Bir gün döner mi?

Bakın şu cümle o kadar yanlış o kadar sağlıksız ki. Yas içinde olan birine asla söylememeniz gereken bir şey mesela, ama pardon ben takıntılıyım sizler normalsiniz
Pışpış da yapmak bir tercih tabi ama ben gerçekleri tercih ediyorum, insanlar elinin altındaki adama güvenemiyor, çok şaşırttı bu haliniz.

Ay böyle tiplere hırs bile yapmam ya.
Tam bir mal adam çünkü.
Ne hırs yapıyorsun klasik istediğimi aldım sıkıldım tipleri bunlar .

Onun için dönebilir ilk boşluğunda ama sevdiğinden döndüğünü sanıp sakın umutlanma.Cunku yine gidecek ve sen ona takıntından kaçmasın diye içindekileri söylemeye korkacaksin

Peki siz hic merak etmediniz mi, bu süreci nasıl atlattınız? Normalde ayrılıkları kolay atlatan biriyim, çünkü hep net bir şekilde bitti. Siz ne yaptınız bu süreçte?

Hiç sıkıntı etmedim. Böyle durumlarda hep hayrıma olduğunu düşünürüm.

Neden ayrılmıştınız peki. Zaten mutlu olamam dönse de biliyorum ama yüzleşmek için istiyorum dönmesini
Anlasamiyorduk biz. Ben bitirmistim ama o degil… sonra ben yazdim bir kere geri cevirdi beni sonra 6 ay sonra dondu bana.

dönse bile sırf merak ettiği için sonra yine kaybolur

Giden geri donmuyor. Geri donenler de hep tekrar gidiyor. Hersey yolunda iken gidebiliyorsa o kiside baglanma problemi vardir, hep gider. Gelirse de bosluktan gelir, o boslugu baska biriyle kapattiginda tekrar gider.

Hicbirsey soyleneden birisini beklemeyin lutfen. Kendinize sayginiz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…