bir garip doktor muayenesi

hoşt deseydin aşşek gibi anlatacak ne şikayetin varsa işte doktor var doktor var bende dün ürolojiye gittim adam 1 saat tahlil sonuçlarımı değerlendirdi bana anlata anlata şu şu demek bu bu demek diye

doktorlar kimsenin eşekleri değiller.eşek gibi anlatmaya mecbur değiller.memnun kalmazsanız şikayet edin ya da hepimizi öldürüp doktorsuz kalın

valla bilemiyorum.şikayet varsa işleme konulur.o laf için ben de bir laf söyleyeyim.kişi kendinden bilir işi

İnsanlara ne kadar kolay hakaret edebiliyorsunuz

Pardon, arkadaş neden hesaplayamaz??

eğitimsiz insanlar mı
bende size hiç yakıştıramadım doktor hanım

iyi de konu sahibi bir olay yaşamış anlatmış burada.. yani herkesin kendini ötekileştirmesine gerek var mı? herkesin bir işi var. bu ülkenin çöpçüye de işi var. tek önemli olan üstündeki elbiseyi taşıyıp taşıyamadığındır. her meslek için bu böyle. ve insanın özü mütavazilikten gelmelidir.

doktorlar kimsenin eşekleri değiller.eşek gibi anlatmaya mecbur değiller.memnun kalmazsanız şikayet edin ya da hepimizi öldürüp doktorsuz kalın

evet mecbur herkes işini yapmaya mecbur neticede doktorda milyarlarca döner alırken biz tıp personeli olmayan sağlıkçılar ağzımızı ayırıp bakıyoruz değil mi, nöbet tutacağını vs bilerek doktor oluyo kişi, benim eşim polis ben şarka gitmem arkadaşım diyebiliyo mu ya da bi asker 1 ay operasyon mu olur arkadaş diyebiliyo mu, bu arada evet şikayet ediyorum il sağlık müdürlüğünde çalışıyorum zaten sabime 1.elden ulaşma imkanım var gerçi tüm vatandaşlar ulaşabiliyo iplerini çekiveriyorum, adam akıllı doktorlara saygımız sonsuz ama ben 6 sene okudum diye bik bik ahkam kesenlere tek söylenecek şey: okumasaydın.

bu yine sağlık sisteminin iyi hali eskiden hastaları adam yerine koyan bile yoktu şimdiki doktorlar çok daha kibar ve anlayışlı bir çoğu yani.ancak ben yinede temkinliyimdir her zaman.bir rahatsızlığım varsa bir doktorla sınırlı kalmam.hamileliğimin başında çok kötü şeyler yaşadım çünkü ve sırf doktor hataları yüzünden hala çok tedirgin ve panik atakla geçen bir hamilelik yaşıyorum.

eğer doktor hastasına saygı duymuyorsa hemen şikayet edilmeli kimsenin kimseyi azarlamaya hakkı yok.ama görüyorum ki kk da bulunan doktor arkadaşların bazıları bile daha sanaldan insanları aşağılamaya başlamışlar o yüzden gerçek tablolara şaşırmamak gerek.

anlatmaya mecbur tabi ki anlatmayıp ne yapacak ?

doktorlar kendilerinden başkalarını cahil zannediyorlar yani tıp okumayan hiç kimse onlar kadar akıllı değil sanki öyle bir tavır içindeler bende bunu anlamış değilim bilen varsa açıklasın lütfen

doktorlar kendilerinden başkalarını cahil zannediyorlar yani tıp okumayan hiç kimse onlar kadar akıllı değil sanki öyle bir tavır içindeler bende bunu anlamış değilim bilen varsa açıklasın lütfen
Cahil olarak görmeleri yanlış ama bir olmadıkları da kesin..Çok kolay olsaydı herkes tıp okurdu.

doktorların kendini üstün ırk olarak görmelerini hala anlamış değilim. bir eğitimli sizdiniz sahi dımı

Cahil olarak görmeleri yanlış ama bir olmadıkları da kesin..Çok kolay olsaydı herkes tıp okurdu.

