Kayınvalide kayınpeder veya kardeşler gelip yesinler buna kimse bir şey demez. Kayınvalide buzluktaki yiyecekleri ve konu sahibinin annesinin kendi eliyle yaptığı erzakları dağıtıyormuş tüm sülaleye. Buna göz dikilir. Annem bana turşu yapacak ama kayınvalidem bana sormadan etmeden onu eşimin dıdısının dıdısına verecek. Ne hakla?
Annemin yaptiklari pisiyor yegenlerine vermek istiyor anneme soyledim ben sana tekrar veririim kızım diyor
Borcumuz yok ev alabilmek için birikim yapmaya çalışıyoruz dogalgaz onlara 1.500 tl gelmis ben idare ediyorum tek petek yakiyorum 283 tl geldi
Esimin teyzesi de burda abla üşürsen petekleri ac diyor
Cinsel hayatimiz yok onlar geldiginden beri
Bana hic cinsellik yaşamıyorsuunuz diyor üstü kapali bende hava soguk ondan dedim ne dicegimi bilemedim
Pisirdiklerimizi yegenlerine vermek istiyor
Mesele borek yaptik tüh tüh diyor
Esmaya börek veremedim dur arayayım gelsin börek verelim diyor.
Dolma sariyoruz dolma verelim diyor
Annem tursu yapmisti bana bu tursudan onlarada verelim diyor
Fazla olan seyleri de sen yiyemezsin ben bunu evime getireyim evdekiler yesin diyor
Gittikleri zaman da eşiyle konuşmayacak, atlattık bitti gitti neyseki diyecek, durduk yere huzurumuz kaçmasın bir dahaki gelmelerinden önce konuşurum diyecek ve yine konuşmayacak.ben aradaki sayfalari okumamistim.
ama bu cok komik degil mi?
yani kayinvalidem gelecek, bendeki tursuyu kuzene verecek, ben de orada saf saf durucam. Hani annem yapmis olmasa bile ne alaka denecek bir durum bu zaten. Neden konu sahibi hic bir sey dememis ki.
bence hiçbişey :)Ee napacan konu sahibi? O kadar yorum gelmiş ne yapmaya karar verdin?
Bu tip konuların sonu bellidir. Asla bitmek tükenmek bilmeyen bir sonsuz şekilde ilerliyor. Anca sadece buraya içini dökmekle kalıyor.bence hiçbişey :)
bişey yazmadığına göre
konu sahibi önce eşinizle konuşun olmuyorsa kendiniz halledin
kek börek mevzularında herkesin eli ayağı var ben nasıl yapıyorsam onlar da yapıp yesinler de yazmış ya bir arkadaş
aynen öyle yapın
annenizin erzaklarını da vermeyin
Sizin için olabilir ama soframda yenilen yemeği sömürülmek saymam ben..çok haklısınız konu sahibi
gozyasi hiç de nahoş bir durum değil konu sahibi ve eşi kullanılıyor bu durumda
benim çevremde çok vardır öyle kendi yedirip içirmeyip sizden sömürmeye çalışan
şöyle düşününSizin için olabilir ama soframda yenilen yemeği sömürülmek saymam ben..
'hava soğuk' neden dedin?Borcumuz yok ev alabilmek için birikim yapmaya çalışıyoruz dogalgaz onlara 1.500 tl gelmis ben idare ediyorum tek petek yakiyorum 283 tl geldi
Esimin teyzesi de burda abla üşürsen petekleri ac diyor
Cinsel hayatimiz yok onlar geldiginden beri
Bana hic cinsellik yaşamıyorsuunuz diyor üstü kapali bende hava soguk ondan dedim ne dicegimi bilemedim
Kısacası sen bisey yapmamışsın yine. Onlar gitmek istemiş gitmiş.Arkadaşlar yazamadim Pazartesi gününe bilet aldik 15 günden fazla burdalar ilk kez disari ciktik yorulduk hamladik dediler simdi onlari turbeye getiriyorum.
Onlar gidince esimle güzel bir sekilde konusup ailemin yanina gidicem ailem ev tasiyacak 20 25 gün yalniz kalcak esim
Vicdansız merhametsiz biri degilim asla
Normalde bende yatili misafir sevmem annesi babasi diye saygi duydum
Ama teyze geldi 2 gecedir bizimle kayınvalidemin iki tane yegeni var evli ikisi cocuklari var toplanınca 15 kisi oluyoz
Onun disinda da misafir cagirdik bu aralar gerçekten çok bunaldim
Annem beni üzülmesin diye ben yine sana herseyi veririm sen yeterki mutlu ol diyor durum böyle yorumlariniz icin gerçekten teşekkür ederim kendimi vicdanen rahatsız hissettim kötü kalpli birimiyim acaba diye sorguladim.
Ay of çıkın şu kafadan neler yapiliyor kadin burada yaziyor kotu kalpli miyim cart curt. Aynenn iyilik melegisiniz saf dusunce dolusunuz. Kusura bakmayin ezik durmayi iyi insan olmakla karistiriyorsunuz. Hic bir sey yapmamissin, nasil baslarsa oyle gider. Insan bi demez mi ya siz geldiniz tamamda evi kampa çevirmeyin bari diye. Evliligin boyu kabile boyu misafirlik cekiceksin ki eşek olana semer vurulur. Boyle konulari yorumlardan feyz alip ses cikarmayacaksaniz niye aciyosunuz onuda anlamiyorum dhsjjsjs sadece okuyan sinir oluyor hic bir sey yapmamis yine diye djdjsjdArkadaşlar yazamadim Pazartesi gününe bilet aldik 15 günden fazla burdalar ilk kez disari ciktik yorulduk hamladik dediler simdi onlari turbeye getiriyorum.
Onlar gidince esimle güzel bir sekilde konusup ailemin yanina gidicem ailem ev tasiyacak 20 25 gün yalniz kalcak esim
Vicdansız merhametsiz biri degilim asla
Normalde bende yatili misafir sevmem annesi babasi diye saygi duydum
Ama teyze geldi 2 gecedir bizimle kayınvalidemin iki tane yegeni var evli ikisi cocuklari var toplanınca 15 kisi oluyoz
Onun disinda da misafir cagirdik bu aralar gerçekten çok bunaldim
Annem beni üzülmesin diye ben yine sana herseyi veririm sen yeterki mutlu ol diyor durum böyle yorumlariniz icin gerçekten teşekkür ederim kendimi vicdanen rahatsız hissettim kötü kalpli birimiyim acaba diye sorguladim.
Öyle düşünüyorum sinir oluyorum bu sefer esimle aramiz insanlar yüzünden geriliyorSeni anliyorum esimin ailesi okadar kalabalik degil ama gelip uzun sure kaldiklarinda ister istemez ozelin kalmiyo rahatsiz oluyosun, maddi olarakta tonla borç kaliyo geriye. Üstüne birde insan çağarmalari cidden sinir bozucu. Eşinle rahatsiz olduğun konulari konuşman lazim, orta yolu anca eşin bulabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?