Bir garip pırlanta meselesi :/

burda çok haklısınız. kabalık etmiş eşiniz.

Once sevindirip sonra heves kirmis resmenn ben olsam inadina zorla istiyorumda istiyorum diye basinin etini yerdim aldirirdim ona ve parmagima takip surekli gozune sokarcasina sinir ederdim

Iki dogumda da aldi esim istedigimi ama ben pirlanta istemedim,dediginiz modele de baktim, sanirim omrumce takamam oyle bisey
Oglumda altin kupe aldim kizimda yuzuk ve bileklik.
Bilekligi pandoradan sectim ilerde kizima birakirim modern degisik bisey olsun diye.
Yuzukte gunluk takilacak tarzda.
Esim alisveristen nefret eder, gonlunce al istedigini diye verdi karti, yani oyke aldi almadi beklemedim hic, gittim sectim aldim :)
Karti alin, gidin gonlunuzce secip alin bence.

Bu gidişle bende öyle yapıcam:)

Bi daha sorarsa çıkışın istemeyin , hatta imkanınız varsa gidin kendiniz alın ayrıca tepkinizi de gösterin ki başka zamanlarda hediye alabilmeyi akıl etsin. Bu erkekler hediye konusunda harbi öküzler

İstediğinizi almak için sormasa sürpriz bir hediye alsa neyse ama size istediğin birşey olsun demiş, siz de beştaş istemişsiniz, o zaman bahane üretmeden alması gerekirdi ama şahsen ben olsam bu saatten sonra değil beştaş tamtur alsa kabul etmezdim, geçmiş olsun bu saatten sonra alma gafletinde bulunma derdim.

Bunu bir kere dedim öncesinde tamam o zaman deyip güldü şimdi desem kesin almayacak bende hevesimin kırıldığıyla kalıcam. İstediğini ona vermemeyi düşünüyorum bu sefer olmaz

Bunu bir kere dedim öncesinde tamam o zaman deyip güldü şimdi desem kesin almayacak bende hevesimin kırıldığıyla kalıcam. İstediğini ona vermemeyi düşünüyorum bu sefer olmaz
O zaman beştaş yanına birde küpe ilave edin, gecikme cezası dersiniz, iyi bir ders olur eşinize :)))

“Düşündüm de sen böyle devamlı sorduğun için hevesim kaçtı. Tekrar heves ederek almak istiyorum. O yüzden 5 taş pırlanta yüzüğe ek olarak tek taş kolye de istiyorum. Sözünü tutmamış olmanın faizine say. Yok almayacaksan birkaç ay sonra bileklik, küpe vs de ekleyerek alalım” diyin.

Son düzenleme:
Eşinizin tavrı hiç hoş değil. Bende de hem tek taş hem beştaş var. Çevreden diyolar niye aldırdın ilerde bozarsan zarar edeceksin. İyide ben onları bozma niyetiyle almadım. Allah o günleri göstermesin.
Bide doğum hediyesi kendisi söylemiş bu kadar uzatmadan halletmesi lazımdı. Yerinizde olsam sert bi dille uyarırdım. Ne o dalga geçer gibi.

Haklısınız artik hediyelikten cikmis o.ben olsam ona tavir alirdim ama aldirmamazlik da etmezdim.gurur yapcam derken onu sevindirirsin ancak.hem al pirlantayi hem de artik ben kendime almis oldum senin hediyen olmaktan cikti de .bu arada pirlantanin sertifikasini saklarsaniz degeri dusmeden bozduruluyor .ama tabi hersey de bu dusunceyle alinmaz ki

Bilemedim
Bu kadar dalga gectiyse ben olsam aldirmam. Zaten genel olarak birine bir sey aldirma taraftari degilimdir. Begendigim bir sey varsa gider kendim alabilirim.

Tabii size kalmis.
Bebeginize uzun omurler dilerim

:))) Ben de pek aldırmam, gönlünden geçer kendi sürpriz yaparsa o başka ama eğer sana şunu alacağım deyip sözünü tutmazsa asla aldırmam, kazara alıp gelirse garanti tartışma çıkar ve alınan şey kırılıp çöpe gider

Sizin adınıza konuşuyorum İstiyorsam , alacak gücü de varsa aldırırım. Maddi imkanlar el verseydi kocanız bukadar zorlanmaz alırdı.

Ay bu his cok tanidik geldi nedense. Sakin gurur yapip almayim demeyin boyle tiplerin ekmegine yag surmus oluyorsunuz. Ders aldiklari felan da yok sonra uzerinden zaman gecip kirildiginizi belli ettiginizde sen istemedin ya en son ondan almadim diyorlar. Benim yontemim direk kendi maasimla alip gururla takmak ya da giymek oluyor. Calismasaydim kredi kartina el koyup gider alirdim boylece bir dahakine dalga gecemez. Iyi bir ders olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…