bildiğim kadarıyla konut kredisi faizleri şu aralar baya yüksek faizler de yükseldiği içinKredi cekip ev almak yani peki sizce 2004 yapimi olmasi sorun olur mu ? Yoksa yeni mi olmalı ? Oturdugum bolgede 2004 yapimi evlere anca girebilirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bildiğim kadarıyla konut kredisi faizleri şu aralar baya yüksek faizler de yükseldiği içinKredi cekip ev almak yani peki sizce 2004 yapimi olmasi sorun olur mu ? Yoksa yeni mi olmalı ? Oturdugum bolgede 2004 yapimi evlere anca girebilirim
bir de burada mesela yeni gelişen bir yer var
sıfır evler 350 bin ama cidden oralar tam dağ başı
benim oturduğum evi belki daha ucuza alırsın ama insanlar ama onlar sıfır diye gidip daha uzak tercih ediyor
ya da mesela bizim evlerimiz geniş, site bahçesi var vs ama ebeveyn banyosu yok, planı yapan eski moda imiş
yani 2+1 ebeveyn banyolu bir evi tercih edebilirdim 2020 ye kadar belki ama gördüm ki benim çalışma odam önemliymiş, 3+1 bize gerekliymiş
İşte dedim ya yeni gelişen bir yeri var oradan alabiliriz ancak.
Ben çok takılmıyorum çalışıyoruz diye ama eşim pek gönüllü değil orası için.
Çocukta olursa arabamız var diye düşünüyorum.
Yani bilmiyorum bu ev konusu ne olacaksa![]()
çenem düştü ama konu sahibine de fikir olur belki
Eki Görüntüle 2784357
şeklinde 2+1 evler var
hatta bunların tek cephesinde balkon olanı vardı
yani salon ve iki oda balkona bakıyor
mutfak da salon ile birlikte vs
minicik kutu gibi 2+1, ben gerçeğini görmüştüm güzeldi aslında
her yeri balkon vs ferah hissi yaratıyordu
Gayet başarılı duruyor.
asıl aradığımı bulamadım
bence o daha da iyiydi
hem onda ebeveyn banyo da vardı
Ben olsam böyle bir durumda eski de olsa oturacağım evi alırdımMerhaba ailemden uzakta istanbulda kirada oturuyorum bir cocugum var esim calisiyor. Oturdugum daire ayni binada baska bir aileye satildi ve de cok sinir bozucu bir aileye simdiden baska ev bakmaya basladik. Bize daireyi alirken siz oturursunuz dediler ama cocuklari bir yerde yaza dogru eve tasinacaklarini agzindan kacirmis.Zeminde oturuyorlar. O nedenle plan yapiyorlardir dogrudur. Simdi kiraya cikmak cok masraf olacak ufak bir birikimimiz var bunu degerlendirmek istiyoruz kredi cekip kendi oturacagimiz ev almak istesek yenilerden alamayiz 2003 2004 yapımi evlere girebiliriz. Ama mantikli mi ya da kendi sehrimizde 1+1ev alip degerlenmesini bekleyip satip onu pesinat yapmak mi o esnada biz kirada oturmak zorunda kalicaz. Sizce mantikli olan nedir.
2004 yapım pekte eski ev sayılmaz, depremden sonra yapılmış. Yönetmeliğe de uygun olduğu sürece problem olmaz bu açıdan. Muhiti güzelse içi de yıpranmamışsa büyük ama biraz eski ev almak daha mantıklı bence. Bunun kredisi bitince nasip olur daha yenisini alırsınız ama çocukla 1+1 ev çok zor
Bazen bir evler görüyorum ben.
Açık mutfak, pizza dilimi odalar, balkon yok, kutu kadar Allah'ım diyorum ev demeye şahit ister.
Rant meselesinden dolayı her yer ev oldu işte.
Açık mutfak, pizza dilimi odalar, balkon yok, kutu kadar Allah'ım diyorum ev demeye şahit ister.
Eki Görüntüle 2784377
bunda Ebeveyn banyo var
Eki Görüntüle 2784378
bunda yok
ama benim gördüğüm modelde salon köşede, mutfak tezgahı da ayrı bir balkona bakıyor
odalar ve salon da öndeki balkona bakıyor
Ev sağlam ve güzelse neden olmasın ki ?Kredi cekip ev almak yani peki sizce 2004 yapimi olmasi sorun olur mu ? Yoksa yeni mi olmalı ? Oturdugum bolgede 2004 yapimi evlere anca girebilirim
Bi de labirent gibi yuvarlak sekilde bile gordum sanki fareyi almislar yuvarlak labirente koymuslar zaten eski yapilar o yuzden bana daha guzel ve kullanisli geliyor cogu zaman
2004 yapım pekte eski ev sayılmaz, depremden sonra yapılmış. Yönetmeliğe de uygun olduğu sürece problem olmaz bu açıdan. Muhiti güzelse içi de yıpranmamışsa büyük ama biraz eski ev almak daha mantıklı bence. Bunun kredisi bitince nasip olur daha yenisini alırsınız ama çocukla 1+1 ev çok zor
Ev sağlam ve güzelse neden olmasın ki ?
ayrı mutfak modeline geçmişler artık galiba
Eki Görüntüle 2784381
Eki Görüntüle 2784384
üsttekinin soldaki iki odasının yanına alttakinin mutfağını birleştireceksin
benim tarif ettiğim olacak :))))
Ama evler nerde![]()
Eski ev var eski ev var...babaannemlerin arsası vardı.ev yapıldı.1992 yılı falandı. istanbul da...ama yapan müteahhit çok güzel yaptı.ev sağlam,kullanışlı,çok temiz ve bakımlı...yeni evlere bin basar..eğer bina yaşı fazla ama güzel bir ev bulursanız alın..gereksiz yere fazla borca girmeyinYani eski ev mantıklı değil diyorsunuz :/ yillarca kira vermek bana da mantiklı gelmiyor
Damdan bizim de ev alma durumumuz var.
İzmir bucanın yeni gelişen yerlerinde evler var, fiyatları uygun geliyor.
Ama çevre düzenlemesi falan aman aman değil.
Alma mı diyorsun ?
Şuan daha iyi yerinde oturuyorum ama buradan ev alamam fiyatları çok yüksek.