Bir garip pırlanta meselesi :/

sanirsin alacagi bestasin her bir tasi yarim karat. allah allah. hadi kiz fikir ver dogum hediyesi ne istiim? cartier saatine kayiyor gonlum ne yalan soylim. dereyi gormeden pacayi sivayanlarda bugun ben varim. yada dogmamis cocuga don bicenlerde

Cartierin her türlü gideri var kız ben olsam hemmen uçarım

Eh mantikli ve yerinde bir hareket
Ayip bir sey yani soz verip de tutmamak. Kir kafasini ablam

Bence burda sorman bile hata. Herkesin zevki rengi farklıdır. Kimi beştaş yüzükleri beğenir ister kimi başka bi şey. Ayrıca bu yatırım amaçlı değil jest olsun diye alınan bi şey. Ne güzel düşünmüş sormuş da söylediğin şeyi beğenmemek ne mana. Valla ben inadına aldırırdım çünkü gösterdiği tavıra çok sinir oldum.

Sizin adınıza konuşuyorum İstiyorsam , alacak gücü de varsa aldırırım. Maddi imkanlar el verseydi kocanız bukadar zorlanmaz alırdı.
Hamileyken maddi imkanlar el vermedi evet ama şu ara almaması maddiyatla alakalı değil çünkü diyor ki beştaş alacağımız para senin ister başka birşey al ben pişman olma diye uyarıyorum sadece

Tekrar sormazsa bugün almaya karar verdik ay ne beştaş’mış

Alsın bence yine de iste.
Eşim bana kolye almış satmaya kalksak hiç para etmez ama önemli olan manevi anlamı zaten
Bende maneviyata daha çok önem veriyorum da manevi değeri de kalmadı pek gidip şöyle yüksek karatlı birşey alsam diyorum

İyi de niye satılsın ki? Madem satılacak hiç alınması o zaman! Kadınlar kolay kolay çıkarmak istemez parmağından haklı olarak. Benimde eşim sağolsun tam tur ve cushion kesim etrafi pırlantalı set aldi ama asla aklımızdan satmak gibi bisey geçmedi büyük konuşmayım allah muhtaç etmesin ama asla satmak istemem.

Acaba pırlanta beştaşlara baktıktan sonra fiyatı fazla gelmiş olabilir mi? O da belki sizi bildiği için bu şekilde soğutmak istemiş olabilir mi?
Fiyat konusunda sorun olmadığını biliyorum parası evde duruyor zaten küçük bebeğim var çıkıp alamadık bu süreçte de böyle bunalttı sağ olsun

Altın istemiyorum taşları çok sönük oluyor hiç almayayım daha iyi

Aslında cimri de değildir de bilemedim piyasa kötü işler sallantıda çıkarılan çıkarılana belki ileride mecbur kalırsak diye dedi ama içinden düşünmeliydi sesli olması düşüncesizlik oldu bence :/

sanirsin alacagi bestasin her bir tasi yarim karat. allah allah. hadi kiz fikir ver dogum hediyesi ne istiim? cartier saatine kayiyor gonlum ne yalan soylim. dereyi gormeden pacayi sivayanlarda bugun ben varim. yada dogmamis cocuga don bicenlerde
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım en güzel hediye evlatlarımız bize
Şimdiden düşün hemen de aldır uzayıp gitmesin sonra böyle benim ki gibi

Canım bence sen almış mı almamış mı onlara çok takılma seninle ve çocuğunla ilgileniyor mu bunları düşün. En azından sana hamile olduğun için almasa bile hediye almayı düşünüyor. Burda çok görüyoruz eşi hamile olup aldatan ilgilenmeyen bi ton şey. Maddi şeyler için sende canını sıkma onuda sıkma

Haklısın sonuna kadar ..

Ama ....

Bende ekim ayında hamıle kaldım eşim doğumda ne istersın demıştı .
Bende senın gibi beştaşpırlanta dedim . Tamam dedi . Ama biz 1 ay sonra bebegımızı kaybettık .
Oda benım doğum gunume denk geldi . Beştaşı almış . İnan keşke olmasaydı bebegım benle olsaydı .
Şimdi ne zmana parmağıma baksam o konuşmamız aklıam gelıyor ..

Hayat işte biz hayaller kurarken başımıza neler geleceğini bilemiyoruz..

Evladınıza hayırlı ömürler

Birde evet aldırcaksan illa altın aldırma .. Pırlanta aldır ama alınırken değer kaybı yaşamayacaklarından aldır .
Eşim gülaylardan almış . Sattıgımızda %15 değer kaybı var . Eğer bunu verip bir üst model alırsam değer kaybı yok . bunu mutlaka araştırsın ..

Son düzenleme:
Pırlanta sevmiyorum ben. Hele 5taş hayatta almam herhalde. Üçüncü dünya ülkelerinde çok zor şartlar altında madenlerde çalışıyor işçiler, güvenceleri, sendikaları olmadan karın tokluğuna. Onlara haksızlık ediyorum gibi geliyor. Ben pırlanta alınca birilerini zengin ediyorum ama başka birileri de metrelerce yerin altında çalışmak zorundalar.
Bir de kocaya inat bir şeyler almayı aldırmayı doğru bulmuyorum. Almak istemiyorsa almasın. Ya da çok istiyorsanız siz kendiniz alın

Gurur yapıp isteğinizden vazgeçmeyin.
Böyle yaparsanız içten içe eşinize hırslanır ve olumsuz duygular biriktirirsiniz.
Erkekler düz mantıkla bakarlar olaylara.
Ona göre altı üstü beş taşa o kadar para vermek akıl karı değil.
-Sana göre saçma bir istek olabilir ama ben istiyorum,üstelik söz verdin,ben kendim gidip beğendiğim yüzüğü alırım,şu kadar tutuyor deyin ve çekilin kenara.
Bu şekilde şu mesajları vermiş oluyorsunuz eşinize.
1.Ben kendime değer veriyorum ve isteklerim önemli.
2.benim isteklerime sen katılmasan da makul olanların ben istediğim için yapılması gerekiyor.
3.eşler verdiği sözü tutmalı.
4.olaylar istediğim gibi gelişmediğinde eşime tavır alıp küsmem.
Şimdiden hayırlı olsun beş taşınız, sağlıkla, mutlulukla takın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…