Bir garip tatil sorunu...

Benim annem 1 ay geldi buraya kaldı, sonra da 1 ay ben gittim ailemi gördüm, İstanbul'daki eve gitsek bile annem babam memlekette, herkes tatilde, göremem yine ailemi. Evde sadece kardeşim var.
Benimkisi anneci değil babacı

Senin ki içi boş kuru kuruya bir inat değil ki ,ihtiyacın olan alışveriş için inat ediyorsun,ama eşinin ki saçma geldi .kaç gün izniniz var da 1 gün eksilecek diye aklı gidiyor.

benimki sizinkinin farklı rengi diyeyim sizdeki gibi alışveriş yapılacak ama onun dediği şekilde onun dediği zaman. hele hele konu ailesiyse ölüp biter.
Yok benimkisi çok aileci değil.
Herhalde bi an önce gideyim hayır dualarını alayım kafasında, psikolojimiz bozuldu doğuda... Böyle ufak bi şeye bile inatlaştık.

anlıyorum işte eşin kendi kafasındakini istiyor sen de kendi kafandkini. o zaman biriniz geri adım atacak.ben olsam senin gibi düşünürdüm önce alışveriş sonra aile. ama çok da sorun olursa varsın olmasın

Senin ki içi boş kuru kuruya bir inat değil ki ,ihtiyacın olan alışveriş için inat ediyorsun,ama eşinin ki saçma geldi .kaç gün izniniz var da 1 gün eksilecek diye aklı gidiyor.
1 ay iznimiz var, belki daha fazla.
Ama böyle devam ederse 2-3 haftaya döner, yaz bitmeden tekrar başbaşa tatile çıkmak isteyeceğim.

Giderken merkezi bir yerde vasıta değiştireceğiz, o avm'de bulduklarımı idareten alacağım sanırım.

Giderken merkezi bir yerde vasıta değiştireceğiz, o avm'de bulduklarımı idareten alacağım sanırım.
bazen insan ufak şeylere takılarak hayatı kendine ve etrafındakilere zorlaştrıyor.geri adım atın demiyorum ama bence uzlaşılabilir eksi ve artıları düşünün. çok da kendinizi ve eşinizi yıpratmayın fikrim bu

Evet çok haklısınız...

Tam üstüne bastınız, terör bölgesinde yaşıyorum, internetten alışveriş yapıyorum ama onları da denemeden alıyorum bi yere kadar.
Alışveriş imkanım yok burda.
boşver ya keyfin yerinde olsun boşver 2 bluzun eksik olsun
biraz kendimizi dinlememiz gerek boşver kafan rahat olsun
2 bluz için yada başka bir şey için üzme kendini..

boşver ya keyfin yerinde olsun boşver 2 bluzun eksik olsun
biraz kendimizi dinlememiz gerek boşver kafan rahat olsun
2 bluz için yada başka bir şey için üzme kendini..
Haklısınız çok teşekkür ederim...
Varsın 1-2 gün sonra olsun.

="Seleneee, post: 52087517, member: 834799"]Ailemi 4 ay kadar önce gördüm, 1 ay kaldım yanlarında. Kısa zaman oldu evet.
1 senedir alışveriş yapmadığınızı sandım da. O zaman ikiniz de haklısınız ne diyeyim. Eşiniz 1 senedir görmüyorsa çok özlemiştir ama 2 gün daha da bekleyebilir yani. Umarım orta yolu bulursunuz.

İnternetten yapıyorum genellikle, teşekkür ederim.

Aslında 4 ay önce ailenizin yanında 1 ay boyunca kaldığınızda neden alışveriş yapmadınız? Yine yanlış yorum yapmak istemiyorum sağlık sorunu falan vardır diye ama eğer öyle bişey yoksa Eşiniz çok haklı.

O zaman yaptım fakat kış ayındaydık, eşimin ailesinin evi tatil köyünde gibi, ben de oraya uygun yaz alışverişi yapacaktım.

Bayramda neyaptınız evde mi oturdunuz?
4ay önce gittim demişsiniz keşke bayramda da gitseydiniz ailenize.
Çalışan eşiniz siz çalışmıyo ve vaktiniz varsa enazından özel günlerde eşinizi değil kendinizi düşünün ve gidin

Eşiniz ailesini görmek istediği için değil ailesi laf ettiği onları dinlemek istediği için önce benim ailem diyo ve siz şimdi eşinize tamam diyip önce oraya giderseniz bundan sonra bu durum hep böyle olur.

Önce aileniz ve alışveriş sonra eşinizin ailesi

1 gün geç görse özleminden ölmez
O bence ailesi bir gün geç gelmiş olmasına bozuk atacak diye biran önce gitmek istiyor

Canım bence hiç huzurunu bozma git direk eşinin ailesinin yanına dönüştede kalın senin ailenin yanında yap alısverişinide rahat rahat dön evine mutlu mesut.Erkeklerde önce benim aileme gidilecek olayı geleneğe dönmüş durumda onun için durma üstünde.

Annem buraya geldi önce, sonra ben annemle beraber gittim.
Burası öyle tatil beldesi değil ki aklıma estikçe yollara düşeyim, can güvenliği yok, terörün en yoğun olduğu yerdeyim maalesef. Birileri 60 saniyelik bi haber izleyip ardından günlük yaşamına geri dönüyor, biz dönemiyoruz maalesef.

Karşımdaki insan bana nasılsa ben de ona öyle olurum, eşim zamanında bir şeyleri alttan aldı ve değeri var ki bayramda bi başına kalmasın diye bırakmadım, biz çiftiz, birlik ve beraberliğe en ihtiyaç duyduğumuz yer burası, can güvenliği yok, evden çıktıktan sonra döneceğinin garantisi yok çünkü, ben bunları göze alarak evlendim onunla tabiiki.

Ben de aileme çok düşkünüm ama o 1 yıldır görmüyor, aileci biri değil ama babasına düşkün, ailesini gördükten sonra normal bi şekilde tatilimize geri döneceğiz, ailem de ailem diye tutturmaz, uzun zamandır ilk defa bi noktada tıkandık ve destek istedim, haklı haksız kim, görmek istedim ve buraya yazdım, eleştirinin de dozu olmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…