- 21 Nisan 2018
- 221
- 192
- 103
- Konu Sahibi Amazing family
-
sanirsin alacagi bestasin her bir tasi yarim karat. allah allah. hadi kiz fikir ver dogum hediyesi ne istiim? cartier saatine kayiyor gonlum ne yalan soylim.dereyi gormeden pacayi sivayanlarda bugun ben varim. yada dogmamis cocuga don bicenlerde
Eh mantikli ve yerinde bir hareket:))) Ben de pek aldırmam, gönlünden geçer kendi sürpriz yaparsa o başka ama eğer sana şunu alacağım deyip sözünü tutmazsa asla aldırmam, kazara alıp gelirse garanti tartışma çıkar ve alınan şey kırılıp çöpe gider
Hamileyken maddi imkanlar el vermedi evet ama şu ara almaması maddiyatla alakalı değil çünkü diyor ki beştaş alacağımız para senin ister başka birşey al ben pişman olma diye uyarıyorum sadeceSizin adınıza konuşuyorum İstiyorsam , alacak gücü de varsa aldırırım. Maddi imkanlar el verseydi kocanız bukadar zorlanmaz alırdı.
Tekrar sormazsa bugün almaya karar verdik ay ne beştaş’mışAy bu his cok tanidik geldi nedense. Sakin gurur yapip almayim demeyin boyle tiplerin ekmegine yag surmus oluyorsunuz. Ders aldiklari felan da yok sonra uzerinden zaman gecip kirildiginizi belli ettiginizde sen istemedin ya en son ondan almadim diyorlar. Benim yontemim direk kendi maasimla alip gururla takmak ya da giymek oluyor. Calismasaydim kredi kartina el koyup gider alirdim boylece bir dahakine dalga gecemez. Iyi bir ders olur.
Bende maneviyata daha çok önem veriyorum da manevi değeri de kalmadı pek gidip şöyle yüksek karatlı birşey alsam diyorumAlsın bence yine de iste.
Eşim bana kolye almış satmaya kalksak hiç para etmez ama önemli olan manevi anlamı zaten
Fiyat konusunda sorun olmadığını biliyorum parası evde duruyor zaten küçük bebeğim var çıkıp alamadık bu süreçte de böyle bunalttı sağ olsunAcaba pırlanta beştaşlara baktıktan sonra fiyatı fazla gelmiş olabilir mi? O da belki sizi bildiği için bu şekilde soğutmak istemiş olabilir mi?
Altın istemiyorum taşları çok sönük oluyor hiç almayayım daha iyiÇok büyütmeyin bence...
14ayar alın beştaşınızı ...ortayolu bulun .
pırlanta Türk erkeklerinin çokta alışık olduğu bir değerli takı çeşidi değil...fiyatı pahalı boyutları küçük geridönüştürmek istendiğinde zararı enaz yüzde elli.... iki tarafta haklı tabiki ama kurgınlığa vardırmaya lüzum yok
Aslında cimri de değildir de bilemedim piyasa kötü işler sallantıda çıkarılan çıkarılana belki ileride mecbur kalırsak diye dedi ama içinden düşünmeliydi sesli olması düşüncesizlik oldu bence :/Ben pırlantanın evladiyelik olduğunu düşünüyorum . Bozdurma taraftarı da değilim . Büyük mebla da pırlanta setim var eşim hiç satılmaz bozdurulmaz ne yapacaz falan demedi . Eşiniz hem cimri hem de hevesinizi kırıyor. Bence aldırın . Tavşan dağa küsmüş dagın haberi olmamış misali olmasın
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım en güzel hediye evlatlarımız bizesanirsin alacagi bestasin her bir tasi yarim karat. allah allah. hadi kiz fikir ver dogum hediyesi ne istiim? cartier saatine kayiyor gonlum ne yalan soylim.dereyi gormeden pacayi sivayanlarda bugun ben varim. yada dogmamis cocuga don bicenlerde
Alırsam büyük kavga ederdik o sebepten almadımKendiniz alın gidip sonra şarkısını söyleyin. Beş taşımı kendim aldım tek başıma kendim taktım diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?