin tamamen. Kocaman kadin zaten ortada sorun yok.
Sağol

Off amma dolandırdınız lafı. Açık açık söyleyin işte, "görümcem bana kötülük yaptı. Şimdi onun yaptıklarını anasına babasına anlatıp intikam alsam mı" deyin de rahatlayın.
Konuyu bu amaçla açtığınız o kadar belli ki...
Yoksa kim, kendisine iftira attığını düşündüğü insanın hayatını kendisine dert edip üzülür?

Ve evet sizi ilgilendirmez. Aileye evlilik yoluyla dahil olmuş birisiniz o kadar. Benim kardeşimin hayatı eşimi ilgilendirmez, benim hayatım da kardeşimin eşini...
Nerede duracağını bilmek önemlidir. Siz de nerede duracağınızı bir an önce öğrenin bence ve kadının hayatından uzak durun. Hem kendi iyiliğiniz için hem onun için.

Son düzenleme:
ev kiralayıp beraber olmuşlar
Şimdi nasıl ailenin yüzüne bakicaksin en önemlisi kızının yüzüne nasıl guluceksin dedim
Ee bundan size ne?
Ailenin yüzüne nasıl bakacaksın derken? Siz sevişmiyor, kardeş kardeş yatıyorsunuz sanırım.
Anı şekilde çocuğun yüzüne gülmemekle alakası ne? O kadın o çocuğu fotosentez ile mi yaptı? Yoo, sevişerek yaptı.
Tekrar söylüyorum, size ne?
Bir daha sevgili yapma çocuğunu düşün tekrar bi yuva kur ya da yatırım yap gelecegine dedim
Aayy yine sizene. Sevgilisinden özel hayatından sizene.
Sizi sevmemekte haklı diye düşünüyorum, üzerinize vazife olmayan konular üzerine öğüt verip durmayın kadına.

Peki ben size sorayım.
Siz neden kaçarak evlendiniz?
Yazık değil mi anne babanıza?
Onların yüzüne nasıl bakıyorsunuz?
Neden aynı evde yaşamaya çalışıyorsunuz?Neden endi "yuvanızı" kurmaya çalışmıyorsunuz? Sizde geleceğinize yatırın yapıp ayrı eve çıkın bir zahmet.

Maddi durumun iyi değilse koştur koştur kaçmayacaktın. Kaçtıysan görümcenin sevgili çetelerini tutup olanları ailesine söyleyip ortalığı karıştırsam mı diye düşünmeyeceksin? Seni istememişler, sen kendin kaçmışsın. Bir de utanmadan kızlarının dedikodusunu mu yapacaksın aileye? Kız 28 yaşında, boşanacak kadar güçlü bir kadın. Seni ne ilgilendirir?

Gerçekten insanlar sadece kötü analiz için var galiba tıpkı senin gibi ben böyle bi yoldan yuruseydim onu ailesine kucuk düşürürdüm ondan nefret ederlerdi bi tek burda anlattım ve boş konusuyorsun kaç tane insanla uğraştığıma şahit oldun da INSANLARLA UĞRAŞMAYI BIRAK diyebiliyorsun

Ya bi sor cahil üye kendin isteyerek mi kaçtın diye konuşmak yada yazmak için yazma kendi kendine ne kurguladın bee

Rica ederim. Eşinle daha çok aran bozulacak gibi. Bir an önce evleri ayırmaya bak. Gelirse de anasının babasının evine gelsin.
Haklisin yaşım 19 kucuk olduğumu dusunup bisey beceremem sanıyorlar o yüzden ayrı eve gönülleri olmadi hala yok ama ben kararliyim

Ya bi sor cahil üye kendin isteyerek mi kaçtın diye konuşmak yada yazmak için yazma kendi kendine ne kurguladın bee
Cahil? Haddinizi bilin. Kaçan ben değilim sensin.
Ben anne babamın emeğini ayaklarımın altına alarak koştur koştur kaçmadım mesela. Oturduk, olumsuzlukları düzeltmeye çalıştım, üniversitemi okudum,18 yaşında koşa koşa "kocaaaağğ" demedim.
Kim kaçırdı, eşin silah zoruyla mı kaçırdı seni? Buna zerre inanmam. Silah zoruyla kaçırılan kaıdn burada görümce çekiştirmeye çalışmaz, gebelik planlamaz.
Sen daha kendi yaptığının arkasında bile duramıyorsun. Görümcen en azından boşanıp gelmiş, kendi kararlarını kendi verebiliyor. Kadın sana kötülük yapmış olabilir, ancak bu sana onun özel hayatını ortaya dökme hakkı vermez. Gidip ailesine anlatacakmışsın, anlat. Kızlarına mı inanırlar sana mı bir düşün istersen.

Ben kim bosanmis,kimin sevgilisi var, o dar giymis ama digeri tesetturluymus gibi insanlari hic ayirmam cunku. Insanlarin hayatlarina burnumu hic sokmam. Sen 7 kisilik bir ailede yasarken o gorumce bosanma cesaretini gostermis. Helal olsun o gorumceye diyorum.

Bişey dicem sadece merak, kendi aileni bu kadar düşünmemişsin kaçmışsın bu ailenin ferdlerini bu kadar düşünmek niye?

Aynen öyle. Bir de isteyerek kaçmamış-mış. Daha kendi kaçıp kaçmayacağına karar veremiyorken kararını verip boşanıp gelen kadının hayatını eleştiriyor. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.

Fazla iyi niyetli düşünmüşüm ilk başta
Bekarken yalanci olduğunu öğrendim ama ben bunu eşimle evlenmeden önce ayrı ev istediğimi söyledim ama nasip olmadi 1 yıla yakın sonra herşeyden habersiz bi an da kaçtık ve beraber yaşamak zorunda kaldım anlatılamayacak o kadar çok şey var ki keşke bilseniz

Burada yazdığınız tarzda bir sey yazacaktim kendiniz yazmissiniz
Yarin bir gun sevgilisine ailem.duyarsa adimi verme ya da adim x (sizin adiniz) olarak söyle diye tembihler sizin yuvaniz yikilir iftiraya kurban gidersiniz hic karışmayın sizden yardim isterse de beni karistirma ben abinden gizli bir sey yapamam ama abin duyarsa nolur dusunerek davran diyin o korku ona yeter

Aynen öyle. Bir de isteyerek kaçmamış-mış. Daha kendi kaçıp kaçmayacağına karar veremiyorken kararını verip boşanıp gelen kadının hayatını eleştiriyor. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.

Sen sus cahil ne anlarsin sen :) ben de kocamin ailesi ile yasamadigim icin kotuyum zaten :) fazla cahil kalmisiz biz banlanmadan kacalim:)

E kendin isteyerek kaçmşsn ya kz işte niye millete isteyerek kaçmadım dion

Bişey dicem sadece merak, kendi aileni bu kadar düşünmemişsin kaçmışsın bu ailenin ferdlerini bu kadar düşünmek niye?
Kendi ailemi düşünmediğimi nerden çıkardın gerçekten sen benim içimi duygularımı nerden bile bilirsin gorumcem de kaçarak evlendi ve çok şükür pis kocasından ayrıldı ama tekrar kocası gibi iyi olmayan insanlarla tanışmasına üzülüyorum bunun neresi art niyet neresi rol gibi senin adına demiyorum soruma cevap vermeye çalışan üyeler art niyetli gösteriyo sadece konuyu daha ayrıntılı anlatmak için sevgililerinden bahsettim kusur dediler yaptıkları önyargıyı kusur olarak gormeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…