hangi yoruma karşılık bunları yazma gereği duyduğunuzu öğrenebilirmiyim?
konu iyice tatsızlaştı bence..
haftada 105 saat çalışıyorum.ssatlik ücretim asgari ücretin altında.benim aldığım eğitimi,geçtiğim sınavları sen de geç sen de 105 saat çalış sen de iş bul.iş bulmak için 40 takla da atmazsın hem
Hanımefendi konuyu amacından neden saptırdınız ki?
Zorla mı calıstırıyorlar sizi? İstifa edin.
Haftada 105 saat calısan birinin suanda burada olmak yerine uyuyor olması lazım değil mi? Gidin dinlenin, eğitiminizi ve geçtiğiniz sınavları da meslektaşlarınızla yarıştırın, hepimiz farklı kulvarlardayız cünkü
yuhunuz diyorum vatandaş ctsi dahil günde 17,5 saat çalışıyormuş.
siz hesap yapınca aklıma geldi
doktor hanımlardan biri siz hesap yapamassınız deyip parantez içinde hesaplamıştı da :18:
çok ilginç gerçekten :18:
siz hesap yapınca aklıma geldi
doktor hanımlardan biri siz hesap yapamassınız deyip parantez içinde hesaplamıştı da :18:
çok ilginç gerçekten :18:
bilerek provakatif biçimde çalışma koşullarımdan bahsederken hesaplayamazsınız diyerek bir haftanın 144 saat olduğunu yazdım.herkes bana karşı çıkarken bir kişide 7*24=168 eder dememiş diyememiş.bana cevap verip eleştirenler ne kadar haklı olduğumu teyit etmiş oldular :)
yine bir hanım istifa et zorla mı çalışıyorsun demiş.ben istifa etsem kim yapacak bu işi?yerime gelen için de aynı koşullar içinde olacak.pardon unutmuşum hepinizi kan tuttuğu için doktor olmadınız.yoksa çalışma koşulları nedir ki?hem istifa etmeyişime sebep sizin bu düşünceleriniz.evet ben doktorlara isnat ettiğiniz gibi paracı,bencil biri olmak için sabrediyorum.az kaldı.sizleri yalancı çıkarmayacağım :)
bilerek provakatif biçimde çalışma koşullarımdan bahsederken hesaplayamazsınız diyerek bir haftanın 144 saat olduğunu yazdım.herkes bana karşı çıkarken bir kişide 7*24=168 eder dememiş diyememiş.bana cevap verip eleştirenler ne kadar haklı olduğumu teyit etmiş oldular :)
yine bir hanım istifa et zorla mı çalışıyorsun demiş.ben istifa etsem kim yapacak bu işi?yerime gelen için de aynı koşullar içinde olacak.pardon unutmuşum hepinizi kan tuttuğu için doktor olmadınız.yoksa çalışma koşulları nedir ki?hem istifa etmeyişime sebep sizin bu düşünceleriniz.evet ben doktorlara isnat ettiğiniz gibi paracı,bencil biri olmak için sabrediyorum.az kaldı.sizleri yalancı çıkarmayacağım :)
ben bu tür konulara gelip coşan doktor arkadaşları da anlamıyorum.ne zaman böyle konular açılsa biz kaç saat çalışıyoruz biliyo musunuz diye başlıyorla ee bilerek seçtin bu mesleği sen bilmem kaç saat çalışıyosun diye bana kötü davranmaya ne hakkın var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?