Bir garip pırlanta meselesi :/

Mesele sadece hediye de değil. Söz verip tutmaması. Koskoca adamın söz verip sonra kırk dereden su getirmesi çok itici. Sözüne sadık kalmayı veya tutamayacağı sözü vermemeyi öğrensin. Bu şekilde çocuğuna nasıl iyi rol model olacak? Yoksa, beş taş yüzüğü konu sahibi para biriktirip kendi de alır.

Benimki de bana diyor ki sana yılbasında ne alıyım ? Evlilik yıldönümümüzde nereye gitmek istiyorsun söyle götüriyim. Doğum günümde kendine hediye beğen alıyım. Yani bi kere de şöyle bişey alıp da kendi düşünerek getirmez illa hep sorar. İnsan arada süprizler jestler de bekliyor ama napalım. Ben senin yerinde olsam beğendiğim yüzüğü aldırır takarım. Erkekler hep boyle canım onların düşünmesini bekleme sen kendi kendini düşün .

Çok büyütmeyin bence...
14ayar alın beştaşınızı ...ortayolu bulun .
pırlanta Türk erkeklerinin çokta alışık olduğu bir değerli takı çeşidi değil...fiyatı pahalı boyutları küçük geridönüştürmek istendiğinde zararı enaz yüzde elli.... iki tarafta haklı tabiki ama kurgınlığa vardırmaya lüzum yok

Hersey yatirim mi ya? Taki alirken en kil oldugum sey. Ama o bestaslardan benimde var satmak istedim hic edeceklerdi vazgectim satmadim mesela. Icinde hevesmis ama aldir tak:)) ya bu adamlar niye boyle? Sen ona cocuk doguruyosun o sana bi yuzugu cok gorsun? Durumu yoksa amenna ama varken ne bilim

5 taşın nesi çirkin yav? Burada bazı hanımlar da beğenmiyormuş acaba ben mi cok susluyum
Bence aldırın.
Satmayı düşünmesi ya da yatırım olarak görmesi çok itici ayrıca
Yok gayet guzel.. tektasimda var iki tane bes tasimda var.. tektasin birini kendim almistim bekarken ama 5 tasi herife aldirttim. O kadar cok kisi takiyoki goruyorum:) onlar buraya takilmiyo anlasilan:)

Yok gayet guzel.. tektasimda var iki tane bes tasimda var.. tektasin birini kendim almistim bekarken ama 5 tasi herife aldirttim. O kadar cok kisi takiyoki goruyorum:) onlar buraya takilmiyo anlasilan:)
Oohh ohh super. Bende de 1 bestas 1 tektas var .5tas la evlenme teklifi etmisti kocam.hatta daha demin su baget yüzüklere bakıyordum,bir tane alsam mi diye . Cok kisi takıyor evet burda bir ozel hastane var orda butun calisan kizlarda görmüştüm en cok toplu 5tas tektasi orda gördüm:) hem bide kaynanamin komsusu 5tas almiyorlar kizina diye nişanı bile bozdu hahahahhahahahha

tavir yapardim herhalde, hem dogum hediyesi yok hemde ‘yatirim’ muhabbeti. ne sacma. yuz vermeyin canim bu erkeklere bukadar, size harcamiicakta kime harciicak. aldiriverin en kisa yolundan, hevesin niye kaciyomus canim. tak parmagina, oh mis:) dogumunuz hayirli olsun bu arada!

5 taşın nesi çirkin yav? Burada bazı hanımlar da beğenmiyormuş acaba ben mi cok susluyum
Bence aldırın.
Satmayı düşünmesi ya da yatırım olarak görmesi çok itici ayrıca
Takılar sözü konusu olunca herkesin zevki farklıdır, altın sevmem, o yüzden bilezikmiş, yüzükmüş, beştaşlı ontaşlı cazip gelmiyor ama tabii dediğim gibi herkesin hediyeden anladığı da takı zevki de farklı.

Ben pırlantanın evladiyelik olduğunu düşünüyorum . Bozdurma taraftarı da değilim . Büyük mebla da pırlanta setim var eşim hiç satılmaz bozdurulmaz ne yapacaz falan demedi . Eşiniz hem cimri hem de hevesinizi kırıyor. Bence aldırın . Tavşan dağa küsmüş dagın haberi olmamış misali olmasın

Pırlanta takmalık zaten bir sıkımlık canı oluyor nesini satıcaksınız 60000tllik elmas almıyor ya...bu mantıkla hiçbir ziynet almayalım hepsinin değeri satarken düşüyor. Ziyenti beğenirsen alırsın takarsın bu kadar.

Alalım mı alalım mı demesi de çok öküzece geldi burdan eşiniz düz öküz sanırsam

sanirsin alacagi bestasin her bir tasi yarim karat. allah allah. hadi kiz fikir ver dogum hediyesi ne istiim? cartier saatine kayiyor gonlum ne yalan soylim. dereyi gormeden pacayi sivayanlarda bugun ben varim. yada dogmamis cocuga don bicenlerde

Evet bazıları sevmiyor gercekten özellıkle altını sevmeyen takmayan cok insan var. E peki siz ne kullaniyorsunuz . Bazisi o boncuklu seyleri bile takmaz hic dogaltas deniyor 'ya

Evet bazıları sevmiyor gercekten özellıkle altını sevmeyen takmayan cok insan var. E peki siz ne kullaniyorsunuz . Bazisi o boncuklu seyleri bile takmaz hic dogaltas deniyor 'ya
Takı olarak yüzük pek kullanmam zaten, bileklik veya kolyede de otantik/bohem takıları seviyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…