Bir defa sordum, benimle sanki düşmanmışız gibi konuştu ben de uzatmadım. Zaten belirsizlik beni bu kadar yoruyorBir açıklama bile yapmadıysa o senin kadar anlam yüklememiş demek ki .
Peki arayıp sormadın mı neden terk etmiş.
Herkes bir açıklamayı hak eder.
Hiç bir şey söylemedi gerçekten, bitti de demedi, görüşmek istemiyorum da demediNasil ayrildiniz aciklama bile yapmadiysa ? Ne dedi yani?
Dediğim gibi ciddi bir ilişki değilmiş .Bir defa sordum, benimle sanki düşmanmışız gibi konuştu ben de uzatmadım.
Her şeye evet demekten bahsetmiyorum, kısacası çok mutluyduk demek istedim, takılmak bu değil. Takılmış olan biri bile bir açıklama yapardı benceAyrıca anlayışlı olmak başka bir şey.
Herseye evet demek değildir.
Sınır çizmemek anlayışlı olmak demek değildir.
Adam bir hesap vermeden çekip gidiyor bu nasıl ilişki.
Takılmış adam sadece.
İlişki olsa bir açıklama yapar durup dururken gitmez .
Yani bir kavga tartışma olsa neyse de.
Belirsiz olan bir şey yok.Bir defa sordum, benimle sanki düşmanmışız gibi konuştu ben de uzatmadım. Zaten belirsizlik beni bu kadar yoruyor
Mutluyduk derken o mutlu değilmiş demek ki.Her şeye evet demekten bahsetmiyorum, kısacası çok mutluyduk demek istedim, takılmak bu değil. Takılmış olan biri bile bir açıklama yapardı bence
Teşekkür ederim ama gerçekten yorumlarınız beni daha çok üzüyor, şimdi size adamın ne kadar mutlu olduğunu da açıklayamam, başka biri olmadığını nereden bildiğimi de açıklayamam. Sizin yorumlarınızdan ibaret değildi yaşadığım ilişki. Tek bildiğim şey adamın normal bir psikolojide olmadığı. Hesap sorabilirim, hatta beş dakika içinde evine gidebilirim ama tutuyorum kendimi, normalde takıntı yapan biri değilim ama o bana açıklama yapmadıkça takıyorum kafaya.Mutluyduk derken o mutlu değilmiş demek ki.
O senin düşüncen.
Adamı arayıp ne oluyor sana diye hesap soramıyorsan bu ilişki değildir.
Aradım açmadıSen aramadin mi hic o aramqyinca
O zaman donse bile bu tipten hayir gelmezAradım açmadı
Başka birini bulmuş bile olsa kusura bakma ben yapamıyorum diye iki kelime edemez miydi, üstelemeyeceğimi bilir beni tanıyor. Başka birini bulmuş birisi sürekli whatsapta olmaz mı, dışarda görüşmez mi. Bunları yapmıyor çünkü, ne whatsaba giriyor ne de işten başka bir yere çıkmıyorBaşkasını bulmuş buyum ihtimalle , o süslü laflara neden inanıyorsun ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?