insanların tıp okumamalarının nedeni çok zor gördükleri için olmayabilir misal beni kan tutar isterse puansız alınıyo olsun ben genede gidemezsim tıp fakültesine, ya da yükseklik korkum var pilot olamazdım

yazdıklarımdan bunu mu anladınız
zaten fazla verim beklemiyoruz
biz diyoruz ki yoğun çalışma vs hastaları azarlamaya sebep değil siz bundan ne anlıyosunuz
kimse sizden aşırı ilgi beklemiyo ki saygı bekliyo
siz bahane üretiyosunuz 36 saat çalışıyoruz diye
bunu da kötü davranışlara sebep gösteriyosunuz
bunu kimse kabul etmez kusura bakmayın
siz gittiğiniz yerde azarlanmaktan hoşlanır mısınız
onun özel hayatı çalışma şartları sizi ilgilendirir mi
para karşılığı o işte çalışıyosunuz bedevaya değil

ayrıca uzmanlıkta para alıyosunuz ve bitirince güzel ücretlerle işe başlıyosunuz
bazıları hiç para almadan ekstra bi sürü işte çalışmak zorunda
yüksek lisasns doktora yapanlar da iş bulamayan zavallıcıklar değil aksine çoğu aynı anda hem çalışıp hem program ayarlamaya çalışıyo üstüne okula para ödüyo
insanların bi alanda uzmanlaşmaya çalışmasını da iş bulamamaya bağlamak ne kadar doğru acaba

Yaw he he...Hepiniz çok zekisiniz sayısal kafanız müthiş çalışıyor.Doktor da olurdunuz,uçak mühendisi de..

niye herkes tıp okusun? kardeşimin puanı çok yüksek olmasına rağmen ve annemlerde tıp çok istemesine rağmen mühendislik okudu.yani bu nasıl bir savunma örneği akıllara zarar.

önemli olan şunu bunu okumak değil mesleğinin gerektirdiği gibi davranmak ki burada tartışılan da o.

O zaman onlara en zeki diyebilir miyiz? Siz üstün görebilirsiniz ama okuyup okumama durumuna göre insanların sınıflandırılması ne kadar doğru bu da başka bir konu. Kaldı ki bir çok mühendislik iyi üniversitelerde tıptan daha yüksek puanlı..yani okuyup okuyamama kriterinden çok tercih meselesi.

cahil değil ama asla bir tutulamaz ne demek
herkes tıp okumak için kendini parçalıyo da benim mi haberim yok
mesela benim kuzenim de eşit ağırlıkçı tr derecesi yaptı herkes hukuk seç diyip durdu ama seçmedi kız öğretmen olmak istiyodu rehberlik yazdı ve şimdi çok rahat ben hukukla ilgilenmek istemiyorum diyodu kişisel tercih meselesi

tıp okumak zordur uzun bi eğitim ve sürekli kendini geliştirmeyi gereken bi meslek tabiki ve insanlar bu mesleği seçerken bunu farkında olarak hedefliyo ve ona göre çalışıyo
ama eğer herkes istese onun için emek verip çalışır ya da bazı insanlar ders çalışmaktan hoşlanmaz ya da bu tarz işlerden hoşlanmaz ve başka mesleklere yönelebilir
ya da bazılarının sayısal zekası güçlüdür bazılarının sözel zekası
bu onların daha alt seviyede olduğunu mu gösteriyo
mesela ben ve arkadaşlarım pilotluk mesleğine yöneldik ve özel yetenek sınavları vs hepsi için çalıştık yabancı dil geliştirdik
bunu da herkes tercih edip te biz ille de pilot olucaz demez değil mi istemeyebilir çünkü zor bi süreç
ben kalkıp ta onlara sizde kafa yok pilot olamazsınız demem asla

ne kadar meraklısınız onları üstün ırk gibi görmeye
6 yıl okuyup uzmanlık yapıyo diye herkes üstün eğitime sahip olduklarını nerden çıkarıyosunuz
onlar tıp eğitimi alıyo çünkü kendi işleri bi başkası da hukuk eğitimi alır bi başkası ekonomi vs
o zaman onların sahip olduğu bilgiye de tıpçılar sahip değil onlar da tıpçılara aynı muameleyi yapsın o zaman saçma değil mi sizce de
sapla samanı birbirine karıştırmayalım bence
insanların sinirlendiği burada da görüldüğü üzere bazı tıpçıların kendileri eğitim ve kültür yönünden en üst seviyede görmesi diğerlerini de aşağılar gibi konuşması
ve bu çok komik gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…