hoşt deseydin aşşek gibi anlatacak ne şikayetin varsa işte doktor var doktor var bende dün ürolojiye gittim adam 1 saat tahlil sonuçlarımı değerlendirdi bana anlata anlata şu şu demek bu bu demek diye
hic agzini mundar etme bence.
bashekim ne yapacak ki.
tamam hanimefendi biz hallederiz deyip gonderecek seni..
hadi diyelimki doktorla yuzlestirdi sizi
dr ne yapacak inkar edecek.
oda da sizden baska hemsire falan varsa oda doktordan yana olacaktir muhakkak..
anacigimin lafi aklima geldi iT iTiN AYAĞİNA BASMAZMİŞ DERLER...
Sevgili meslektaslarim egitimsiz insanlarla tartismanin pek bir manasi yok. Tip fakultesine baslayan arkadaslarimizin bir cogu(ne yazik ki hepsi degil) "safca" duygularla belki insanlara bir faydam dokunur, maddiyat benim icin on planda degil dusuncesiyle meslege adimlarini atiyor. Fakat daha okul yillarinda insanlarin doktorlara bakis acilari ve davranislari yuzunden ideallerinden vazgeciyorlar. Sahsen ben size istediginizi verecegim buyuk ideallerle basladigim tip fakultesini sadece para odakli, durumu kritik hastalara bana uzak allaha yakin olsun doktorluguyla bitiriyor ve meslege adimimi atiyorum. Bundan sonra da kimse 70 yasinda diyabeti olan birini ameliyat fln etmez, sagolsun devletimkz malpraktis davalariyla biz doktorlarin zaten hadsafhada olan calisma aZmini iyice percinledihos bu yazdiklarimin yarisini anlayabilecek olsaydiniz zaten bu kadar vahim bir durumda olmazdik. Diger taraftan bazi doktorlarin terbiyesiz olduklarina ne yazik ki ben de katiliyorum... Ama saglik calisanina cemkirerek ne onlarin isini ne de kendi isinizi kolaylastirirsiniz.
uzmanlık yaparken evet para alıyoruz.haftada 105 saat çalışıyorum ben(hesaplayamazsın belki bir hafta 144 saat).saatlik aldığım ücret asgari ücretin altında.türkiyede yüksek yapıyorum şekerim ben diyenler çoğunlukla iş bulamayan insanlar.uzmanlık yapmayı okumaktan saymıyorum diyorsun.katılıyorum sana.köle şartlarında çalışıyoruz çünkü 36 saat aralıksız.bu koşullar altında çalışan kişilerden lütfen daha fazla verim beklemeyin.
eğitimsiz insanlar mıSevgili meslektaslarim egitimsiz insanlarla tartismanin pek bir manasi yok. Tip fakultesine baslayan arkadaslarimizin bir cogu(ne yazik ki hepsi degil) "safca" duygularla belki insanlara bir faydam dokunur, maddiyat benim icin on planda degil dusuncesiyle meslege adimlarini atiyor. Fakat daha okul yillarinda insanlarin doktorlara bakis acilari ve davranislari yuzunden ideallerinden vazgeciyorlar. Sahsen ben size istediginizi verecegim buyuk ideallerle basladigim tip fakultesini sadece para odakli, durumu kritik hastalara bana uzak allaha yakin olsun doktorluguyla bitiriyor ve meslege adimimi atiyorum. Bundan sonra da kimse 70 yasinda diyabeti olan birini ameliyat fln etmez, sagolsun devletimkz malpraktis davalariyla biz doktorlarin zaten hadsafhada olan calisma aZmini iyice percinledihos bu yazdiklarimin yarisini anlayabilecek olsaydiniz zaten bu kadar vahim bir durumda olmazdik. Diger taraftan bazi doktorlarin terbiyesiz olduklarina ne yazik ki ben de katiliyorum... Ama saglik calisanina cemkirerek ne onlarin isini ne de kendi isinizi kolaylastirirsiniz.
doktorlar kimsenin eşekleri değiller.eşek gibi anlatmaya mecbur değiller.memnun kalmazsanız şikayet edin ya da hepimizi öldürüp doktorsuz kalın
doktorlar kimsenin eşekleri değiller.eşek gibi anlatmaya mecbur değiller.memnun kalmazsanız şikayet edin ya da hepimizi öldürüp doktorsuz kalın
Cahil olarak görmeleri yanlış ama bir olmadıkları da kesin..Çok kolay olsaydı herkes tıp okurdu.doktorlar kendilerinden başkalarını cahil zannediyorlar yani tıp okumayan hiç kimse onlar kadar akıllı değil sanki öyle bir tavır içindeler bende bunu anlamış değilim bilen varsa açıklasın lütfen
Cahil olarak görmeleri yanlış ama bir olmadıkları da kesin..Çok kolay olsaydı herkes tıp okurdu.
uzmanlık yaparken evet para alıyoruz.haftada 105 saat çalışıyorum ben(hesaplayamazsın belki bir hafta 144 saat).saatlik aldığım ücret asgari ücretin altında.türkiyede yüksek yapıyorum şekerim ben diyenler çoğunlukla iş bulamayan insanlar.uzmanlık yapmayı okumaktan saymıyorum diyorsun.katılıyorum sana.köle şartlarında çalışıyoruz çünkü 36 saat aralıksız.bu koşullar altında çalışan kişilerden lütfen daha fazla verim beklemeyin.
Cahil olarak görmeleri yanlış ama bir olmadıkları da kesin..Çok kolay olsaydı herkes tıp okurdu.
Yaw he he...Hepiniz çok zekisiniz sayısal kafanız müthiş çalışıyor.Doktor da olurdunuz,uçak mühendisi de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?