BIR DERDIM VAR

Sen sus cahil ne anlarsin sen :) ben de kocamin ailesi ile yasamadigim icin kotuyum zaten :) fazla cahil kalmisiz biz banlanmadan kacalim:)
Bende kaçmak yerine üniversite okuduğum için sinirden duvarları kemiriyorum şuan nasıl kaçmazsın, cahillik başa bela

Ya bi sor cahil üye kendin isteyerek mi kaçtın diye konuşmak yada yazmak için yazma kendi kendine ne kurguladın bee
Aynen aynen eşin silah zoruyla kaçırmış seni daha kendin kaçıp kaçmayacağına karar veremiyorsun bir de kalkıp boşanmış kadının hayatını eleştiriyorsun. Şaka gibi

Sen sus cahil ne anlarsin sen :) ben de kocamin ailesi ile yasamadigim icin kotuyum zaten :) fazla cahil kalmisiz biz banlanmadan kacalim:)
Sana kotusun demedim sen kendine eğlence aramışsın konularda insanları anlamamak ne kötü gerçekten hayatta empati kurmadan yaşıyorsunuz ne yaşadıklarımı bilmeden
kimsenin ne yaşadığını bilmeden boş boğazlık yapma tavsiyem

2 kere okumak zorunda kaldım... ve görümcenizi kıskanıyor olabilirmi siniz siz?

S Sadece Sadece bir nokta yada bir virgül koysaydın ya, Sadece 1 tane

Ya Sen herkesin hayatını soru sormadan mi pat diye karar verirsin benim kactigimdan benim haberim yok du ki ailemin haberi olsun sen insanların neler yaşadığını bilmeden nasıl böyle seviyesiz konuşuyorsun

Habersiz nasıl kaçılıyor ?

Salı günü kaçıp çarşamba günü uyanınca kendinize sürprizz ben kaçtım mı dediniz?

Aynen aynen eşin silah zoruyla kaçırmış seni daha kendin kaçıp kaçmayacağına karar veremiyorsun bir de kalkıp boşanmış kadının hayatını eleştiriyorsun. Şaka gibi
Insanlari üzme lütfen şuan benim yerimde olup bu yazıyı okusaydın ya cok küfrederdin ya da tekrar geçmişin canlanır ağlardın anlatmayı çok istiyorum fakat anlatamıyorum ya çok zor

Kendin isteyerek kaçmadıysan şu an tatlı, cici, seni çok iyi tanıyan ve seven kocan kaçırdı seni zorla öyle mi? Stockholm sendromu mu bu bacım?
Herşeyden habersiz "bi anda" kaçmışlar. O nasıl oluyor bilmiyorum, zira bir tane bile noktalama işareti kullanmadığı için yazdıkları anlaşılmıyor.

Ya Sen herkesin hayatını soru sormadan mi pat diye karar verirsin benim kactigimdan benim haberim yok du ki ailemin haberi olsun sen insanların neler yaşadığını bilmeden nasıl böyle seviyesiz konuşuyorsun
nasi yani kactiginizdan haberiniz yoktu

Herşeyden habersiz "bi anda" kaçmışlar. O nasıl oluyor bilmiyorum, zira bir tane bile noktalama işareti kullanmadığı için yazdıkları anlaşılmıyor.

Ben hala günahı gelmek deyimindeyim, cümle içinde kullanma denemeleri yapıyorum oturmadı kafamda, ilk defa duydum çoğu şive ve ağıza aşina olmama rağmen. Ahir ömrümde birşey daha öğrenmiş oldum :))

Insanlari üzme lütfen şuan benim yerimde olup bu yazıyı okusaydın ya cok küfrederdin ya da tekrar geçmişin canlanır ağlardın anlatmayı çok istiyorum fakat anlatamıyorum ya çok zor
E anlat o zaman.
Hatanın büyüğü sende.
Kaçmasaydın. Bak böyle olunca değer verilmiyor, kayınvalideyle anlaşılmıyor işte.
Burada gelip kendimi nasıl kurtarabilirim, nasıl ayrı eve çıkabilirim diye düşünmen gerekirken görümce çekiştirip gebelik düşünüyorsun. Kendine reva gördüğün hayat 7 kişiyle kutu gibi evde ömrünü heba etmek üzerine mi kurulu?

Yaşın küçük muhtemelen, geleceği bilemeyiz diyerek eşinizin ailesiyle 7 kişi beraber yaşıyorsun şuan.
Üstüne hamile kalmak için uğraşıyorsun. Madem seneye kendi evine geçeceksin 7 kişinin yaşadığı evde, hamilelik ve doğumu geçirmek gibi bir istege nasıl düşersin?
Kendi evine geç ondan sonra olsun ne olacaksa.

Görümcenden daha önemli bu konu mesela bilmem anlatabildim mi?

Kaçtığından nasıl haberin olmaz?
Kaçırıldıysan, ozmn kaçırıldığımdan haberim yoktu diceksiniz, ve konuyu açtığınızda da kaçtım depil kaçırıldım yazmalıydınız.

görumcenizin kiminle ev tutup sevistigini anlatabiliyorsunuz da kendi hikayenizi neden anlatamiyorsunuz ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…