bir garip doktor muayenesi

hangi yoruma karşılık bunları yazma gereği duyduğunuzu öğrenebilirmiyim?

konu iyice tatsızlaştı bence..

kesinlikle arkadaşın sayıyal beyinle, kafanın sol tarafıyla ilgili takıntısı var.
kimse sayıyaldan sözelden bahsetmedi ya da imada bulunmadı. yorum oltayla yanlış denize fırlatılmış gibi..

Hanımefendi konuyu amacından neden saptırdınız ki?

Zorla mı calıstırıyorlar sizi? İstifa edin.

Haftada 105 saat calısan birinin suanda burada olmak yerine uyuyor olması lazım değil mi? Gidin dinlenin, eğitiminizi ve geçtiğiniz sınavları da meslektaşlarınızla yarıştırın, hepimiz farklı kulvarlardayız cünkü

Son düzenleme:

yuhunuz diyorum vatandaş ctsi dahil günde 17,5 saat çalışıyormuş.

yuhunuz diyorum vatandaş ctsi dahil günde 17,5 saat çalışıyormuş.

siz hesap yapınca aklıma geldi
doktor hanımlardan biri siz hesap yapamassınız deyip parantez içinde hesaplamıştı da :18:
çok ilginç gerçekten :18:

doktor hanımlardan biri siz hesap yapamassınız deyip parantez içinde hesaplamıştı da :18:

yok yaa hesap makinasıyla bölüverdim.kafamın sol yanı off..

evet bnim için yazmıştı hesaplayamazsınız diye
ama ben o konuda cevap bile vermedim
bunlar sayısal zekanın birtek kendilerinde olduğunu sanıyolar

ben bu tür konulara gelip coşan doktor arkadaşları da anlamıyorum.ne zaman böyle konular açılsa biz kaç saat çalışıyoruz biliyo musunuz diye başlıyorla ee bilerek seçtin bu mesleği sen bilmem kaç saat çalışıyosun diye bana kötü davranmaya ne hakkın var?

Ben bana çemkirecek doktorun agzını burnunu kırarım.

Tekme atarım !

Suratına tükürürüm !

Avazım çıktığı kadar bağırırım..

Hakaret ederim..

Yapaarım yani...Kimmiş be o !

muayene olmaya gidicem de bana afra tafra yapacak..

O doktor buraya gelecek !

Bu arada o 105 saat çalışan doctor ablamız nirdaaa ? Abla sen söyle biz hesap makinalarımızı aldık bekliyoruz..Cahiliz n'apak anca böyle.

Bir sene tıpa hazırlık okumuş biriyim. Teorik olarak değil ama pratikten kan görme vs vs den rahatsız olduğum için bıraktım. Elektronik Mühendisliğiyle devam ettim. Genel olarak Türkiye'de doktorların kendilerini aşırı övme hastalığı var. Türkiye' de tanıdık değilse gittiğim hiç bir doktordan memnun kalmadım. Hiç mütevazı değiller. İki dakika da her şeyi çözüp açıklama yapmadan insani gönderiyorlar. insan bir kendini tanıtır ben doktor .... , nasıl yardımcı olabilirim diye, insan bir hastanın yüzüne bakar anlatırken. Mütevazılık sıfır, hoşgörü sıfır, hasta psikolojisini anlama sıfır. Yurtdışı ile karşılaştırılınca bunlar büyük eksikliktir. Yakında dönmeyi düşündüğüm için en çok bundan korkuyorum. Umarım doktorlara fazla işim düşmez. :))

Tek bildiğim şey hiç birşey bilmediğimdir. [Sokrates]

Doktorların ne kadar kendini beğenmiş insanlar olduğunu bu konu sayesinde tekrar görmüş olduk :)

bilerek provakatif biçimde çalışma koşullarımdan bahsederken hesaplayamazsınız diyerek bir haftanın 144 saat olduğunu yazdım.herkes bana karşı çıkarken bir kişide 7*24=168 eder dememiş diyememiş.bana cevap verip eleştirenler ne kadar haklı olduğumu teyit etmiş oldular :)
yine bir hanım istifa et zorla mı çalışıyorsun demiş.ben istifa etsem kim yapacak bu işi?yerime gelen için de aynı koşullar içinde olacak.pardon unutmuşum hepinizi kan tuttuğu için doktor olmadınız.yoksa çalışma koşulları nedir ki?hem istifa etmeyişime sebep sizin bu düşünceleriniz.evet ben doktorlara isnat ettiğiniz gibi paracı,bencil biri olmak için sabrediyorum.az kaldı.sizleri yalancı çıkarmayacağım :)

Allah aşkına siz bırakın mesleği. Sizin gibi biri tarafından tedavi edilmek yerine ölmeyi tercih ederim.

Sanki küçük dağları siz doktorlar yaratmış bir hava içindesiniz.

Konu amacından sapmış
Sadece doktor olabilenler zekidir gibi cümleler var yorumlarda
Bu çok saçma
Ayrıca her zeki insan, görgü kurallarını biliyo diye birşey de yok
Bi doktorların çalışma şartları zormuş gibi de coşulup duruyo
Ben muhasebe alanında çalışıyorum, bende başlasam zorluklarını anlatmaya burdan köye yol olur
Ancak konu mesleki zorluklar değil

Konu sahibi de banlanmış
Burda olsa sanırım kapatılmasını isterdi.

Biz birbirimize tuzaklar kurarak yorum yapmayız burda. Güven icinde bir ortamımız var. Siz idrardan test yaparken biz yazı stilinden karakter analizi yapıyoruz merak etmeyin.

Sistemi eleştirin bizi değil, beğenmiyorsan ve arkadaşlarını cok düşünüyorsan acarsın bir muayenehane orada calısırsın.

Bizi yalancı cıkarmalık bir durum yok, herkesin kendi hayatı kendi kararı.

Ben işimi seviyorum, kimsenin masasında gözüm yok, haftada 45 saat insani koşullarda calısıp doktordan daha fazla maaş alıyorum. Ah bir de önlisans mezunu bir garibim

yo ben farkettim ama heralde o kadar "siz şimdi hesaplayamassınız" deyipte yanlış hesaplamamıştır diyerekten
24*6=144 şeklinde düşünüp 6 gün çalıştığınızı düşündüm.
demek yanlış hesapladınız :18:
demekki büyük konuşmamak lazımmış

Sen yapma da kim yaparsa yapsın bence de bırak yani

Evet, bir de öğretmenlerle ilgili konular açılınca aynı şeyler oluyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…