- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.784
- 388
- 45
Konusucam tabi onlar gidince esim sakin biri ailesi bunu biliyor kullaniyor
Farkinda değil kendisi
Oha yaSiz hic yememissiniz zaten yaz geliyor biraz bosalsin dolap diyor
aklima boyle laflar gelmiyor isteOha yayaz gelincede sen doldur de o zaman diyecek söz bulamadım
Evet doğru diyorsunuz ama benim kaybetcek bir şeyim yok ailem her zaman yanimda.Sakin olmayla ne alakası var ki...Bazı seyleri idrak etmesi için illa sinirli biri mi olması gerekir...Hoş erkekler anacı olduğu için anasına asla karşı gelmezler...Anasını kıracağına seni kırar yani..
Valla kim ne derse desin ben söylerim. Evliliğimin başında da sohbet arasında bir haftadan uzun misafirlil sevmem diye anlattım. Anneannem herkesin kendi evi der uzun kalamazdı derdim. Mesajı aldılar hiç gelip uzun kalamadılar. Bir kere kar yağışına denk geldi gidişi. Ay anne hızlanmadan hemen bugün binditelim seni trene sonra mahsur kalırsın diye yollamıştık. Bu kadarına da asla sabır göstermem.Konusucam tabi onlar gidince esim sakin biri ailesi bunu biliyor kullaniyor
Farkinda değil kendisi
Evet doğru diyorsunuz ama benim kaybetcek bir şeyim yok ailem her zaman yanimda.Sakin olmayla ne alakası var ki...Bazı seyleri idrak etmesi için illa sinirli biri mi olması gerekir...Hoş erkekler anacı olduğu için anasına asla karşı gelmezler...Anasını kıracağına seni kırar yani..
haklısınız eger konuşmak işe yaramazsa bende ayni seyi ailemi cevremi cagirarak yapcmValla kim ne derse desin ben söylerim. Evliliğimin başında da sohbet arasında bir haftadan uzun misafirlil sevmem diye anlattım. Anneannem herkesin kendi evi der uzun kalamazdı derdim. Mesajı aldılar hiç gelip uzun kalamadılar. Bir kere kar yağışına denk geldi gidişi. Ay anne hızlanmadan hemen bugün binditelim seni trene sonra mahsur kalırsın diye yollamıştık. Bu kadarına da asla sabır göstermem.
Misafir misafir çağırıyor. Kavgaysa kavga. Asla çekinmem kavgadan. Eşime de söylerdim çoktan.
Baştan sessiz olursanız tepenize çıkarlar.
Eşimle aramiz çok iyiydi elimde olmadan uzaklaştım hic sohbet etmiyoruz ailemin yanina gidicem biraz yalnız kalmak adina.
Kendileri var birde teyze var birde yegenler gelip gidiyor en nefret ettiğim kısım ise yegeninin 3 tame cocugu var buzdolabında ki pasta susleme kremasini icmisti gecendeOnlar gittikten sonra gitmeyin eşinizle mesafenin daha çok artar.
Misafirler konusunda eşinize rahatsızlığınızı tatlı dille ifade edin.
4-5 gün deyio 15 20 gün kalmaya devam etmek de bana hiç hoş gelmiyor. Anne babası da olsa...
Kendisi hoşnut mu bu durumdan
Gidecekseniz onlar gitmeden gidin ailenize tepkinizi anlasınlar. Onlar gittikten sonra gitmeniz saçma. Asıl onlar gittikten sonra oturur konuşursunuz. Bundan sonra beş diyip on gün kalırlarsa aynı kibarlıkta kalmam haberin olsun dersiniz.Evet doğru diyorsunuz ama benim kaybetcek bir şeyim yok ailem her zaman yanimda.
Ben gidersem
haklısınız eger konuşmak işe yaramazsa bende ayni seyi ailemi cevremi cagirarak yapcm
Kayınvalidem oglusunun yalniz kalmasini istemiyor onu cezalandırmak icin oglusu yalnız kalmali ac kalmali pasakli kalmaliGidecekseniz onlar gitmeden gidin ailenize tepkinizi anlasınlar. Onlar gittikten sonra gitmeniz saçma. Asıl onlar gittikten sonra oturur konuşursunuz. Bundan sonra beş diyip on gün kalırlarsa aynı kibarlıkta kalmam haberin olsun dersiniz.
Yanlış yaparsınız.Kayınvalidem oglusunun yalniz kalmasini istemiyor onu cezalandırmak icin oglusu yalnız kalmali ac kalmali pasakli kalmali
Oglusu da aile olmanin bilincine varmali
Bence uzaktan gelen bir ailenin 15 gün 1 ay filan kalmasında bir mahsur yokMerhabalar bir kayınvalide konusunda benden,eşimle temmuz ayinda evlendik iki aileden uzaktayiz.
Kayınvalidem ve kayınpederim 4 5 günlüğüne gelcez dediler,bende onlar geliyor diye özendim herseyi temizledim vs.
Neyse geldiler geldikleri ilk günün aksami kayınvalidem burda iki yeğeni var onlari yemege cagirdi 10 kisiler
Sonra hep evdeydik asla disari cikmadilar yagmur yagiyor üşüyoruz dediler
Mutfakta bana yardımcı oluyor
Sonra kayınvalidemin ablasi da ogluna gelmis
Kayınvalidem benden izin almadan buraya cagirmis suan evimde 3 kisi var
Evde sadece bir tane tuvalet var her tuvalete giren 20 dakika kaliyor kişisel bakim olarak hic bir sey yapamıyorum dus bile alamıyorum
Benden habersiz yegenlerine mesaj atip buraya cagiriyor.
Aşırı derecede bunaldim geleli 15 gün oldu
Ne yapmalıyım çok mu can azligi yapıyorum.
Bu arada cinsel hayatimiz 25 gündür yok.
ev kalabalık ondan deseydiniz keşkeBorcumuz yok ev alabilmek için birikim yapmaya çalışıyoruz dogalgaz onlara 1.500 tl gelmis ben idare ediyorum tek petek yakiyorum 283 tl geldi
Esimin teyzesi de burda abla üşürsen petekleri ac diyor
Cinsel hayatimiz yok onlar geldiginden beri
Bana hic cinsellik yaşamıyorsuunuz diyor üstü kapali bende hava soguk ondan dedim ne dicegimi bilemedim
evet böyle yapabilirsinizEşinize ve kv nize durumu belirtin , açıkça herkesi çağırma hizmet etmekte zorlanıyorum hastayım de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?